אשמח לקרוא את דעתכם על המקרה הנ"ל

מוחמד5

New member
אשמח לקרוא את דעתכם על המקרה הנ"ל

מתוך האתר ynet . אשמח אם תשקלו את תשובותיכם בכובד ראש ,ותענו בצורה עניינית . תודה. המקרה בקצרה : פלסטינית הגיעה לבית החולים בחיפה עם תעודת זהות ישראלית, שם קבעו הרופאים כי היא זקוקה לניתוח מעקפים מורכב. בביה"ח גילו שמדובר במתחזה, אך בכל זאת ניתחו אותה. לאחר שהאשה התאוששה הועבר הטיפול לידי המשטרה, שבודקת כיצד הגיעה התעודה לידיה

מזל שלא התחזתה למחבלת

צריכים להשתמש במקרה שלה כדי להוכיח לחלק מהפלשתינים שגם בצד הישראלי יש בני אדם שאיכפת להם.

אני מצטערת. אני לא יכולה.

חכמי חלם כבר כתבתי קודם לכן בהתייחסותי לבניזרי ושכמותו ולכאן זה לא מתאים. כי בתחילת הכתבה יכולתי לומר שאני מצדיעה לרופאים. אבל אחר כך חשבתי לעצמי.. אשה כל כך חולה .. או קיי, ניתחתם.. והיא הייתה חוזרת לג'נין בכל מקרה [יא סאתר עלא אלחייאא הונאכ] אז מה זה מפריע לכם לעזאזל ? מה ..? כי ייתכנו מקרים בהם ישתמשו בתעודות זהות לצורך "פעילות חבלנית עויינת" ? חח מי שירצה להשתמש בה לצורך זה , יעשה את שלו מבלי לגרור בירוקרטיה של בית חולים. ואויי לו למי שיעשה כך , כי הוא יהרוס לעם שלו, לאחים שלו, כל סיכוי לקבל טיפולים כאלה ואחרים. אני כועסת. זועמת. נגעלת. עכשיו.. המשטרה הנאורה הולכת לבדוק מי ולמה נתן לה את תעודת הזהות. PLEASE ............... HELLO ANYONE

respecta1

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif לא יודע אם מה שכתבת

ואיך שהפכת את היוצרות עצוב או מצחיק.

respecta1

New member
IQ?מוגדר כמחונן

לב? ההבדל ביננו שאצלי הלב והרגש הוא טהור יש לי רחמים על האישה ולכן אין לי שום בעיה שאפילו בדרכים תחמניות שאחר כך יכולים לשמש לדברים מסוכנים העבירו את האישה, לעומתך שהפכת את הכביכול לב לשנאה.. רק אדם כזה יכול להגיד בסוף הכתבה הזו "אני כועסת. זועמת. נגעלת. עכשיו.. המשטרה הנאורה הולכת לבדוק מי ולמה נתן לה את תעודת הזהות."

למה נמחקה לי כאן ההודעה?

בסך הכל כתבתי שהיא לא צריכה לרדת לפסים אישיים

mike00

New member
בגלל ההודעה שלי,אל תיקח אישית...

אני משער שזה שאמרתי שתאי המוח שלה רבים אחד עם השני גרם למוחה למחוק את ההודעה ולכן את מה שהיא שורשרה אליו....לפחות ככה זה עובד פה,למרות שאני יודע שבפורומים אחרים מוחקים רק את ההודעה הספציפית במקרים דומים..

ההודעה שלי לא שורשרה אליך

אתה כתבת את זה בתת שרשור אחר בשרשור הזה. גם בגלל דבר טכני ההודעה לא היתה צריכה להמחק

mike00

New member
אם כך אני לא יודע מה הסיבה,אבל גם ההודעה שלי

שדיברה על שלושת תאי המוח שלה שלא מצליחים להסתדר האחד עם השני נמחקה... הלאה הדיכוי!!

מוחמד למה ההודעה שלי נמחקה?

אסור לי להגיד לה שלא תרד לפסים אישיים אני לא מבין איזה חוקים מתקנון תפוז הפרתי בגלל שאמרתי לה לא לרדת לפסים אישיים

מוחמד צהרים טובים

שמתי לב שאתה נמצא בפורום עכשיו אז תסביר לי בבקשה מדוע מחקת את ההודעה שלי

mike00

New member
את מוכנה לעבוד חינם??

הרופאים הם אנשי מקצוע,הם לא מתנדבים,ועד כמה שקשה למוח הקטן שלך לקלוט את זה אבל כל ניתוח כזה עולה כסף, הרבה כסף.... לתושבי ישראל מגיע סבסוד מהמדינה,במידה והם משלמים את התשלומים שלהם,אבל למדינת ישראל אין שום סיבה לסבסד את תושבי הרשות... אני ממליץ לרשות הפלסטינית להשקיע את כספה בשירותי בריאות ורפואה מתקדמים בשביל לעזור לעם הפלסטיני,זה במקום לקנות עוד כלי נשק או מתכות לייצור צינורות מעופפים...

הייתי אומרת לך מה אתה..

או מה אתם, אבל זה לא מתאים לפורום הזה. בטח, למה שנסבסד טיפולים רפואיים.. כשאפשר לסבסד עוד ועוד טרור ועוד ועוד נשק.

mike00

New member
מי את בכלל שתדברי על טרור??

בתור תומכת חמאס אין לך שום זכות לדבר על טרור למעט בעצרת חמאס,או אצל ראאד סלאח באום אל פחם... ועוד לא ענית לי למה שרופאים יעבדו בחינם??

../images/Emo197.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ראאד צ'לאח ילחס *****

ראאד מן ואלנאס נאיימין. הוא והשותפים שלו ד"ר סלימאן אע'באריה וכמאל ח'טיב.. חחח חבורה של מגוחכים... מלביני כספים ומורעלים חברתית - אישית ונפשית. אם הם מוסלמים - אני צלחת מעופפת. מוסלמי לא קורא להשמדות של בני אדם ולא קושר קשרים עם טיפוסים כמו נביל מחזומה ! [סוכן מודיעין איראני
] יאללה כשיהיו לך נושאים חמים לדיון.. נתדיין עליהם. בינתיים.. תרשם לאיזה חוג דרמה או משהו.. כי אני מתחילה לאבד, עניין, ריגוש ודרמתיות.

האנשים האלה הם מוסלמים אדוקים ואותונטים

את לא לא תקבעי מי מוסלמי ומי לא. אומנם רוב המוסלמים לא משמידים בני אדם אך יש לא מעט שמשמידים ויש להם הרבה תומכים מוסלמים גם הם.

אני אקבע ונוס

כי אני שלא כמוך, יודעת היטב מי מוסלמי ומי לא ומהי משמעות הג'יהאד הקטן והג'יהאד הגדול ואתה - לא. שנית : המוסלמים האמיתיים הם אלה שה"נייה" שלהם טהורה. [בכל אחד ואחד ממעשיהם בכל אשר יפנו !!] מוסלמי אמיתי לא משקר בשם הנביא, לא רוצח בשם אללה ולא מרעיל אחרים כנגד דתו. זה מוסלמי אמיתי. ואתה אדוני, לא יכול בשום אופן לומר מי אות'נטי ומי לא, כי אין זאת מסמכותך כאדם שחטא וודאיי לא מעט בחייו. [כמו כולנו]. ואם אתה לא מבין מה שכתבתי עכשיו, כנראה שאתה צריך ללכת לעבור כמה שיעורי השלמה בנוגע לאסלאם.

ג'יהאד גדול...ג'יהאד קטן...חירטוט ענק ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יש מוסלמים שרוצחים בשם אללה והם אמיתיים לחלוטין, יש מוסלמים שרוצחים בשם הנביא מוחמד והם אמיתיים לחלוטין, מי שעוסק בג'יהאד - מלחמת קודש נגד ה"כופרים" הוא לא רק מוסלמי, הוא ה "הארדקור" של המוסלמים. נכון רוב המוסלמים לא רוצחים בשם אללה או הנביא שלהם, אך התופעה קיימת בתול החברה המוסלמית וזה הרבה יותר יעיל אם המתונים שהם הרי הרוב הוא מתמודדים איתה ולא מגלגלים עיינים לשמיים או אומרים "הם לא מוסלמים אמיתיים" אז מה הם בדיוק? בודהיסטים?, קלוויניסטים? מה הם? כאשר בתוך הטרור יש קשר מבחינת הטרוריסט ל"אללה" ו"מוחמד" אז מדובר במוסלמי, לא בסתם פסיכופט שאין מה לעשות איתו ודומיו.

אושרי 7

New member
מאיפה היומרה שלך

לקבוע מיהו מוסלמי אמיתי ומי לא, שאלה כל כך מורכבת? את אשת דת? כמה אנשים יש מאחורייך? כמה ספרים כתבת? כמה תארים יש לך? מה פועלך בתחום חקר האסלאם?

למעלה