אשמח לקבל התאמת ילדי מזלות להורים.

נסיה 5

New member
אשמח לקבל התאמת ילדי מזלות להורים.

אני מזל מאזניים
בעלי מזל אריה
יש לנו ילד מדהים בן מזל מאזניים...
בן שנה וחצי

איזה מזלות מתאימים לנו מבחינת שיתוף פעולה, הרמוניה ועוד.
רציתי ילד שני במזל קשת כלומר להיכנס להריון כבר בחוד מרץ אך כבר מאוחר בשבילי וגם מסיבות בריאות...
הסוכר שלי לא מאוזן וגם יש לי עודף משקל :(

הקיצר איזה מזל מתאים לי ולבעלי....

ובכן...

התאמה רק על פי המזל עצמו, כשבכל מפת לידה יש עוד 9 כוכבים זויות בתים וכו, היא לא רצינית. סורי. גם אי אפשר לעשות התאמות עם מפת לידה מדויקת של ילד שעדיין לא נולד..אז מה כן? מציע לכם לעזוב את האסטרולוגיה, ולסמוך על החסידה.. גילוי נאות - גם אני סמכתי עליה, והיום אני חובק בן והרבה יותר ממרוצה..בעיקרון אני חושב שילד שנולד מאהבה, הכוכבים איתו, וגם לחסידה יותר כיף להביא אותו..

בהצלחה!

Y. Welis

New member
אצל ילדים מזל הירח דומיננטי לא פחות מהשמש

אבל ממליץ להכין לו מפה ולראות מה יש.

מתלמד 88

New member
לנסיה-מדוע את מסבכת ילד קטן עם אסטרולוגיה?

אלפי שנים הורים מגדלים ילדים נפלאים ללא אסטרולוגיה,מדוע את צריכה לסבך את בנך בזה? ,,,,ועוד לכוון זמן כניסה להריון כדי "להזמין" ילד עם מזל שמש מסויים??

מה כ"כ חשוב לך לגדל ילדים לפי מזלות השמש כשיש לך ידע בסיסי ביותר בתחום האסטרולוגיה?

יקירתי !! אסטרולוגיה-זה לא רק 12 מזלות,זה עוד מאות נתונים מורכבים ועמוקים !!!

גבירתי!!!-סמכי על האינטואיציה שלך כאימא,או,למידי אסטרולוגיה בצורה מסודרת-10 שנים לפחות לפני שאת עושה "ניסויים באסטרולוגיה" בתוך המשפחה.

HollywoodNews

New member
לדעתי אי אפשר לתכנן את זמן הלידה

וזו יכולה גם להיות טעות לנסות או לחשוב שזה ישפיע. גם כי יש השפעות מלבד מזל השמש של הילד ואם הן חזקות ולא מתאימות למזל שלך זה משנה את כל התמונה וגם כי אפשר כך לפספס את מה שאלוהים מכוון מלמעלה וחלילה לפספס הריון מתוכנן. למרות שיכול מאוד להיות שנל דטרמיניסטי, כולל הפספוס. כדי לבדוק מה הגורל שלך בתחום זה את צריכה לבדוק איזה מזל אצלך נמצא בבית חמש. אם למשל מזל סרטן בבית 5 יש נטייה לאשה להביא הרבה ילדים לעולם או במצב של חסך תתכן עקרות. אם גדי בבית חמש יש נטייה להביא לעולם שני ילדים בממוצע או לחלופין בהשפעת סרטן המזל הנגדי, הרבה מאוד ילדים.

את זמן הלידה אכן אי אפשר לתכנן

אבל אפשר לתכנן בהחלט את זמן הכניסה להריון...
וזה לא כדי לבחור דווקא מזל מסויים לילד אלא כדי להבטיח שהוא נוצר בפרק זמן מיטבי מבחינת הפוטנציאל העתידי שלו.

HollywoodNews

New member
גם את זמן הכניסה להריון אי אפשר במאה אחוז

לתכנן וגם לזה התכוונתי. אם אשה מתעקשת להכנס להריון למשל בקיץ והיא לא נקלטת או יש עיכוב מסיבות אחרות והיא מחכה לקיץ הבא בשביל זה ויכולה להגיע למצב שהיא בסוף לא תלד בכלל. אבל לדעתי זאת אשליה לחשוב שיש שליטה בדברים האלה. נראה לי שהכל מתוכנן מלמעלה, אחרת איך אפשר להסביר הרבה דברים כמו את זה שבסופו של דבר אנשים מתחתנים עם המזל המתאים להם. (לפחות ברוב המקרים זה כך וזה מראה על תכנון אלוהי). כמובן שלא צריך להתגרות בגורל ולעשות שטויות. זו דעתי.

Y. Welis

New member
מעניין אם פעם נבדקו אחוזים, כי תיאורטית בחורף יש יותר רצון

וזמן לעסוק במלאכת התשמיש שמובילה ללידה.

HollywoodNews

New member
זה נבדק.

אני מהפלאפון ולא מצליחה להעביר את הקישור. תרשום בגוגל ״דו״ח: באיזה חודש נולדים הכי הרבה תינוקות״. לפי הנתונים בחודש פברואר נולדי הכי מעט (נכון לשנת 2011) אבל צריך לקחת בחשבון שזה חודש חסר.

HollywoodNews

New member
זה אינסטינקט ראשוני..

לחשוב שיש פחות ילידי דלי אבל זה פחות ילידי דגים (לפחות על הנייר) מה-19 בפברואר - ה-10 במרץ לערך. אגב, יכול להיות הסבר ביולוגי לזה כמו שמישהו כתב באחת התגובות. אותי זה מפליא אם כי צפוי שאין שוני משמעותי במיוחד במספר הילדים שנולדים בכל חודש. וזה מוכיח שיש מי שעושה סדר בעולם. חג שמח.

איך בדיוק זה מוכיח שיש מי שעושה סדר בעולם?

כדי להוכיח שזה לא מקרי את צריכה להוכיח מטרה. מה מטרתו בלהביא פחות דגים? האם דגים זה מזל נחות? זה נתון שמתאים אולי לאזורי אקלים מסויימים ובאחרים ובשנים אחרות יש ריבוי של מזלות אחרים. אגב קראתי במחקר אחר - אחפש אותו - שיש יותר בני מזל אריה ממזלות אחרים, יחסית. זהו באמת מזל פחות מורכב יחסית אבל לומר שסדר בעולם גורם לכך ולא לשני זה שוב המוח שלנו שמחפש הגיון בכל פעולה חיצונית של העולם כי ככה חינכו אותו, ולא מוכן לקבל תשובות רנדומליות אגביות שאין בהם סדר מסויים. מוגבלות שלנו, כנראה..

HollywoodNews

New member
מה פתאום דגים מזל נחות, יש סדר בעולם

כי יחסית מספר הילדים מתפלגים באופן שווה ולכן זה מסתדר עם זה שכל מזל זוכה למזל המתאים לו בלי קיפוח. חוץ מזה מה הסיכוי שדבר כזה יקרה בלי כח מכוון? זה כמו שיש מספר יחסית שווה בין נשים לגברים.. זה מוכיח שיש סדר ומישהו דאג לזה. מה הסיכוי שדבר כזה יקרה במקרה? שוב, מעדיפה לסיים את זה פה. לילה טוב.

הטבע תמיד דואג לאזן בסופו של דבר

אבל אין בזה שום דבר שקשור לאסטרולוגיה, כל שכן נושא הנשואים עם המזלות ה'מתאימים':: ככלל, נשואים אינם דבר טבעי, אלא אקט חברתי שנשאר מימים ימימה. אבל לטעון שיש התממשקות עם מזלות מאותו יסוד בנישואים ללא יסוד מספרי או סטטיסטי מוצק, זה לומר שהטבע מעוניין כביכול בזוגות נשואים, למרות שטבע האדם הבסיסי הוא בכלל פוליגמי, לא כמו הברבורים למשל. אבל מה לעשות? אני מעדיף לבדוק כל טענה לגופה עד הסוף ולהגיע להחלטה בין אם זה נוח או לא נוח למי שאמר אותה - הפורום הזה מטרתו בעיקר לימודית, וככזה אני מעדיף לבדוק הנחות כאלה לפני שאני משחרר את הנושא..

כבר עשו מחקרים אסטרולוגיים בעבר, למשל בנושא מקצועות במאה הקודמת, אבל אם אין מחקר כזה אני מתייחס לכל דיעה כזו בחשדנות בריאה. סורי. כאמור, זה לא אישי. בוקרטוף.

Y. Welis

New member
יש סדר. מי דאג לו, זו שאלה טובה. נושא למחקרים

הזכרתי כאן בהודעה בעבר על 'היקום האנתרופי' - [URL]http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=79&messageid=156826629[/URL]

אני אגב לא בטוח שיש אינטרס 'עליון' למס' נולדים זהה לכל חודש. אותו הדבר גם ביחס בין גברים לנשים, שבהודו וסין למשל כבר נוטה יותר מ-10 אחוזים לטובת הגברים, כמובן עם מחיר מסויים (עליה באלימות כלפי נשים ובכלל).

הנה למשל הנתונים מהודו לפי מדינותיה - http://en.wikipedia.org/wiki/Indian_states_and_territories_ranking_by_sex_ratio
בחלקן היחס הוא של 15% יותר גברים מנשים.

לטבע יש בלי ספק 'תוכנית' משלו, אבל לא נראה לי שאנחנו נבונים מספיק כרגע כדי להבין אותה. עדיין לא.

מסכים איתך ווליס

בגדול גם המספר הגלובלי של הגברים גדול היום ממספר הנשים, אם כי לא בהרבה.

לא נראה שיש תכנית על בסיסית שפועלת ללא תכנית אב מוגרדת אלא בשליפות, לפי השינויים שמתרחשים בשטח, מה שנקרא - אלתורים אוניברסליים ותגובות לגרויים של הטבע עצמו. בתקופת השטפון הגדול למשל כשהיו בעיקר עצים גבוהים ומים על הקרקע, צמחו הג'ירפות ובעלי חיים עם צוואר ארוך כדי שיוכלו להגיע לעלים. שינויים פיסיים באקלים ובתנאי הקרקע הביאו לתהליכים של מאות אלפי ומליוני שנים, ומכאן גם שינויים בעולם החי שבאו בעקבותיהם. האדם שהוא בעצמו חלק חסר שליטה בהתרחשות הזו, שופט אותה על פי הגיונו המוגבל, ובגלל הפחדים שלו מכאוס ומאנרכיה בתכנון הבסיסי ממציא לו אלוהים שהוא בעצם דמות אדם ענקית שחיה לה בשמים, ופועלת על פי קונספט של אבא זועם או נדיב, מתעקשת שיבינו שהיא אחראית על הכל, מצ'פרת את חסידיה, ומשליכה אבנים רותחות על אלה שמעזים לעבוד אלים-אבות אחרים...

מדהים עד כמה האדם התפתח טכנולוגית אבל עמוק בפנים עדיין מחפש דמות אב קולקטיבית ענקית כדי שתרגיע את הפחדים שלו מחוסר סדר קוסמי, ותכניס הגיון בשגעון..

דעתי, כמובן. חו'ל מועד שמח (או שמחים, וואטאבר).

Y. Welis

New member
גם באמונה יש היגיון אבולוציוני. מועילה בסופו של דבר

אבל לאור המורכבות הבלתי רגילה של המערכות בטבע, והתוצאה הדי קבועה שלהן (יצירת מידע), נראה לי שאנחנו חלק מהותי מתוך תוכנית, בלי הרבה יכולת בחירה.

אין דבר טוב יותר מאשליית בחירה... מבטיחה שהמחזיק באשליה יעשה בדיוק מה שרוצים ממנו.

חחח ברור

אבל גם את זה אתה לא יכול לדעת בוודאות, כמו שאתה לא יכול לדעת אם אנחנו חלק מתוך תכנית, או שאנחנו ה-תכנית והשאר מתהווה סביבנו לפי הדמיון שלנו, באופן הקוונטי המוכר: מה שהתת מודע שלך מחפש לראות, זה מה שהוא מוצא ורואה... ולפעמים גם לא רק התת, האמת.

Y. Welis

New member
אגב מחקרים - הנה עוד אחד מעניין מאתר מקומי טוב על אבולוציה

https://greengross.wordpress.com/2012/06/27/מהם-הגורמים-המשפיעים-על-יחס-בניםבנות-ש/
&nbsp
אם אכן יש אינסטינקט חבוי אצל בני אדם שמעודד פיצוי על פער בין המינים, ע"י הולדה גבוהה יותר של זכרים או נקבות, אז זה דבר מעניין - מדגים כמה יכולת הבחירה האנושית מוגבלת.
&nbsp
&nbsp

למעלה