אשמח לקרוא את דעתכם על המקרה הנ"ל

יומרנות זו תוכנה מוכרת של השמאל הקיצוני

הם מרשים לעצמם להניח הנחות בקשר לאחרים על פי רחשי לב הפרטיים שלהם ועולם הערכים הפרטי שלהם והם בטוחים שכל בני אדם הם אותו הדבר אם אותם מערכות ערכים, פאטתי, פשוט פאטתי. בכל מקרה, מאחורי פאטות רבות הקוראות לג'יהאד נגד המערב, נגד הכופרים עומדים אימאמים שנחשבים מכובדים בקהילתם, יש להם מסגדים ובהם מאות ואלפי מתפללים ותומכים אבל מה, הם לא "מוסלמים אמיתיים", הם לא מתפללים 5 פעמים ביום לכיוון מכה, הם לא מכירים את הקוראן ולומדים אותו, אוי היומרה היומרה...

את גרה בכלל בישראל?

גברת מישהו עשה לך שטיפת מוח ממש חזקה. את מסלפת נתונים ולא מפסיקה לקלל את מי שאת לא מסכימה איתו אני מקוה שמוחמד יטפל בך כי את לא שפויה

mike00

New member
מה אתה יכול לצפות מבחורה

שקוראת לעצמה המכשפה מפלסטין??

מה זה הדבר הזה

אנחנו לא חייבים שום דבר לפלסטינאים ובכל זאת היא מקללת אפילו שהרופאים הצילו את חייה

../images/Emo6.gif לא חייבים שום דבר לפלסטינים.

חחחחחחחחחחחחחחחחח ממש נופת צופים אנחנו !!!
?!

צאי מהבועה שלך

אם פלסטינאי מגיע לישראל הוא מקבל טיפול, אם ישראלי מגיע לעזה הוא מקבל לינץ

למה שנסבסד טיפולים רפואיים של פלשתינים?

אנחנו לא אחראים לבריאות הפלשתינים, אנחנו לא חייבים להם כלום, טוב שטיפלנו בה, עכשיו חובה לוודא שזה יקרה כך בעתיד, מי שצריך/צריכה טיפול שיעשוח זאת דרך הציונורות המקובלים וישראל היא זו שתחליט אם היא תטפל בהם או לא.

jwin

New member
משיב בכובד ראש

הבעייה לא פשוטה כלל. כעיקרון - חובה מוסרית היתה על הרופאים לטפל בה. מוסר. אתיקה ושבועת החולה. על זה אין עוררין והם עשו את מייטב יכולתם. אחר כך יש את הבעייה המשפטית. הרופאים האלה עובדים בבית חולים בתוך מדינה שבודקת את משאביה ואינה יכולה או רוצה להוסיף על עלויות בתי החולים. זו בעייה אחת. הרופאים היו יכולים להדרש לשלם מכיסם את הוצאות הניתוח שהרי החולה אינה אזרח ישראלי. בעייה נוספת היא תיק רפואי. אני מסביר - נניח שבת המשפחה, זו שתעודת הזהות היתה שלה, היתה צריכה אישפוז כעבור שנה והיתה צריכה עירוי דם דחוף (יש O נגטיבי, אני יודע) אבל פתאום היו מופיעים שני סוגי דם שונים לחולה אחת. וזה פלילי! אני יכול להבין שמצבה היה מאוד קשה ואולי היא מטופלת בילדים רכים - שלא נדע באמת. אבל להתחזות תוך שימוש במסמכים של אדם אחר - זה באמת נוגד את החוק ואני מבין את הצורך לטפל בתופעה. וכל זה עוד הרבה לפני הענין "הביטחוני" - הפרה הקדושה המוכרת, אבל אי אפשר להתעלם גם ממנה. יש מי שעושה מעשה על מנת להציל קרובת משפחה וש מי שיכול לעשות מטעמים טרוריסטיים או אפילו לא לחשוב שלכך יכולים להגיע הדברים. אני סומך את ידיהם של הרופאים והרפואה בכלל אבל היא צריכה לעבוד במסגרת החוק. אחרת אין סוף לדברים. אם אני היום עושה מעקפים(!!! היא היתה יכולה למות בניתוח ואז יש לנו "מתה" שהיא "חיה" מבחינה בירוקראטית!) - מחר אני יכול לדווח שילד שנולד הוא לא של החולה (כי התעודות של השנייה). ז"א זה פתח גם לחוסר יושר רפואי - וכבר ראינו מה אנשים עושים בעבור ממון. בברכה יהודה

asparagos

New member
הרופאים פעלו נכון וגם המשטרה

בלי קשר למקרה הזה, גם פלסטינים שאינם מתחזים זוכים לטיפול רפואי בבתי חולים בישראל. עובדתית, בקרב הפלסטינים אחוזי תמותת תינוקות מהנמוכים בעולם הערבי (ובפער אדיר), נמוכים יותר מסוריה,ירדן,לבנון ומצרים. כנ"ל לגבי סטטיסטיקות רפואיות אחרות כמו תוחלת חיים, וזה בזכות ישראל, וזה אף פעם לא מוזכר בחדשות משום מה.. אבל לידה במחסום תמיד תוזכר... (ואנחנו יודעים שהמחסומים שם לא בשביל השעשוע). לדעתי האישית, מימון הטיפול צריך להיות מנוכה מכספי הרשות. זה המינימום המתבקש. אני הייתי מעדיף שישראל תצמצם מגע עם הפלסטינים ככל האפשר, העבר מלמד שאין שום טעם ביחסים כאלה והם גוררים איתם סיכונים מיותרים (בקישור למטה). אין טעם משום שהילדים מהגיל הכי צעיר שם לומדים מ"פרפור" ומשאר תוכניות הטלויזיה ה"חינוכית" וכל מה שבליבם הוא שנאה אלינו. אין לי רחמים כלפם. אין שום היגיון בלרפא, ליילד ולעזור לשונאים אותך שנאה חסרת פשרות. נכון שגילויי הומאניות מצידם גם כן קיימים, למשל תרומת איברים להשתלה, אבל אני מאמין שתרומה זה בטלה ומבוטלת לעומת הסיכון והמשאבים המושקעים, אני בעד לעזור יותר בטיפול רפואי והפניית משאבים ותקציבים לאזרחי ישראל. ולנפש, המשטרה צריכה לחקור את המקרה בגלל ארועים כאלה למשל: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3101559,00.html

מוחמד5

New member
התחזת על מנת לקבל טיפול רפואי !

העלתי את הכתבה לאחר שיחה עם מישהי שמבינה ויודעת קצת יותר טוב מכולנו על נושא ההתחזות. לא רק האישה הזאת ניצלה את האפשרות להתחזות למישהי אחרת בכדי לקבל טיפול רפואי. אתחיל מהסוף, מקרים דומים קרו בארץ , אבל הנהלות בתי החולים העדיפו לתת את הטיפול ורק לאחר סיום הטיפול הם פנו למטופל והסבירו לו שהם יודעים שהוא מתחזה ודרשו ממנו תשלום, הם לא פנו למשטרה. אתם יודעים כמה חסרי ביטוח רפואי משלים מנצלים זהויות של אחרים בעלי ביטוח משלים בכדי לקבל טיפולים בארץ !! אתם יודעים כמה ישראלים הוטסו מח"ול למשל מארה"ב בכדי שיקבלו טיפול בארץ , כי בארץ הטיפול בחינם ושם הוא עולה המון כסף !!והכל תוך כדי שינוי ואימוץ זהות חדשה. אתם יועים כמה ישראלים עשו את הפעולה ההפוכה, טסו לארה"ב ואימצו שם זהות חדשה בכדי לקבל טיפול שלא ניתן לקבל בארץ !! המון המון, וכל הזמן.

מוחמד5

New member
האמת !

לא הכרתי את התופעה לפני הכתבה, במקרה נכחה לידי סגנית מנהל בית חלים והיא זו שסיפקה לי את המידע.

mike00

New member
איזה מידע??

במקרה יכולת לעמוד ליד רוברט פוריסון ולשמוע ממנו שלא היתה שואה.... כמו בשיר של שלומי שבן... ועכשיו ת'אמת תגידי לי באמת, מי מזיין יותר טוב? אריק או אני? מה זאת אומרת כל אחד אחרת? דברי בציונים גברת דברי במספרים אל תעני לי אפילו, אל תעני לי אפילו אל תעני לי אפילו זה לא עינייני אני רק אמרתי אריק נהייתי קצת מהורהריק אל תדברי על אריק לא עוד.

jwin

New member
חלאות!

לטפל באדם ולומר, אחר כך, שידעו (רופאים והנהלת בית חולים) ולבקש תשלום - מבחינה משפטית זו סחיטה (של החולה) הונאה של השרות הציבורי (הם טיפלו תוך שימוש בכספי ציבור) שיתוף פעולה עם המתחזים (כי מי שיודע ואינו פונה לרשויות החוק הוא משתף פעולה). שימו לב - אני לא אומר שלא צריך לטפל! אני אומר שהתנהגותם של רופאים והנהלות בתי חולים היא התנהגות של המערב הפרוע ואילו אני שר הבריאות - מנהל בית חולים כזה ורופאיו עולים אצלי על טיל ומיד! אז או שלא יודעים ולא רואים ועוזרים...וממשיכים שלא לדעת...או שהולכים חר כבוד לבית הסוהר בגלל נסיון סחיטה. אגב - אני ממש מזועזע מזה. איזה חלאות בני אדם! יהודה

ינשוף4

New member
לפחות מאוחר יותר נתת תשובה רצינית

בכל מקרה- "סחיטה" אין כאן. סחיטה, או הונאה, זה כאשר מבטיחים למישהו (או גורמים לו לחשוב כך) שרות בחינם, ואחר מחייבים אותו. דבר שונה לגמרי כאשר אותו מישהו יודע שמדובר בשרות יקר (והרי התחזה לאחר במטרה להתחמק מהתשלום), ועלול להדרש לשלם בכל עת שתתגלה ההתחזות. זה דומה לטענה שתעלה כלפי כרטיסן ברכבת, שהבחין במי שעלה בלי כרטיס, אבל בא אליו בדרישה לתשלום רק בסוף הנסיעה...

Mishkafofer

New member
בית חולים צדק בכל מעשיו

בית חולים עשה נכון שטיפל באשה (בגלל מצבה הקשה) בית חולים עשה נכון שפנה למשטרה על התחזות האישה ניצלה את מערכת הבריאות הישראלית וקיבלה טיפול רפואי מן המעלה הראשונה, מן הסתם היא לא היתה זוכה לו באף מדינה בסביבתנו. היא כן חייבת לשלם את חשבון הטיפול בה, בארצות הברית ובאירופה על מקרים כאלה לא עוברים בשקט ודואגים לגבות כסף, בישראל יש בעיה חריפה של תקציב בתי חולים ומערכת הבריאות ולתת נדבות שכאלה זה לא במקום, אלה עם כן בית חולים מקציב תקציב מיוחד לטיפול באזרחים זרים כמו הגברת הזו על חשבון משלם המיסים הישראלי.

למעלה