אשמח לשמוע את דעתכן

aviv engel

New member
כן גם אני חושבת ככה

אני רק צריכה דגם לדוגמא ואת כל השינויים אני אעשה במתפרה אם תוכלי רק לומר לי על איזה שמלה את מתכוונת על שמלה מספר 2 נכון!?

טולה21

New member
מס' 2 יפה

אך לא מתאימה לכל אחת, אלא לבעלת רגליים ארוכות ושזופות..

aviv engel

New member
או זאת?

ואם יש לכן אופציות אחרות אשמח לראות תמונות או קישורים מחפשת שמלה לריקודים

יש במתומנטה שמלה משגעת...

מסטאן (נראה לי) או משי (אני מתכוונת לבד המבריק) ,בקיצור אני קניתי בשמנת והיא חבל"ז אין תמונה שלה אבל תלכי לשם היא עם גב פתוח ופשוט יפה את יכולה ללכת גם לגמלא בדיזינגוף 150 ולדבר עם אורלי והיא אולי תתפור לך משהו מגניב , היא מושכרת בטירוף.

mir2mir

New member
איזה מצחיק - זו אחות של חברה שלי

זו שבתמונה, לא המעצבת .... השמלה שלה היתה מהממת , כאן לא ממש רואים את כל היופי שלה ! ממליצה !!!!!!!!!!

ליתלת

New member
|נדחפת| ../images/Emo3.gif

הראשונה - יפה מאוד, אבל קצת מזכירה תלבושת של רקדנית בטן. הכל נורא שקוף. שקוף מדי... את השניה אני ממש לא אוהבת. את השלישית אהבתי, סקסית. הייתי עושה אותה הרבה פחות שקופה בבטן. רוצה לראות שמלות יפות, תסתכלי באתר של עליזה גרטס. אני מתה על השמלות שלה... http://www.mitchatnim.co.il/members/alizagertez/ מאוד קלאסיות. סקסיות ומחמיאות אבל לא פרחיות ולא חשופות מדי.

ליתלת

New member
תיקון

אני מבינה שאת מחפשת רק לריקודים... ניסית אצל פישנדג, כתומנטה ואלה?

aviv engel

New member
יש מצב לקישור?

אני לא ממש גאון מחשבים בלונדינית את יודעת

ליתלת

New member
../images/Emo6.gif אוקיי

לפישנדג אין אתר אבל לכתומנטה יש: http://www.katomenta.com/outgoing/index.asp פישנדג נמצאת בת"א, אני חושבת שבשינקין, לא סגורה על זה.

batz6

New member
זאת לטעמי רק לא בצבע הנל

נראת כך קומבניזונית, בשמנת זה יהיה פגז.

2ש ל ג י ה

New member
אביב,

האחרונה ששמת נראית מצוין.אני מחליפה חצאית .בעיקרון מה שחשוב שהיא תהיה יפה,לא מנופחת ותחמיא לךותהיה נוחה...אין איפה שעשית את השמלה גם שמלות כאלה? אולי יעשו לך מחיר טוב..

aviv engel

New member
הבעיה שאני עושה אצל תופרת

גם את השמלה עצמה עשיתי אצלה אז פשוט דיברתי איתה והיא אמרה לי שאם אני רוצה דגם מסויים אני אבוא והיא תתפור לי

Indie62

New member
הייתי אתמול בקניון גבעתיים

ובחלון הראווה של דורית שדה ראיתי שמלה כלתית קצרה ומהממת. אמנם מעל 2,000 שקל אבל באמת משהו שיהיה מדהים על הבחורה עם הגוף הנכון...

למעלה