אשמח לקבל התאמת ילדי מזלות להורים.

ובכן

ראשית - לגבי תכנון המפה: אני לוקח מפות הלידה המדויקות כולל שעות הן של הבעל והן של האשה, ובונה להם זמנים טובים לאינטרקציות מיניות. עשיתי זאת בעבר לפני שנים רבות, וזה הצליח לא רע. אשליה - זה בטח לא. זה לוגי ומתוכנן. מה זאת אומרת אנשים מתחתנים עם המזל שמתאים להם? התאמה היא לא לפי מזל אלא לפי המפה עצמה. מפה מתחתנת עם מפה, ושם מתרחשת האינרקציה. זה לא מראה על 'תכנון אלוהי' (מבחינתי אין דבר כזה) אלא על אינטרקציות מבוססות דמיון במבנה רגשי שמאפשר לפגוש את הצד הרגשי שלך אצל השני. אם כבר - הטבע מתכנן זאת באופן מעניין, אבל לאלוהים אין קשר לעניין הזה: נראה לי שיש לו מספיק עניינים עכשיו ממילא עם הקואליציה המתגבשת..

HollywoodNews

New member
הטבע ואלוהים היינו הך

כן. אבל אולי גם זו אשליה. אי אפשר לדעת. זה לא מבטל את החשיבות של אסטרולוג בהקשר לזה כי אסטרולוג טוב הוא קודם כל פסיכולוג. ברור שההתאמה היא לפי מפות מדויקות וזה עוד יותר מוכיח את התכנון האלוהי לפרטי פרטים. אבל הרוב, בהערכה גסה שמונים אחוז מתחתנים ומחזיקים מעמד עם בני מזלות שמש מתאימים לשלהם.

אני חולק עליך

שמונים אחוז מחזיקים מעמד עם בני מזלות שמש מתאימים? נא הגדירי מתאימים: הרמוניה בין מזלות יוצרת שעמום, דיסהרמוניה יוצרת משיכה אך מתחים, הרמוניה עם השמש מאפשרת להסתדר אבל דיסהרמוניה עם הירח הורסת הכל, ועוד ועוד ועוד... מזלות השמש הם רק חלק מהמפה בלבד, ואת תיאוריית שמונים האחוזים לא פגשתי עדיין בימי חיי.. פגשתי רבים שזקוקים להרמוניה ומצאו אותה, ורבים שחיפשו דיסהרמוניה ומצאו גם אותה.. פגשתי מהכל, אבל לא באחוזים.. אם יש לך מחקר שזה מה שהוא טוען, אשמח לראות.

HollywoodNews

New member
מניסיון וידע מצטבר

למשל אצלי במשפחה הקרובה והרחוקה, מכרים רחוקים וקרובים, ואנשים מפורסמים. במשפחתי מיני דוגמא, הוריי קשת-אריה, יש לי אחות גדי שנשואה לשור, אחות תאומים שנשואה לדלי, אחות במזל סרטן שהיתה נשואה לגדי שנה והתגרשה (צפיתי את זה) וכיום עם קשת אבל זה לא זה (סרטן נוטות לטעות בבחירת קשרים כי הן מחפשות את הנורמלי כי זה נותן להן ביטחון ולא לפי התאמה אמיתית) יש לי ידיד בן מזל דגים שלדעתי הוא הזיווג שלה. אתה כותב על ריגושים במזלות שונים או מנוגדים אבל אצל רובם זה לא מצליח, עקרבים ושוורים ב-99 אחוז מהמקרים לא נשארים יחד, כנ״ל אריה ושור, תאומים ושור, בתולה ואריה ועוד. מגיל 13 אני מתעניינת באסטרולוגיה ובודקת את זה.

אני מכיר מקרים בדיוק הפוכים

זה שמזלות באותו יסוד לא מבטיח כלום וכנ'ל ההיפך. יש יותר זוגות שאת לא מכירה מאשר מכירה, נכון? אישית בכל שנותי הרבות בתחום פגשתי לא הרבה אנשים שהתחתנו באותו יסוד, וגם כשהתחתנו לא היו מאושרים אלא הרגישו שהחמיצו. בקיצור, כל אחד והמציאות שלו, אבל לקרוא לזה שמונים אחוז זה לומר שיש סטטיסטיקה שהיא מעבר לנסיון האישי שלנו, ואת זה ברור שאין לך, כי אין דבר כזה. בקצור, הכל אישי בסופו של דבר.

HollywoodNews

New member
תחושת החמצה (והתלונות עליה) זו פריבילגיה של נשואים

אבל ברגע שתאיים להם על הזוגיות הם יתחילו להשתגע או יטרפו אותך בלי מלח. אי אפשר להסיק על סמך מה שכתבת דבר כי הנתונים עראילאיים. כמה זוגות מתוכם התגרשו? כמה נשארו יחד? ברור שהמידע שאספתי לא על סמך כל הזוגות הנשואים שקיימים בעולם אבל זה על סמך דפוס שחוזר על עצמו שלהתעלם ממנו זה להתעלם מהאמת. זה כמו שיש דפוס חוזר במזלות של ראשי הממשלה בישראל, מאזניים, דגים ואריה בעיקר ואי אפשר להתעלם מזה. לכן גם הייתי בטוחה שנתניהו ינצח בבחירות לא משנה כמה דיברו על סיכוי לשינוי. טוב, אין סוף לזה, אז שיהיה חג שמח.

כל זה כלל לא ניתן למדידה

והוא סובייקטיבי לגמרי: אם היית מוסיפה איזה מחקר סטטיסטי אפשר היה להתרשם, אבל בלי שום מחקר ושום סטטיסטיקה סתם על פי תחושת בטן ונסיון של כמה עשרות זוגיות זה חסר משמעות. מחקר רציני שמראה על התאמה בין יסודות שמש של זוגות נשואים שמקיף איזה עשרת אלפים זוגות נשואים, היה נראה קצת יותר רציני. אגב, גם אם אלה מזלות שמש זה חסר משמעות. אם למשל לכולם היתה זוית הרמונית בין שמש לירח-זה היה בעל משמעות, שלא לדבר על כוכבים אחרים. נראה לי שזמנה של האסטרולוגיה ושיפוטה רק על פי מזלות השמש בכלל כבר חלף מהעולם, ובלי מפות לידה מפורטות כולל שעות לידה קשה עד בלתי אפשרי להגיע לשום מסקנה שהיא.

לגבי ראשי הממשלה - הרבה מאזנאים - אשכול, בן גוריון, ביבי, גולדה טלה, אריה אחד, בגין, שני דגים שרון ורבין .. ברק הדלי היה ראש ממשלה? הממ.. אבל מה זה חשוב, גם זה לא אומר כלום.

בקצור, הבה נכנס לאסטרולוגיה מעמיקה יותר, ועדיף עם עובדות. חקשמח ומבדח גם לך, ולכולנו..

HollywoodNews

New member
זה על סמך קצת יותר מכמה עשרות

אבל לא משנה, כמו שכתבתי, לא יהיה סוף לזה.. אז אני מעדיפה לא להמשיך עם זה. לגבי ראשי ממשלה, גולדה מאיר שור, לוי אשכול עקרב לפי ויקיפדיה אבל באופי היה לגמרי מאזניים, הוא גם נולד ברוסיה כך שיתכן שהתאריך לא מדויק, בן גוריון, שמיר, אולמרט, נתניהו, משה שרת, אפילו יגאל אלון שהיה ראש ממשלה זמני לתקופה קצרה, כולם מאזניים, רבין ושרון דגים, שמעון פרס ובגין אריה, אהוד ברק דלי (אבל איפה שהוא קראתי שהאופק שלו בשור) והוא גם החזיק מעמד רק כשנתיים. בקשר להתאמות, זה לא שאני חושבת שמי שלא נולדו ביסודות מתאימים לא יכולים להיות מאושרים לגמרי, הרי זה תלוי בכלל המפה, אלא ציינתי שיש הרבה יותר מזלות מתאימים ביסודות שלהם שמחזיקים מעמד בקשר.

אפילו לטענה שלך

שיש הרבה יותר מזלות מתאימים ביסודות שלהם שמחזיקים מעמד בקשר, את צריכה איזשהי הוכחה לכך שהיא מעבר לנסיונך האישי בלבד, אחרת זה מחזיק מים. אולי שווה לעשות מחקר שכזה כדי לבדוק את הטענה הזו, אבל כל זמן שזה לא נחקר נבדק ואושר זו רק תחושת הבטחון והנסיון שלך, כאמור.

אגב

הרבכה יותר סביר לדעתי שזוגות שמחזיקים זמן רב מעמד בקשרים יש ביניהם זויות הרמוניות בין השמש לירח, אם כבר, אבל זויות הרמוניות בין אותו יסוד לשמש לא מבטיחות כלל הצלחה בחיי היומיום והזוגיות - הירח חייב להיות מעורב בכך כיון שהוא אחראי על סוג הדיאלוג הזה. משום כך דווקא הרמוניה בין השמש לירח תבטיח לדעתי ומנסיוני הרמוניה ארוכת שנים בין זוגות כאלה, אם כבר מחפשים הרמוניה שכזו.

HollywoodNews

New member
במילא תמיד תמצא פירצה כרצונך

גם אם אביא אלפי דוגמאות. אז תגיד שזה לא מספיק או תמצא תירוץ אחר. מעדיפה לעצור את זה פה. גם אין לי כח להתחיל לאסוף מידע של מאות ואלפים ולשים פה. לילה טוב.

לא מבין

אין פה שום דבר אישי: או שיש סטטיסטיקה ומספרים - או שאין. אם יש, אני הראשון שאשמח לשמוע על כך וללמוד משהו חדש. אם אין תגידי שאין, מה בדיוק הבעייה? לא מחפש פרצות או תירוצים, רק דיוק במה שאומרים.

Y. Welis

New member
מבחינת מערכת החינוך, כדאי ללדת בתחילת השנה - הילדים האלה

תמיד יהיו המבוגרים בכיתתם ועם יתרון על השאר. נמצא שזה עובד סטטיסטית, לפי גלאדוול ב'מצויינים'.

מתלמד8

New member
שוב עם ההמצאה ששמה אלוהים?מי זה איפה הוא?

לא נמאס לכם לדחוף את ההמצאה הזו לכל נושא.??

למעלה