גולדש23451
New member
מבחינת המערכת אין הבדל בין השניים
אינני יודע מדוע הנך מבחין בין השניים אבל במערכת אין אבחנה וזה הקובע הבקשה לאשפוז כפוי לא היתה לךצורך אבחנה - ה"אבחנה" כבר ניתנה במה שאת מכנה חוות דעת ומשום מה מבדיל מאבחנה [אודה שגם אני אינני מבין ההבדלה חוות דעת רופא= אבחנתו של הרופא] אינני חושה שטענתך שאבחנתו לא התקבלה ע"י בית החולים/פסיכאטר מחוזי היא נכונה - על כך כתבתי בתגובה לה הגבת עובדתית מבחינת המערכת הנני חולה אנוש וכבר כתבתי על הבעטה שאחזה במנהלת לאור דו"ח הפסיכאטר שנשלח אליה ועכשיו סימולציה
: אני מגיע לנ"ל המבועתת כאמור ובקש ודורש בתוקף כי יצוין שהפסיכאטר המחוזי שלל אבחנה זו [אישית אינני חושב שזה נכון] היא תטען שלפני דו"ח של פסיכאטר זהו דו"ח חמור ואיננה יכולה להתעלם ממנו ומה כעת? אנחנו נתוכח בנידון ואני עוד אמור לכפות עליה את דעתה? זה בלתי סביר עליל מה שכן זה בהחלט תסריט לא בלתי סביר אם היא תסתמך על "אבחון" זה וכשעל הכף ממול ישנה המלצה לאישפוז כפוי שלא בדיוק תלוי בך אז הדבר הוא לא כלכך פשוט
אינני יודע מדוע הנך מבחין בין השניים אבל במערכת אין אבחנה וזה הקובע הבקשה לאשפוז כפוי לא היתה לךצורך אבחנה - ה"אבחנה" כבר ניתנה במה שאת מכנה חוות דעת ומשום מה מבדיל מאבחנה [אודה שגם אני אינני מבין ההבדלה חוות דעת רופא= אבחנתו של הרופא] אינני חושה שטענתך שאבחנתו לא התקבלה ע"י בית החולים/פסיכאטר מחוזי היא נכונה - על כך כתבתי בתגובה לה הגבת עובדתית מבחינת המערכת הנני חולה אנוש וכבר כתבתי על הבעטה שאחזה במנהלת לאור דו"ח הפסיכאטר שנשלח אליה ועכשיו סימולציה