אשמח לשמוע מהם אשמח לשמוע מהם התנאים לקבלת שעות הנקה בעודה. כמו כן, אשמח אם תפנו אותי לחוק זה בכתב.
פ פריגת New member 5/4/05 #1 אשמח לשמוע מהם אשמח לשמוע מהם התנאים לקבלת שעות הנקה בעודה. כמו כן, אשמח אם תפנו אותי לחוק זה בכתב.
D duna New member 5/4/05 #2 כנסי לאתר של... נכתב ע"י פריגת: אשמח לשמוע מהם התנאים לקבלת שעות הנקה בעודה. כמו כן, אשמח אם תפנו אותי לחוק זה בכתב. לחץ כדי להרחיב... כנסי לאתר של... ההסתדרות, תחת חוקים ותקנות זה מופיע.... בעקרון החוק אומר שמגיע עד 4 חודשים מיום הלידה שעת הנקה לאמא שעובדת במשרה מלאה בלבד.
כנסי לאתר של... נכתב ע"י פריגת: אשמח לשמוע מהם התנאים לקבלת שעות הנקה בעודה. כמו כן, אשמח אם תפנו אותי לחוק זה בכתב. לחץ כדי להרחיב... כנסי לאתר של... ההסתדרות, תחת חוקים ותקנות זה מופיע.... בעקרון החוק אומר שמגיע עד 4 חודשים מיום הלידה שעת הנקה לאמא שעובדת במשרה מלאה בלבד.
פ פריגת New member 5/4/05 #5 מה הכתובת של האתר הזה? נכתב ע"י duna: כנסי לאתר של... ההסתדרות, תחת חוקים ותקנות זה מופיע.... בעקרון החוק אומר שמגיע עד 4 חודשים מיום הלידה שעת הנקה לאמא שעובדת במשרה מלאה בלבד. לחץ כדי להרחיב... מה הכתובת של האתר הזה?
מה הכתובת של האתר הזה? נכתב ע"י duna: כנסי לאתר של... ההסתדרות, תחת חוקים ותקנות זה מופיע.... בעקרון החוק אומר שמגיע עד 4 חודשים מיום הלידה שעת הנקה לאמא שעובדת במשרה מלאה בלבד. לחץ כדי להרחיב... מה הכתובת של האתר הזה?
D duna New member 5/4/05 #6 הנה הכתובת, פשוט תעתיקי אותה.... נכתב ע"י פריגת: מה הכתובת של האתר הזה? לחץ כדי להרחיב... הנה הכתובת, פשוט תעתיקי אותה.... http://www.histadrut.org.il/serve/homepage.asp
הנה הכתובת, פשוט תעתיקי אותה.... נכתב ע"י פריגת: מה הכתובת של האתר הזה? לחץ כדי להרחיב... הנה הכתובת, פשוט תעתיקי אותה.... http://www.histadrut.org.il/serve/homepage.asp
D duna New member 5/4/05 #3 דרך אגב, תשני את החתימה שלך.... נכתב ע"י פריגת: אשמח לשמוע מהם התנאים לקבלת שעות הנקה בעודה. כמו כן, אשמח אם תפנו אותי לחוק זה בכתב. לחץ כדי להרחיב... דרך אגב, תשני את החתימה שלך....
דרך אגב, תשני את החתימה שלך.... נכתב ע"י פריגת: אשמח לשמוע מהם התנאים לקבלת שעות הנקה בעודה. כמו כן, אשמח אם תפנו אותי לחוק זה בכתב. לחץ כדי להרחיב... דרך אגב, תשני את החתימה שלך....
פ פריגת New member 5/4/05 #4 שיניתי כבר ממזמן... נכתב ע"י duna: דרך אגב, תשני את החתימה שלך.... לחץ כדי להרחיב... שיניתי כבר ממזמן... אבל התפוז הדבילי הזה, לא מעדכן לי אותה.
שיניתי כבר ממזמן... נכתב ע"י duna: דרך אגב, תשני את החתימה שלך.... לחץ כדי להרחיב... שיניתי כבר ממזמן... אבל התפוז הדבילי הזה, לא מעדכן לי אותה.
ג גליה שמילוביץ עוד New member 5/4/05 #7 שעת הנקה - כבר לא קשורה להנקה נכתב ע"י פריגת: אשמח לשמוע מהם התנאים לקבלת שעות הנקה בעודה. כמו כן, אשמח אם תפנו אותי לחוק זה בכתב. לחץ כדי להרחיב... שעת הנקה - כבר לא קשורה להנקה לאור תיקון שחל בחוק עבודת נשים – לא רק אישה מניקה זכאית להעדר שעה אחת ביום. הזכות ניתנת כיום לכל אם המועסקת במשרה מלאה בתקופה של ארבעה חודשים מתום חופשת הלידה. עובדת שאינה מנצלת זכות זו אינה זכאית לתשלום נוסף בשל כך.
שעת הנקה - כבר לא קשורה להנקה נכתב ע"י פריגת: אשמח לשמוע מהם התנאים לקבלת שעות הנקה בעודה. כמו כן, אשמח אם תפנו אותי לחוק זה בכתב. לחץ כדי להרחיב... שעת הנקה - כבר לא קשורה להנקה לאור תיקון שחל בחוק עבודת נשים – לא רק אישה מניקה זכאית להעדר שעה אחת ביום. הזכות ניתנת כיום לכל אם המועסקת במשרה מלאה בתקופה של ארבעה חודשים מתום חופשת הלידה. עובדת שאינה מנצלת זכות זו אינה זכאית לתשלום נוסף בשל כך.