אשר מה עשית???

בבי אני מתה... אשר, באמת על מה חשבת???

נראה לך שכולם שם חברים שלך? היית חייב לבחור במישהו אחר אלא אם כן באמת רצית ללכת הביתה... סיכנת את עצמך ואת עינב {שככ אוהבת אותך וגם אמרה את זה שישבתם שלושתיכם אתמול בחדר של האח הגדול} ואת יוסי המלך, האנשים שרק בגללם אני ועוד הרבה צופים בתוכנית. חבל...

עלמה נ

New member
אשר סוףסוף הבין לבד,

שאין לו סיכוי להגיע לגמר. הוא יודע שההפקה שמה אותו שם כי הוא היה סוג של אבן בנעל המתמודדים. אחרי שטחנו את נושא הדת מכל הכיוונים אשר נמצא בנקודת חולשה. והוא יודע גם שגוררים אותו עד שידיחו אותו אז חבל לו על הזמן. כמה שהתחשבו ב``דת`` שלו הוא עדיין עבר על הרבה דברים. ועכשיו אחרי יום כיפור זה מתחיל להציק לו מצפונית. פשוט נמאס לאשר ובצדק. הוא מרגיש כל הזמן חייב כי מתחשבים בו. הגיע הזמן שאשר ילך הביתה. ואני לא אתפלא אם הוא ישאר. כי אם אשר ילך שוב יוסי ועינב יעלו להדחה והמשחק יתחיל לשעמם. הם צריכים אקשן. לפי דעתי אם הקהל יצביע או לא....ההפקה מוציאה את עינב. ורק אחכ את אשר כאשר המועמדים להדחה איתו יהיו או שי או איתי או לאון.... ורק חבל שעכשיו אתם קולטים שהמשחק מכור.....

מייליי

New member
צודקת ילדונת ../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

נשאר פשוט להצביע בעד מי שהכי נעדיףמהשלושה .. חבל דווקא חיבבתי את אשר אך כנראה המצפון באמת העיק עליו לפחות יצא בסוף בסדר מכל הסיפור .. אגב צבר ושפרה לא בחרו בו הפעם ... נראה שסלחו לו ? נקווה ...

עלמה נ

New member
לא יודעת אם שפרה סלחה לאשר.

מה שלי נראה אם עינב הולכת ואשר נשאר הוא יהיה הבחירה של שפרה להדחה. האמת בצדק. שיפרה באה לתוכנית כאדם חילוני למהדרין שנושא עבר אפל (הדת) וכל עוד אשר נמצא בתוכנית העבר מדגדג ומכה בה כל פעם מחדש. אני מאמינה כשאשר ייצא אנחנו נקבל שיפרה אחרת לחלוטין.

עלמה נ

New member
גייסון אני מבינה שאתה מצדד בשיפרה

אני לא חושבת שאתה אובייקטיבי בנושא. אתה לא מנסה להכנס להם לראש. אני לא מצדדת באשר אני מנסה להבין מה עובר עליו ולמה הוא פועל כפי שהוא פועל. כנל לגבי שאר המתמודדים שכרגע הם לא על המנגל איך שאוהבים לכנות אותם כך.

Jason2

New member
אני רק תיקנתי אותה

היא אמרה צבר ושפרה לא בחרו בו הפעם ואני ציינתי שגם בפעם הקודמת היא לא בחרה בו, אין כאן שום קשר למידת האובייקטיביות שלי.

קאראט

New member
אשר שכח נקודה אחת חשובה בזמן האחרון

שהוא אמור לשחק אותה ולא לתת לרגשות האישיות להשתלט עליו

shlomitgueta

New member
תביני איך הראש של אשר פועל:

אם אין אני לי מי לי מצד אחד ולכן הוא כאילו לא בחר באף אחד כדי להראות לקהל כמה הוא טוב לב וסלחן מצד שני מאמין שאלוהים יציל אותו ולכן מוכן להדיח את עצמו כי הוא גם מאמין שהוא לא יודח תאמיני לי שאם הוא חשב שהוא באמת יודח הוא לא היה עושה מעשה כזה מטופש

shlomitgueta

New member
נחמד שאנחנו מסכימות :) ד.א עניתי לך לגבי

ההפרעות הפסיכולוגיות של שפרה בפוסט הקודם

קאראט

New member
מרוב שירשורים בפורום לפעמים קשה לי לעקוב

בינתיים אני מאחלת לך ולגולשי הפורום בחג סוכות שמח, אני בדרכי החוצה לחגוג את החג עם המשפחה המורחבת

למה הוא עשה את זה..הנה התשובה

הוא עשה את זה כי הוא חשב שאולי..אולי יראו לכל הדיירי הבית בשידור לייב שהוא הציע להדיח את עצמו! שהוא יצא הכי טוב שכולם יגידו "וואלה אשר אתה צדיק" אחרי על הפאדיחות שהוא עשה..הוא הכי צבוע ויצא בעיניי מפגר..ועוד אחרי זה אומר שהוא רוצה להשאר...

למעלה