אשפוז.

Michallllllllll

New member
אשפוז.

ביום שלישי הבא זה מתחיל. ביום שלישי הבא היא תתחיל להעלות במשקל.. היא צריכה לעלות המון.. 10 קילו? היא מקוה שלא יגידו יותר. היא עברה את גיל 18 כבר אז קצת פחות מפחיד ממה שהיה יכול ליהיות.. כי ברגע שלא מתאים לה היא תוכל לחתום על עצמה ולצאת.. לצאת לאיפה? לתוך ריק שכואב? היא רוצה לצאת ממנו. לא מגיע לה לסבול יותר משסבלה.. אמביולנטיות כזאת.. שלא מועילה ורק מסבכת,מבלבלת ומכניסה עמוק לתוך ביצה טובענית שקשה לצאת ממנה לבד מסתבר. אוף! זה כבר תאריך שני שלה לאשפוז בהפרעות אכילה. את הראשון היא ביטלה... זה סמפטום! זה רק סמפטום מזדיין!! היא צועקת בשקט,מנסה ליהיות כמה שפחות בוטה.. הם הרי לא אשמים במצב שלה... אולי צריך להתחיל מסמפטומים בכדי ליהיות מסוגלת לנגוע בבעיה? היא תוהה לעצמה.. מקווה לא להשתפן מהר מדי לפני שמנסה.. מקוה... היא מאד רגישה.. ולא קל שם לפעמים.. היא נתקלת בקושי אפילו בקבוצת ההכנה שם שהיא הולכת אליה.. אולי זה יהיה טוב? ואולי רע??

מיכל היקרה.

המון בהצלחה. אין מספיק מילים שיחזקו אותך, אז פשוט אשלח לך חיבוק וירטואלי וחיזוק בדרכך לעזרה עצמית.

אני כל כך מקווה שתצאי מהאשפוז שלמה

ובריאה, ושלא תחזרי להפרעות אכילה שוב.
ענק ענק, שלא מרפה.

מצטרפת לאיחולי התחזקותך ../images/Emo213.gif

נסי למצוא את עצמך, מבעד לכל הקולות. דברי אתך. תביני.

היי מיכלי

גם אני הייתי באשפוז ואני בערך(כל אדם מיוחד ולוקח דברים בדרך אחרת) מבינה ויודעת מה את הולכת לעבור... אומנם זה לא קל לקבל החלטה להתחיל לטפל בעצמך אבל זה חייב להתחיל איפושהו ונראה לי שאת בדרך הנכונה. יהיו נפילות בדרך, רגעי משבר ואלי חרטה, אבל עם זאת ההישגים הקטנים שתצברי בטיפול יהיו שלך ויגרמו לך להיות גאה בעצמך ובבחירה שלך, מקווה שיהיו לך הרבה רגעים כאלו ושתצליחי לזכור דווקא אותם ברגעים הקשים. אני אומנם לא מכירה אותך אבל אני מאמינה שיש לך כוחות... אוהבת ותמיד פה אם תרצי... אה- בבקשה אל תוותרי על עצמך, גם כשהכל נראה שחור ורע ופשוט בא לך להרים ידיים, תחשבי עוד פעם על... על הדברים שעושים לך טוב ובזכותם שווה להילחם בהפרעה הזאת...

למיכלוש!!!

הומן הצלחה חיבוקים ואהבה@@@!!! תדעי שתמיד יש לך שם מישהו לסמוך עליו!!! אני מאחלת לך בהצלחה... ובאמת אל תכנעי-בכול דבר יש עליות וירידות... תסתכלי על זה כאתגר-משהו שאת יכולה להוכיח את עצמך בו!!!

מורןא

New member
כואב

אבל לדעתי זה רק לטובה... הפרעות אכילה זה דבר קשה ולכן צריך לעשות הכל כדי להתגבר על כך. גם אם זה מפחיד. לפעמים הדרכים הקשות ביותר הם אלה שמביאים אותנו למקומותת בונים וצומחים... הרבה כוח ותקווה... התקווה עוזרת להחלץ ממקומות לא טובים כשאת שומרת על תקווה ויודעת שאת יכולה לצאת מזה את גם יוצאת מזה...

זה טוב :)

את מטפלת בעצמך בנפש שלך אלו החיים שלך נכון שהדרך עלולה להיות קשה ומפחידה אבל התוצאות של הדרך הזאת יהיו שוות כל קושי וכל פחד בדרך אני שולחת לך חיבוק ומאמינה בך רק אל תוותרי יש לך את הכוח באהבה life is a flower

SadClown

New member
מתוקה...

קשה לקרוא כל כך הרבה כאב, אבל את תצליחי לעבור את זה! את יכולה... רק תאמיני הבעצמך. מתוקה, אני שולחת חיבוק רחב והמון איחולי הצלחה.

RainDrops

New member
בהצלחה חמודה!

תאמיני בעצמך! כי אנחנו מאמינים בך! אין לך מושג לכוח שיש לך עצמך, אם רק תרצי! אנשים הם יצורים מאוד מאוד חזקים.

למעלה