אשר מה עשית???

ילדונת5

New member
אשר מה עשית??? ../images/Emo2.gif

בגללך יש סיכוי שעינב תלך הביתה. או אתה אפילו!!! ניסית לשחק אותה בן אדם ישר שלא בוחר באף אחד אבל למה אתה חושב שכולם כמוך? כולם שם צבועים, כל אחד שם פוחד על התחת שלו כל כך עד שכולם בחרו בך בעינב וביוסי, הם יודעים שאתם הכי חזקים שם. למה לעזעזל עשית את זה? אני בכל אופן לא יצביע לך למרות שהייתי בעדך. מי שבישל את הדיסה יאכל אותה לבד. אני יצביע רק לעינב ויוסי, הפייטרים האמיתיים של התחרות....

../images/Emo45.gif כל מילה בסלע.

צודקת. אשר דפק את כולנו. ומתי כבר מתי רנין תהיה מועמדת להדחה כדי שנעיף אותה כבר??? מתייייייייי???

קריקט1

New member
כדי שרנין תלך הביתה צריכים ב"קשת"

לתת לנו להדיח!! כמו בראש השנה שכולם היו מועמדים להדחה. ואז שי יפסיק להסתובב שם כמו איזה טווס... שי ורנין- השייח והשפחה שלו....

יNOT

New member
על מנת שייתנו לך להדיח ../images/Emo4.gif.....

צריך לשנות את שיטת ההצבעה, כרגע את מצביעה למי נשאר, לא למי הולך. לא הייתה עד היום אפשרות להדיח אף אחד מהווילה, כל מי שחושב שזה "בזכותו" ו"בזכות הSMS" שהוא שלח שמשתתף כזה או אחר עזב את הווילה , הוא קצת
.

יNOT

New member
היגיון ../images/Emo98.gif (יש שהפנימו את זה)

ויש שעדיין מאמינים ב

י ע ל י ש

New member
ע"פ ההגיון שלי

כשיש שלושה מתמודדים להדחה ואתה מצביע לשניים שישארו זה כאילו בעצם הצבעתי לשלישי שיודח. במידה ויש יותר משלושה מתמודדים להדחה העסק כבר לא זול ולא פשוט ואז באמת לא מדובר על הצבעה להדחה, אלא למי שאתה רוצה להשאיר.

יNOT

New member
ההיגיון שלך הוא של ../images/Emo163.gif

אני לא מתכוון להעליב , אבל יש עוד הרבה כמוך (למזלה של ההפקה ) . אני הסברתי את זה כבר הרבה מאוד פעמים, לצערי החיפוש בפורום הוא על הפנים
וגם גוגל לא עוזר ממש... זה היילייטס: אין אפשרות להדיח אף אחד, כל שיטת ההצבעה מבוססת על מי נשאר ולא מי מודח. 1. בעיקרון על מנת "להדיח" מישהוא את אמורה להצביע לכל שאר הדיירים המועמדים להדחה. = הבעייה שאת לא יודעת, כל אחד כמה קולות הוא קיבל. 2. כשמכריזים על המודחים עושים זאת בסדר אקראי = אין לך אפילו אחוזים , או שיטת בדיקה אחרת של פופולריות של המודחים (מעבר ללוטו ) 3. אם את בוחרת להצבייע ב1000 SMSים למישהוא אחד, יכול להיות שזה פשוט לא עובד , כי את לא יודעת כמה הצביעו למישהו אחר. 4. נמאס לי להסביר את זה ....
(באמת) , תשאלי אחרים פה בפורום , שהסברתי להם את זה לפירוט , ותתפכחי מאשליות
, צאי מהבועה
. או שתמשיכי לזרוק את הכסף שלך ל
ותעודדי אחרים לעשות כמוך

יNOT

New member
ההיגיון שלך הוא של ../images/Emo163.gif

אני לא מתכוון להעליב , אבל יש עוד הרבה כמוך (למזלה של ההפקה ) . אני הסברתי את זה כבר הרבה מאוד פעמים, לצערי החיפוש בפורום הוא על הפנים
וגם גוגל לא עוזר ממש... זה היילייטס: אין אפשרות להדיח אף אחד, כל שיטת ההצבעה מבוססת על מי נשאר ולא מי מודח. 1. בעיקרון על מנת "להדיח" מישהוא את אמורה להצביע לכל שאר הדיירים המועמדים להדחה. = הבעייה שאת לא יודעת, כל אחד כמה קולות הוא קיבל. 2. כשמכריזים על המודחים עושים זאת בסדר אקראי = אין לך אפילו אחוזים , או שיטת בדיקה אחרת של פופולריות של המודחים (מעבר ללוטו ) 3. אם את בוחרת להצבייע ב1000 SMSים למישהוא אחד, יכול להיות שזה פשוט לא עובד , כי את לא יודעת כמה הצביעו למישהו אחר. 4. נמאס לי להסביר את זה ....
(באמת) , תשאלי אחרים פה בפורום , שהסברתי להם את זה לפירוט , ותתפכחי מאשליות
, צאי מהבועה
. או שתמשיכי לזרוק את הכסף שלך ל
ותעודדי אחרים לעשות כמוך

י ע ל י ש

New member
כנראה לא הבנת אותי

בגלל זה אמרתי מפורשות שעד שלושה מתמודדים זה ניתן לעשות זאת ומעל שלושה זה בעייתי. כשיש שלושה מתמודדים לדוגמא עכשיו, ואני רוצה (לדוגמא, כן?) שאשר יעוף. בשיטת ההדחה הייתי מצביעה לאשר בשיטה הנוכחית מצביעה לעינב ויוסי וזה היינו הך- הקול הבודד שלי נמנע מאשר או הובא רק לאשר. ומדגישה שוב- אם מדובר על יותר משלושה זה כבר בעייתי ואיננו אפשרי. וחייבת לציין שאף פעם לא הצבעתי בתוכניות ריאלטי וגם לא אצביע.. שמישהו אחר יממן להם את ההפקה, לא אני.. אני אומרת כל זאת להסביר למה זה כן אפשרי במידה שיש עד שלושה מתמודדים.. אז אנא אל תסיק מסקנות אם אני חיה בבועה או שאני זורקת את הכסף לפח..

יNOT

New member
הטענה שלך תתפוס אם זה 2 מועמדים

אם זה שלושה אין לך שוב את היכולת ההבחנה של מי הולך לקבל יותר SMSים מעבר לניחוש בלוטו. במקרה של שניים הסיכויים שלך יותר טובים כמובן, אבל היות ולא אמרו מעולם את מספרי המצביעים , אפילו לא באחוזים , ולא עפ"י פופולריות , אין לך שום מדד. את תאמיני שזה סיכוי של 50% כי את יודעת שיש שני מועמדים להדחה, את לא יודעת כמה מהצופים באמת הצביעו ולמי... (אוליי כשזה יגיע לשני מועמדים להדחה הם יישנו את השיטה באמת) בינתיים את יכולה לנסות לשחזר את הסיטואציה בכיתה/עם חברות ,בה יש מספר מועמדים להדחה , ואין לך שום ספירה של קולות שנראית לציבור... כמה באמת קיבל כל אחד?
והאם את בתור ההפקה (יכולה לומר מה שאת רוצה , ואין לאף אחד אפשרות לומר אחרת....כי כביכול בחרת בדרך דמוקרטית של הצבעה
). שמח לשמוע שלפחות את לא מצביעה לזה

י ע ל י ש

New member
וחייבת לחדד

זה שאני כביכול בוחרת במישהו שיודח לא אומר שזה לבטח יקרה. יש עוד אלפים שבוחרים. סך הכל מדובר על הקול שלי. ואם אני נותנת את הקול שלי ליוסי ועינב אז אני בעצם נותנת את הקול שלי להדחה לאשר. זה שזה תלוי בעוד אלפי מצביעים זה ברור. אך מדובר על הקול הבודד שלי. ושוב, ע"מ לסבר את אוזניך לפני שיעופו ניצוצי זינוק מהאוזניים שלך- לא. אני לא מצביעה

יNOT

New member
הבנתי שאת לא מצביעה , וזה טוב ../images/Emo9.gif

אבל את לא מבינה שכל ה"קול" שלך הוא דיי היפותטי
(ואני לא אומר את זה בגלל שאת לא מצביעה , אני אומר את זה בגלל שאין לך שום עובדה ביד להסתמך עליה שכן יש להצבעות השפעה )

י ע ל י ש

New member
אז לפי הגישה שלך

אם צורת ההצבעה הייתה ע"פ מי אנו רוצים שיודח, והיה בא מישהו בפורום ואומר תדיחו את X, איך יש לי עובדה ביד להסתמך שבאמת X יודח? הרי לא ידוע לנו מס' המצביעים לכל אחד. ונאמר קרן הודחה פעם שעברה, זה לא אומר כמה רצו שאשר יודח. אני מודעת שאני כרגע לא מסבירה את עצמי טוב וזה רק בגלל שאני ממהרת לזוז, אך הכוונה היא שע"פ הגישה שלך, כל עוד לא אומרים לנו את מספר ההצבעות לא משנה איך הייתה השיטה אין לנו כל השפעה? אתה מתעצבן שאומרים לא להצביע ל - X אם השיטה הייתה הפוכה והיו אומרים תצביעו ל - X איך זה בדיוק מספק אותך? אין לנו איך ומה להסתמך שזה ישפיע, לא? אז אני לטענתי אומרת - כל קול משפיע. ולכן גם אם אני אבחר בשניים משלוש אז זה קול שלישי לשלישי. וגם אם השיטה הפוכה אז עדין קול שלילי לשלישי. זה שזה לא משפיע בסוף? אולי.. ואולי כן... בשני השיטות אין לדעת אם ישפיע או לא.. חחח חפרתי.. מקווה שהבנת את הנקודה שלי

יNOT

New member
../images/Emo3.gif עוד אחת בפורום עם היגיון מעגלי

אם שיטת ההצבעה הייתה הפוכה , כלומר לבחור את מי להדיח , אז לא הייתי טוען שאת לא יכולה להדיח אף אחד - רק שאת לא תדעי בוודאות אם הייתה לך השפעה. אם ב X את מתכוונת להצביע לו להישאר בווילה , ושיטת ההצבעות היא למי יודח מהווילה זה אותו מקרה כמו שקיים היום. זה נכון שמידת ההשפעה בסוף לא יידועה לך באמת , ואין שום ספירת קולות ששקופה לציבור. ולא , בשיטה הנוכחית יש לך פחות השפעה על הדחות מאשר אם ההצבעה הייתה למי יודח. אני מקווה שהבנתי והסברתי את עצמי כמו שצריך. אם בכל זאת לא הבנת.... תשאלי מישהו אחר
(מיציתי )

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

שיטת הצבעה חסרת תועלת וטיפשית. שלא לדבר על סוחטת כספים

יNOT

New member
אין אפשרות להעיף אף אחד !

כתבתי על זה כבר אלף פעם . שיטת ההצבעות מבוססת על זה שלא תהיה לך אפשרות להעיף אף אחד מהווילה. תתפכחו מאשליות , אתם צופים סבילים , לא חלק אקטיבי בתוכנית .

ילדונת5

New member
מזתומרת, פרטי נמקי והסבירי...

לא הייתי בשיעור.... זה נשמע לי קצת הזוי מה שאת אומרת...

יNOT

New member
../images/Emo6.gif מה שנשמע לי הזוי זה שאת חושבת שאפשר

אני כתבתי על זה הרבה בפורום, תחפשי , רוב הסיכויים שתמצאי. בינתיים קבלי את זה כעובדה ותיהני מהתוכנית, גם אם את יודעת שאין לך חלק פעיל בה באמת

למעלה