סליחה יעל, זאת גנבת יעדה! לא יפה..
אדריכלים, מעצבים לומדים, צוברים נסיון, עובדים קשה, לתת פתרונות טובים ללקוח שלהם. זאת "הסחורה" שלהם. לגנוב את היעדה, לא פחות חמור, מאשר להעתיק רהיטים של מעצבים ידועיים, שהתפרסמו בז´ורנל כלשהו, או להתיק בבחינת בגרות... שעושים את זה, עצוב מאוד. מותגים שונים, בגלל זה לא נכנסים לישראל, או בעיניין המחשב, העתקות תוכנה, כל כך "פופולרי" בארצנו, שבארצות הברית, אנחנו כל רגע, יכולים להכנס לרשימה שחורה. אני מתנגדת גם לפרסומות החברת מטבחים, שמציגים תכנון בחינם. קודם כל אין דבר כזה, כי עלות השכר של המעצב בחנות, חלק מהוצעות העסק, שצריך להרוויח, אין חוכמות. הדבר שיני, שהמעצבות, אפילו הטובות ביותר, תחת שליטה של אינטרס היצרן, לכן לפני הכל, הם צריכים למכור, וכמה שיותר! אני כבר יותר מחודש, חוזרת לטענה שלי, שכמו לבית משפט לא הולכים בלי עו"ד, ולא עושים בעצמנו ניתוח לב פתוח, גם לתכנון בית, מטבח, חדר ילדים, או כל דבר, שעולה לא מאט כסף, יש לפנות למתכנן,למקצוען, השומר על האינטרס שלכם, וכל עבודתו לשרת אותכם, לקבל תוצעות אופטימליות, במסגרת הרצון, והיכולת שלכם. אין קיצורי דרך בבישול, בסקס, ובבניה! כל החכמולוגיה חוזר על ראשכם, כמו בומרנג! ומגיע לכם, אם אתם גונבים יעדה!