חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
מ מיק101 New member 11/6/11 #53 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
א אילנה55555 New member 11/6/11 #54 חחחחחחחחחחחחחחחחח מעניין מה תהיה התשובה ולאיזו מחלקה אתה שייך בוקרה(פילמישמיש)טוב,מוטי חמציצים
מ מוטי חוף מציצים New member 11/6/11 #56 מיק ואילנה נסיון נוסף ניתוח להוצאת שקדים בגרון נחשב ? התקבלתי ?
מ מוטי חוף מציצים New member 11/6/11 #59 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif טייב אילנוש אני להיות "תצא בחוץ " ביחד עם אוכלי השפנים.
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif טייב אילנוש אני להיות "תצא בחוץ " ביחד עם אוכלי השפנים.
ע עמירו ויוליה New member 11/6/11 #85 ../images/Emo67.gifיופי גם את זה פיספסתי איזה מופע חצות? השידור לא הסתיים אחרי אל תפיל תמיליון?
א אילנה55555 New member 11/6/11 #63 מןאופו לי לדעת../images/Emo12.gif אחרי צפייה ארוכה הבנתי מי הוא מי. ורוחי כרגיל משחקת תופסת עם הילד,הפעם ים זכה למשחק. חסרה רק ילדה רביעית,בכל אופן לא ראיתי.
מןאופו לי לדעת../images/Emo12.gif אחרי צפייה ארוכה הבנתי מי הוא מי. ורוחי כרגיל משחקת תופסת עם הילד,הפעם ים זכה למשחק. חסרה רק ילדה רביעית,בכל אופן לא ראיתי.
א אילנה55555 New member 11/6/11 #68 אה אוקיי.המחשב כל הזמן אומר לי תצי בחוץ אז אני רק יודעת ש:ים הוא מיפעת,אשתו הנוכחית.