אשמח לשמוע מה אתם חושבים

אוגלה

New member
קריסטוש, את לא רואה את התמונה הכוללת

את רואה רבע צד. למה אני מתכוונת? יש את הצד שלו, יש את הצד שלה, ואני מניחה שגם מהצד שלה היא סיפרה כאן רק חלק, כמו למשל למה היא לא מצאה לנכון לשכב איתו עד עכשיו (ניסוח שלה). ממה שהיא סיפרה, אני לא חושבת שהוא בסדר בכל הסיפור, אבל משום מה, יש לי תחושה חזקה שגם היא לא (משום מה קיבלתי תחושה שהיא פשוט לא הייתה כל כך בעניין שלו מלכתחילה, ושהוא קלט את זה רק בתקופה האחרונה)

too addictive

New member
יכול להיות

שהיא מאמינה שצריך לחכות חצי שנה בשביל לשכב עם מישהו ויכול להיות שהיא פשוט לא בוטחת בו ויכול להיות שהיא נפגעה מינית בעבר. אבל מה כל זה משנה כל עוד הוא זכאי להחליט,בכל רגע, שבחורה שלא שוכבת איתו אחרי חודשיים היא לא הבחורה המתאימה בשבילו, והוא יכול לקום ולעזוב בכל שלב? מה זה משנה הסיבה? לא מתאים לך, תלך, למה לבנות הצגה של "הכל בסדר" ולחפש במקביל? אני לא הייתי שורדת כניראה יותר מחודש עם מישהו שלא רוצה לשכב איתי, אבל הייתי קודם כל נפרדת ממנו ואז מחפשת מישהו אחר, לא משדרת לו עסקים כרגיל וגורמת לו לחשוב שאני מבינה אותו ואז בוגדת\מעיפה אותו קיבנימט.

אוגלה

New member
לי ממש לא נשמע שהוא בנה הצגה של הכל בסדר

והוא לא הלך לחפש, היא פנתה אליו עם כרטיס מזויף, ויכול להיות גם שהוא הרגיש ואמר שאם היא עוד לא בטוחה בו ובקשר ביניהם, כנראה שזה לא קשר מחייב, אלא שהם על תקן "יוצאים". ויכול להיות אלף ואחד דברים, ואני בטוחה שאנחנו רואים רק חלק פצפון מכל התמונה, ומנסים לנחש מה יכול להיות שקורה ביניהם.

אוגלה

New member
ושוב נשחק במשחק אולי

אולי הוא באמת הרגיש כלפיה, אבל היא לא, והייתה איתו רק כי הוא בחור טוב, ולא שכבה איתו כי היא לא מרגישה אליו כימיה, והוא אחרי חודשיים נמאס לו, ובמהלך דיון הוא גם העלה את נושא הסקס, שמבחינתו יתכן שהוא התכוון, שאם את לא מרגישה קרובה ובטוחה איתי אחרי חודשיים, אז גם אחר כך לא תרגישי. ובגלל שיש לו רגשות קשה לו להמשיך ולהיפרד, אבל מצד שני הוא כן מחפש את היציאה, וגם יש לו רגשות נקמה והוא רוצה לפגוע בה כמו שהוא מרגיש שהיא פגעה בו - לא שזה הופך אותו לבחור טוב, ואותה לבחורה רעה, אבל כמו שאמרתי, האמת היא איפשהו באמצע. פשוט אני לא הרגשתי מההודעה שלה שיש לה טיפת רגש כלפי הבחור, ושהיא חושבת שהכל מרוכז בזה שהאם היא שכבה איתו או לא, ולי יש תחושה שזה אחרת. תכל'ס, אני לא מכירה אף בחור, במיוחד בגילאי 30+ שהיה מחכה לבחורה חודשיים מבלי שיהיו לו רגשות כלפיה, והאמת שגם לא חודש.

אוגלה

New member
כן, זה יכול להיות מאוד מאוד קשה.

וגם בקשר לפניה באתר, שמענו (במפורש) רק צד אחד, שיתכן והוצא מהקשרו. שוב, אני לא אומרת מה קרה ואיך קרה, פשוט ההודעה השאלה שלה ספציפית, עם כל הניסוחים, נשמעת חד צדדית באופן מובהק, עד כדי כך שאני באמת לא יכולה להעיד על השתלשלות האירועים.

too addictive

New member
אז

לאנשים שפותרים קושי כזה בבגידה, או בניסיון לה, אין לי סימפטיה. וכן, הרבה דברים אפשר לפרש לכאן או לשם, אבל כשפונים אליך באתר הכרויות ואתה נענה בחיוב, זה די חד משמעי.

too addictive

New member
נו, לפחות תצמד לעובדות...

לאנשים שפותרים קושי כזה(=חודשיים במערכת יחסים, אין מה להפסיד, אין סיבה להשאר) בבגידה, או בניסיון לה, אין לי סימפטיה. ולא

too addictive

New member
אז כמו שכתבתי

לרעות בשדות זרים אחרי חודשיים ביחד בגלל שאין לך סקס- אין לי סימפטיה אליו.

funky n

New member
לכולם יש חולשות

השאלה אם אתה בא בגישה של "לכולם יש חולשות, אז תצטרכי לסלוח לי בעתיד" או בגישה של "לכולם יש חלשות ואני אעשה מה שצריך כדי שזה לא יקרה" . זה גם משנה אם הבן אדם מצטער בכלל על הטעות,כי יש כאלה שלא.

אייבורי

New member
../images/Emo13.gif

אני חושב שרוב האנשים בכלל סולחים לחולשותיהם ושונאים את חולשות האחרים הייתה לך פה דוגמא אדיקטיב - סלחנית לבגידות אחרי שנתיים וחסרת אמפתיה לבגידות אחרי חודשיים (כי ההבדל תהומי בין המקרים) ולרוב יש צורך להסכים על הטעות לפני שמתנצלים עליה.

funky n

New member
אממ

טוב אני לא אדיקטיב ולא יודעת מה קרה איתה וזה לא משנה לי. אמרתי את מה שאני חושבת.

too addictive

New member
לא הבנתי

איך אני דוגמא למה שניסית להגיד... למרות שמה שאמרת הוא נכון, אבל בלי קשר אלי...

קריסטה

New member
תראי, ברור לי שזאת לא כל התמונה

ואני יודעת שהשקפת העולם שלי בנויה לפי קווים ישרים שמתאימים לחלק קטן יחסית מהאוכלוסייה. יכול להיות שהיא לא צודקת, והיא נכנסה למשהו שגדול עליה בגישה תמימה עם ציפיות לא ריאליות. אבל הבחור הזה איתה כבר חודשיים, היא קוראת לו חבר שלה וכנראה מסיבה מסויימת. הוא אמר לה שהוא אוהב אותה. וזאת אחת הנקודות שצורמות לי יותר. אם נצא מנקודת הנחה שזה נכון, ככה לא אמור להתנהג אדם שאוהב. ואני מתייחסת לחלק של לשמור לעצמו אופציות פתוחות. אם נצא מנקודת הנחה שזה לא נכון (לדעתי זה המצב) אז הוא שיקר לה במטרה מסויימת, ומשתמש בזה. וזה החלק שהופך אותו ללא בסדר בעיניי.

אוגלה

New member
אני לא אמרתי שהוא בסדר

כמו שעניתי לטו-אדיקטיב. נראה לי שהשאלה שלה מאוד מגמתית, ויש לי חשדות בקשר לניסוח של ההודעה, ויותר מהדברים הכתובים, מה שחסר לי זה הדברים הלא כתובים, שהושמטו במודע, ולדעתי יכולים להאיר על כל הסיטואציה באור שונה.

קריסטה

New member
תראי, אם אני אתחיל להתייחס לכל הודעה

כאילו שיש מיליון פרטים שלא ידועים לי (והרי בדרך כלל זה המצב) אני לא אצא מזה. כי אולי ואולי ואולי וייתכן. אז אני מתייחסת למידע שסופק לי, לוקחת בחשבון שיכול להיות נטייה בעובדות לכאן או לשם, אבל מגיבה למסופר.

למעלה