אשמח לשמוע התיחסות למקרה הבא

מבחינת המערכת אין הבדל בין השניים

אינני יודע מדוע הנך מבחין בין השניים אבל במערכת אין אבחנה וזה הקובע הבקשה לאשפוז כפוי לא היתה לךצורך אבחנה - ה"אבחנה" כבר ניתנה במה שאת מכנה חוות דעת ומשום מה מבדיל מאבחנה [אודה שגם אני אינני מבין ההבדלה חוות דעת רופא= אבחנתו של הרופא] אינני חושה שטענתך שאבחנתו לא התקבלה ע"י בית החולים/פסיכאטר מחוזי היא נכונה - על כך כתבתי בתגובה לה הגבת עובדתית מבחינת המערכת הנני חולה אנוש וכבר כתבתי על הבעטה שאחזה במנהלת לאור דו"ח הפסיכאטר שנשלח אליה ועכשיו סימולציה
: אני מגיע לנ"ל המבועתת כאמור ובקש ודורש בתוקף כי יצוין שהפסיכאטר המחוזי שלל אבחנה זו [אישית אינני חושב שזה נכון] היא תטען שלפני דו"ח של פסיכאטר זהו דו"ח חמור ואיננה יכולה להתעלם ממנו ומה כעת? אנחנו נתוכח בנידון ואני עוד אמור לכפות עליה את דעתה? זה בלתי סביר עליל מה שכן זה בהחלט תסריט לא בלתי סביר אם היא תסתמך על "אבחון" זה וכשעל הכף ממול ישנה המלצה לאישפוז כפוי שלא בדיוק תלוי בך אז הדבר הוא לא כלכך פשוט

אשמח לשמוע התיחסות למקרה הבא

אמנם נכתב כאן מטה , אבל לא היתה כל תגובה הנה הסיפור שוב: 01:23 | 27/08 עקב תוצאות של בדיקות מעקבאשר הראושהנני ביתקר של תרופה שהנני משתמש בה [הורמון כלשהו] ועקב הרגשה שמצבי מתדרדר ניגשתי למיון בי"ח בסביבות חצות בלילה חלק מהליך שגרתי כאשר אדם נוטל עודף מאותה תרופה הוא אבחון פסיכאטרי עד כאן הכל טוב ויפה ולפי נהלים כאן מתחילות שאלותי הפסיכאטר בכל חצי השעה שראין אותי לא היה מסוגל להישיר אלי מבט אלא סובב ראשו כל הזמן במעגלים , כל שנדרשתי מספר פעמים לבקש ממנו שינסה להביט עלי כאשר הנו מדבר איתי - טוב , לא כלכך קשור לשאלתי אבל זה פשוט היה משונה מאד , רופא ועוד ]פסיכאטר שאמור לאבחן אותך ואיננו מביט עליך אלא מסובב ראשו במעגלים נאמר לי שבהתאם לתוצאות הבדיקה הפסיכאטרית יוחלט אם לשחררני הביתה [מסתבר שאין הרבה מה לעשות מעבר להפסקת נטילת התרופה לפרק זמן] כעבור זמן קצר שיחררו אותי הביתה האחות המשחררת נתנה לי תרופה שאקח 3 פעמים ביום - זו היתה הפעם הראשונה שנודע לי על כך בטעות התרופה שניתנה לי היתה להורדת כולסטרול בעוד שלפי הבדיקות הייתי בתתכולסטרול כך שכנראה היתי צריך לקבל כולסטרול להעלאת הכולסטרול ולא דבר מה להורדתו [ בתיק האשפוז כתוב כאילו החלתי לקחת תרופה זאת קודם , אבל פעם ראשונה ששמעתי עליה ונתקלתי בה היה בשחרור] לגבי תוצאת הבדיקה הפסיכאטרית לא נאמר לי דבר - לא על ידי הפסיכאטר ולא ע"י אף אחד אחר - כלום , פשוט שוחררתי תוצאת הבדיקה הפסיכאטרית הועברה למנמהלת המרפאה בה אני חבר - זו ניבהלה והרימה אלי טלפון כשהיא מזועזעת ונרעשת וחרדה מאד למצבי הנפשי כשהיא בטוחה שאני חולה אנוש [כך זה נשמע לפחות] ביקשתי העתק תיק האישפוז מהבית חולים בתיק נמצא גם סיכום הראיון הפסיכאטרי ממנו עולה כי הפסיכאטר ביקש מהפסיכאטר המחוזי לאשפזני בכפיה בטענה שיש לי הזיות שווא [לא פורטו מהן ההזיות לטענתו] הפסיכאטר המחוזי סרב בטענה שאין בדו"ח הפסיכאטרי שהומצא לגביו כל ראיות להיותי סובל מהזיות - וכך הודות לקיום החוק והודות לפסיכאטר המחוזי שוחררתי הביתה ללא כל הנחיה טיפולית אך רישום בתיקי האישי שהנני חולה אנוש והוזה הזיות מסוכן אשמח לשמוע תגובות הסיפור סיפור אמיתי מהחיים!

הסיפור מעניין

אבל התגובה העיקרית שלי היא שטוב לראות שהפסיכיאטר המחוזי נהג לפי החוק וכשורה. לגבי הרופא הפסיכיאטר שבדק אותך - אם אתה בטוח שהוא פסיכי כתוב למשרד הבריאות המחלקה לרישוי מקצועות רפואיים ובמידת הצורך הם יכולים לבדוק את זה.

חס וחלילה , מהיכן המחשבה שהוא פסיכי

אגב הוא נחשב לפסיכאטר בכיר הוא אישית הן כ"רופא" או כפרט כלל לא מענין אותי . אותי מענין הרישום בתיק האישי שלי היות ויש לכך השלחות נוספות בחיים אם נאנסת היתה מדווחת על אונס היית מגיבה שהתגובה העיקרית שלך היא שהאנס לא פגע בה גם פיזית היות רישום בתיק כמוהו כאונס מתמשך [להבדיל מ"סתם" אונס בו יש מעשה שמסתיים] במקרה זה נגיב לנאנסת שלמזלה האנס הוא אדיב ומתחשב?!

לא ברורה לי ההשוואה שלך

עניתי למה שחשבתי ששאלת. כנראה שלא הבנתי אותך נכון. מהתיאור שלך את הפסיכיאטר הזה בהחלט השתמע שהוא לדעתך פסיכי בעצמו. לגבי הרישום בתיק שלך - יש רישום המשך ששולל את האבחנה המפוקפקת הזו וזה בהחלט צריך להספיק. לצערם של רבים שעברו אבחנה פסיכיאטרית שגויה - לא ניתן למחוק רישומים מתיק רופואי אלא רק לתקן, מחשש זיופים. זה נכון גם לגבי רישומים שגויים על כל מחלה אחרת אלא שכולנו יודעים שהרגישות לנושא הפסיכיאטרי גבוהה יותר ולאנשים לרוב לא אכפת שיהיה כתוב בטעות שהיה חשש שהם סובלים מדלקת בדרכי השתן, אבל שחס וחלילה לא יהיה כתוב שיש חשש שהם סבלו ממשהו נפשי. בשורה התחתונה - תוכל לוודא שבתיק אכן כתובה ה"אבחנה" המתקנת ששוללת את זו של הפסיכיאטר, ובזה תיאלץ להסתפק. אם יעשו לך בעיות בגלל זה שיגרמו לך נזקים ממש (פרט לתחושה של כעס) - אולי תוכל לתבוע אותו על רשלנות.

אין שום אבחנה שוללת וגם אין רישום

העובדה שהפסיכאטר המחוזי לא מצא בבקשת הפסיכאטר לאישפוז כפוי כל תימוכין לטענתוניו - אין היא אבחון הרי היו סיבות שהביאו אותו [הפסיכאטר] לחשוב את אשר חשב אלא שהוא לא פרוט את הסיבות ובהעדר סיבות מפורטות המנמקות מדוע הוא מבקש את בקשתו - הרי שהבקשה נדחת אין בזה שום אבחנה אחרת הסותרת את הראשונה גם אין רישום לכך בתיקי האישי במרפאה בתיקי האישי במרפאה יש רק את סיכום האבחנה של הפסיכאטר וכזכור כתבתי על הפלצות והפחד שאחז במנהלת המרפאה אליה נשלח הדו"ח להבדיל מרישום של חשש מזיהום הרי שלאבחנה פסיכאטרית ישנן השלכות נוספות

למעלה