אשתו של lemner40 הבינה עם מי התחתנה וברחה כל עוד נפשה בה. מאז הוא בורח מכל העולם לפני שכל העולם יספיק לברוח ממנו. וזה כל התסביך שלו במשפט אחד.

הפתרון היחידי הוא לא להאכיל את הטרול
כי אין דרך אחרת להתמודד איתו.
טרול זה מישהו שמטריל. מי שלא מטריל, מן הסתם אינו טרול. אבל זה בסדר. זאת לא הפעם הראשונה, או השנייה, או המאה, שמדמיינים עליי דברים. שאני לא אשלוף את רשימת השמועות השקריות עליי, הא? ממש הכנתי רשימה מסודרת ;)

טרול זה מישהו שמטריל. מי שלא מטריל, מן הסתם אינו טרול. אבל זה בסדר. זאת לא הפעם הראשונה, או השנייה, או המאה, שמדמיינים עליי דברים. שאני לא אשלוף את רשימת השמועות השקריות עליי, הא? ממש הכנתי רשימה מסודרת ;)
אני משערת שהרשימה תיקלע בול כפי שמה שכתב לך למנר שצירפת צילום מסך לתגובתו בתגובה #4 שלך, קלע בול :)

אין כאן מקום לאינפנטיל,
כפי מה שהוסבר והוכח מספר פעמים, אינני אינפנטיל. גם אם הייתי, אם יש פה מקום למפגרים (בלי להעליב), אז יש פה מקום גם לאינפנטילים.
בני הנוער עברו מזמן לפלטפורמות אחרות וגם הם מעל לרמתך.
כי את, בתור אקדמאית חדשה, מישהי שלא הייתה מתקבלת ללימודים אקדמיים לפני זילות ההשכלה הגבוהה, מישהי חסרת כל מחשבות מקוריות משלה שכל דבריה הם חזרות על דברי אחרים, שכותבת שרשורים של אלפי מילים על תוכניות ריאליטי טראשיות, שחרדים ואתיופים הם המודלים לחיקוי שלה (לא שאני גזען חלילה), את הבן-אדם ללמוד ממנו רמה מהי, נכון כפרה? :rolleyes:
אתה צריך להתמקד בצ'אטים של קבוצות טיפוליות.
ואת היית צריכה שלא ללמוד באקדמיה, אבל הכישלון של השמאל החברתי להבין את הרעיון השוויוני והצורה שבה הוא גרר אחריו את זילות ההשכלה הגבוהה בעולם הראשון מאז תחילת שנות התשעים וכל זה אני מניח...🤷‍♂️
זה לא ישנה, כי יקפיץ שרשורי עבר שלו כפי שעושה כל הזמן
אני לא מקפיץ אלא אם שרשור לא קיבל שום תגובות, וגם זה אני מקפיץ רק עד פעמיים, וגם זה אני לא עושה עם כל השרשורים שלא קיבלו תגובות.
ומבריח גולשים.
אני לא מבריח שום גולשים.
לראיה, פורום אקטואליה שתמיד היה "רץ" היום כמעט ללא תגובות.
שזה כמובן שקר גס ובוטה. פורום אקטואליה היה ונשאר הפורום הפעיל ביותר בתפוז.
הפתרון היחיד הוא לא לאפשר לו לכתוב כאן.
אני הכותב הכי חכם, מוכשר, מופלא, מעניין ופופולארי באקטואליה בפרט ובתפוז בכלל, וזאת לא דעה, זאת עובדה מוכחת. אין שום סיבה שלא אכתוב כאן.

אם כותבים כאן חרדים מפגרים, אתיופים מטומטמים, אקדמאים חדשים שהאקדמיה בימים כתיקונם לא הייתה יורקת לכיוון שלהם ועוד ועוד, אז בטח ובטח שלי יש מקום, ואם כבר, אני טוב מידי בשבילכם, וממש זכיתם בי, כשחושבים על זה.
אני משערת שהרשימה תיקלע בול כפי שמה שכתב לך למנר קלע בול :)
הרשימה לא קולעת בול, אפילו יותר מכך, רבים מהפריטים בה סותרים אלו את אלו. גם הרשימה של lemner40 לא קלעה בול, הרשימה של lemner40 עובדתית שגויה, אבל למה ציפיתי אקדמאית חדשה, מישהי שלא הייתה מתקבלת ללימודים אקדמיים לפני זילות ההשכלה הגבוהה, מישהי חסרת כל מחשבות מקוריות משלה שכל דבריה הם חזרות על דברי אחרים, שכותבת שרשורים של אלפי מילים על תוכניות ריאליטי טראשיות, שחרדים ואתיופים הם המודלים לחיקוי שלה (לא שאני גזען חלילה)? יכולת הסקת מסקנות בסיסית ומינימאלית? כמובן שלא :)

הפתרון היחידי הוא לא להאכיל את הטרול
כי אין דרך אחרת להתמודד איתו.
זה לא ישנה, כי יקפיץ שרשורי עבר שלו כפי שעושה כל הזמן ומבריח גולשים.

Cranio

Well-known member
זה לא ישנה, כי יקפיץ שרשורי עבר שלו כפי שעושה כל הזמן ומבריח גולשים.
אין מצב
כי חסר החיים ימשיך לשרוץ כאן עם שלל הכינויים שלו .
אפילו לא חסמתי אותו כי אצלי הוא שקוף ובלתי נראה
והגבתי לראשונה בפוסט שלו רק כדי להעיר את המנהלים הישנים.
וזהו, סיימתי לדון בו כי אותי הוא לא מעניין .

אין מצב
כי חסר החיים ימשיך לשרוץ כאן עם שלל הכינויים שלו .
אפילו לא חסמתי אותו כי אצלי הוא שקוף ובלתי נראה
והגבתי לראשונה בפוסט שלו רק כדי להעיר את המנהלים הישנים.
וזהו, סיימתי לדון בו כי אותי הוא לא מעניין .
אפשר לחסום IP.

אפשר לחסום IP.
למקרה שזה לא היה מובן, חסימות בתפוז, ב-IP, ובכלל, נועדו לכאלו העוברים על חוקי התקנון. מי שאינו עובר על אף חוק של התקנון, ועוד נהפוך הוא, הוא כעובדה הגולש הכי חכם, מוכשר, מעניין ופופולארי שמסתובב כאן, מן הסתם ברור שאין שום סיבה לחסום אותו 🤴

DANIAVNI

Well-known member
בנוסף, זה ברור לחלוטין לכל מי שעיניו בראשו שמדובר באדם לא מאושר ואומלל בצורה קיצונית, שכאשר כתבתי על חוסר האושר שלו והאומללות שלו, קיבלתי ארבע לייקים, כי שום דבר לא מקבל לייקים רבים כמו האמת. כולם יודעים כמה שהוא אומלל ולא מאושר מהחיים. לכן הוא מוציא את זה על כל העולם באינטרנט ובאמצעות קילול בוטה של זרים מוחלטים. יותר פתאט מזה, לא יכול להיות :)

צפה בקובץ המצורף 122385
לשון הרע, זה מגעיל אותי ולא בשבילי .

לשון הרע, זה מגעיל אותי ולא בשבילי .
כי אותי זה לא מגעיל? כי בשבילי זה כן? יש פה אדם שלא נמצא בקו הבריאות, שמקלל את כל העולם ואשתו בקללות הכי קשות שיכולות להיות כי הוא אומלל ולא מאושר מהחיים ובמקום ללכת לטיפול הוא מוציא את זה על זרים באינטרנט, ומה שאני עושה, זה פשוט להחזיר לו כגמולו. הגיע הזמן שאנשים פה ילמדו להבדיל בין התגוננות להתקפה. אחר-כך מנסים לצייר אותי בתור הבחור הרע. הכי גרוע זה שעוד מאמינים לזה אחר-כך. עצוב.

Harrington

Well-known member
מנהל
כי אותי זה לא מגעיל? כי בשבילי זה כן? יש פה אדם שלא נמצא בקו הבריאות, שמקלל את כל העולם ואשתו בקללות הכי קשות שיכולות להיות כי הוא אומלל ולא מאושר מהחיים ובמקום ללכת לטיפול הוא מוציא את זה על זרים באינטרנט, ומה שאני עושה, זה פשוט להחזיר לו כגמולו. הגיע הזמן שאנשים פה ילמדו להבדיל בין התגוננות להתקפה. אחר-כך מנסים לצייר אותי בתור הבחור הרע. הכי גרוע זה שעוד מאמינים לזה אחר-כך. עצוב.
למרבה הצער לא חסרים כאן גולשות וגולשים שכל עניינם זה לקלל אחרים, לתקוף ולהשמיץ אותם, לכתוב עליהם כינויי גנאי ושאר מרעין בישין. מסיבות שאינן נהירות לי, להנהלת הפורום (הספציפי) זה פחות מפריע ואלמלא הייתי מנומס ומכבד את כבוד המקום, לא מן הנמנע שאפשר היה לומר שבחלקה אף משתתפת במשחק הזה באופן פעיל.

אני לא יודע אם מי שהזכרת משתייך לקבוצה זו אם לאו. אבל בוודאי שלא מדובר בגולש/ת אחד בלבד.

עם כל זאת, מאז ומתמיד התנגדתי לפתיחת שרשור על גולש/ת אחר/ת באופן כזה, תהא דעתי עליה/ו אשר תהא. גם זה, כשלעצמו, מעשה לא ראוי ולא מכובד. מאחר ו'לא פותרים עוולה בעוולה', הרי שהפתרון ככל שקללות האחר מפריעות לך, הוא לפנות להנהלת הפורום ואם זו לא מטפלת בעניין, למי שמעליהם (אדמין, הנהלת האתר).

שבת שלום.

The Real Big Joe

Well-known member

אשתו של lemner40 הבינה עם מי התחתנה וברחה כל עוד נפשה בה. מאז הוא בורח מכל העולם לפני שכל העולם יספיק לברוח ממנו. וזה כל התסביך שלו במשפט אחד.​

בנוסף, זה ברור לחלוטין לכל מי שעיניו בראשו שמדובר באדם לא מאושר ואומלל בצורה קיצונית, שכאשר כתבתי על חוסר האושר שלו והאומללות שלו, קיבלתי ארבע לייקים, כי שום דבר לא מקבל לייקים רבים כמו האמת. כולם יודעים כמה שהוא אומלל ולא מאושר מהחיים. לכן הוא מוציא את זה על כל העולם באינטרנט ובאמצעות קילול בוטה של זרים מוחלטים. יותר פתאט מזה, לא יכול להיות :)

צפה בקובץ המצורף 122385
מה זה הזבל הזה? מה פוסט כזה לא נמחק מיד?

למעלה