אשתי מתנכרת לי.

הפנוי1

New member
אשתי מתנכרת לי.

אני מבהיר בפוסט זה שאני לא רוצה להתגרש, ולא רוצה מהצד (תמיד הייתי נאמן לאשתי).

יש עליות ומורדות, אך לעתים מצבים נעשים בלתי נסבלים.
בדר"כ המורדות בזוגיות קוריית כשאני מובטל (במכפלה ברמות...).
נראה לי שאסור לי לעשות ולו טעות קטנה. כל טעות קטנה, גם אפצ'י לא במקום - זה קטסטרופה.

בחיים לא נגעתי בזבוב, ואף פעם לא הכיתי את אשתי או ילדיי, או איימתי בצורה זו או אחרת.

אשתי לא מעט אומרת לי שאני נראה כמו רוצח, וגם מאיימת שאם אני קצת אתעצבן עליה, היא תדווח למשטרה.
גם דעותייה עוברות לילדיי.

בדרך כלל סובביי מעידים על אופיי בדיוק להיפך.

כל חיי פרנסתי ולעתים גם החלפתי עבודות (בהייטק). אני מרוויח לא רע (מעל 30K) ובתפקידים בכירים לאחרונה.

יש כאלה ששנים באותה חברה בהייטק. לי קצת היה אחרת. כמה מהחברות שעבדתי פשטו רגל, וחלק פשוט - לא ראיתי קידום, או שילמו גרושים, אז חיפשתי משהו אחר.
כל פעם שאני עובר עבודה (גם אם זוהי הפסקה של שבוע עד עבודה חדשה) אני חווה מדוריי גיהנום עם אשתי. כל פעם מזלזלת בי, ומציבה את העובדה שאני לא עובד ושאני סתם זבל, ואני צריך לבצע מיליון ואחת דברים (ברור - מטלות בבית, ואם אני נח דקה, אני מתחיל לקבל על הראש: "אתה מובטל. איך אתה מעז בכלל לנוח?!"), בעוד שזה גם מפריע לי ללמוד לראיונות, לבנות עסק (יש גם סטארטאפ, אך אשתי מתייחסת לכל התעסקות שלא במטלות בית, כאל בטלה). כל טלפון - "מי זה? מה זה?", תוך התערבות בשיחות שאני עושה בטלפון. אני פשוט משתיק את הטלפון בלי שתדע, וכך לא עונה לטלפונים בזמן שהאישה בבית. פעם הייתי מובטל וגם שום סקס חצי שנה לא בא לה (בטענה, עד שאמצא עבודה, יבוא לה).

גם דיבור תמיד לא יפה מצד אשתי. אסור לי לקום מאוחר (גם אם חשוב לי להיות עירני לקראת ראיון עבודה, ולא ישנתי בלילה. יש פקל ב-7:00 בבוקר. חייב להתייצב מול המחשב שלי, ולעשות את עצמי עושה משהו). כל יום חפירות - אני ככה או ככה. אני אדם יחסית רזה, קצת שרירים, וגם אלו שבחדר כושר - רובם עם כרס קצת יותר גדולה משלי, וגם אני לא נראה רע, רק שאשתי תמיד אומרת - "יש לך כרס, אי אפשר לראות אותך כך". אני גם עובד על זה, רק אי אפשר כל יום לקבל על הראש, כשאני יודע שזה לא יקרה מחר (או שאני אעשה ניתוח וגמרנו...)
גם אם אני סתם מסתכל על אשתי - "למה אתה מסתכל עליי. אתה מסתכל לא יפה. תשפר את ההתנהגות".
אם אני סתם עייף - "למה אתה עייף. אדם שלא עובד. לא מתבייש!!!".
אם אני אוכל תפוח - "מספיק לטחון כבר. תפוח זה משמין. תראה איך שאתה נראה".
אם אני דופק מסמר בקיר - "אויי ואבויי. זה צריך להיות 5 מ"מ ימינה. אתה אפס - גם דברים פשוטים אתה לא יודע לעשות!".
אם אני שוטף את הרצפה, אך היא לא נוצצת - "נו. גם זה אתה לא יודע. אז מה בכלל אתה יודע לעשות?".
אם אני לוקח אותה מהעבודה ונתתי ברקס קל כי מכונית עקפה אותי והתייצבה מולי - "אתה נוהג כמו פרא אדם".
יש גם עניין של לצאת טיפה בשביל הנפש החוצה - בחיים אשתי לא רוצה ללכת איתי לים (עם חברות כן. גם זה פגע בפאן המשפחתי, שלא יצאתי עם ילדיי שכבר כבניי 20), וגם לסרט בקושי - בטענה שאין לה חשק עד שאמצא עבודה.
זה כל כך בציניות כל דבר מצד אשתי. נראה שאני יום אחד עוד אחטוף התקף לב.

אני לא אמשיך... רק אומר, שאני רואה גם אחרים, כולל אחייה והורייה, שלו הייתי מתנהג כמוהם, הייתי מקבל עציץ בראש מרוב עצבים של אשתי, אך להם היא לא מעירה כלל.
היא לא מוכנה להקשיב לעובדה זו.
גם לי יש דברים לאמר עליה, אך היא כמובן צריכה להיות הצודקת והמושלמת, וכמובן שאני לא יכול לעשות שום דבר באותה מידה כפי שהיא עושה לי. אני לא אעיר הערות לאחייה כפי שהיא מעירה לי. זה גם לא לעניין, ובסוף (וזה קרה, ואני אומר שאין דבר כזה שלמות וכולם עושים טעויות קטנות מדי יום. גם אפצ'י זה טעות) אני יוצא הדביל.
לא מעט פעמים היא כועסת עליי אפילו כשאני מתעטש או מפליץ.

אני מאוד מחושב כלכלית. יש לי לא מעט כספים בצד (עדיין לא לדירה - כי אז, הייתי מתגרש). אבטלה לא כל כך ארוכה (כבר התקבלתי, רק דחו את הכניסה שלי לעבודה ולתפקיד רק בגלל החגים), וזה לא מחר שאני נזרק לכלבים. יש גם תקופות כאלה קשות, אך אף פעם לא מוזכרות לטובה התקופות הטובות, כך שאני לא מבין את הלחץ האטומי של אשתי, וההתנהגות שלה, שאפשר לחטוף שבץ לעתים מהצעקות של מצב שינה, למצב של יקיצה וריצת מרתון.

לא חוויתי התנהגויות (זוהי הסיטואציה הנורמלית היחידה שאני מכיר), ולעתים אני חושב לעצמי, אולי באמת אני לא בסדר. אולי זה עניין נורמלי שבין בניי זוג. אומרים שהרבה נשים כך, צועקות, תמיד צודקות, משפילות בהתבטאויות.

אולי קצת אלך לישון אצל הוריי (היה דיבור על זה עם אשתי כאולטימטום אם אני אפסיק לעבוד, אך הם התנגדו לכך בתוקף. זה קצת יקשה עליי ביום יום, אך אולי אין ברירה - פיתרון אחר זה לישון ברכב, אך לא ישנתי ברכב).
גם כל העניין של היפרדות מעורר בי הרבה תהיות (כבר עברנו את התקופה של ילדים קטנים ומזונות. יש לי אמנם כספים לכלכל עצמי מספר שנים, אך גם בחלוקת כספים - לא בטוח יהיה לי לדירה נוספת כעת. אני מאמין שזה יעזור לי קצת להתעשר, כי אני לא "כבול", וגם אהיה חופשי בדרך שאני מתווה לעצמי, אך לא יודע אם באמת ימים יגידו כך. יש לא מעט סימני שאלה, ופחד גדול).

קצת אובד עצות.

אין לי מושג מה אתה עושה איתה

ברצינות, בשביל מה אתה צריך אותה?
&nbsp
אתה עד כדי כך לא מעריך את עצמך? נשמע כאילו יש לך דיקטטור בבית
&nbsp
הייתי מזמן בורח מהדבר הזה, בהתחלה חשבתי שזאת הטרלה אבל כתבת כלכך הרבה שזה פשוט הזוי שאתה מסכים לחיות כך
&nbsp
אשתך צריכה ניעור חזק, ואתה ממש לא צריך להסכים לחיות כך
&nbsp

כל כך הרבה ביקורת, ברור שמשהו אצלה לא לגמרי בסדר.

אולי סובלת מדיכאון או משהו אחר. אני חושבת שאם הילדים אינטלגנטים אז הם לטובתך ומבינים שאמא לא בסדר.
האם היא גם מעבירה ביקורת קשה כזאת על הילדים?
הייתי מציעה לך בתור התחלה, לך לישון אצל הוריך לשבוע שבועיים. אני חושבת שזה קצת יטלטל את אשתך. אתה בטח חושב שהיא תשמח אם תעזוב אותה - אני מבטיחה לך שברגע שהיא תבין שנשאר לה ביד רק קצה חוט, אז דברים יתחילו להשתנות.
מעבר לזה תבדוק בינך לבין עצמך מה באמת קורה פה. אני מאמינה שאנשים מבוגרים שחיים בסביבה כל כך קשה ונשארים כדי לקבל עוד - באיזשהו מקום הם רוצים את זה, זה משרת להם איזה צורך שיתעללו בהם.

יש לזה אחלה פתרון

כשהיא מתחילה לחפור, קח לך בירה שים רגליים למעלה ותעשה כאילו שהיא לא קיימת. שתדבר למנורה עד שיצאו לה הריאות והלשון שלה תדבק לבלטות. כי כמה שתתייחס אליה יותר, ככה היא תתעלל בך יותר. מאבקי כוחות, וכו, וכו...

YoniS007

New member
ומה אתה עשית כדי לעצור את זה?

כמה פעמים אמרת לה שזאת צורת דיבור לא מקובלת? כמה פעמים עצרת אותה "עד כאן" כשעברה את הגבול? אם היא לא עוצרת פשוט תקום ותלך ותגיד שתמשיך את השיחה רק כשהיא תדבר אליך בצורה מכובדת ועניינית. היא מתנהגת ככה כי אתה מרשה לה. וזה נכון תמיד, לא רק בבית גם בוסים מתעללים וכו'

להתגרש נשמע רעיון טוב אבל אני ממליץ לך קודם להסדיר את היחסים בינכם אחרת הגירושין ומה שיבוא אחריהם יהיו סיוט.

Cherry Bloom

New member
תגדל ביצים ושלח אותה לכל הרוחות

היא לא מרוצה מאיך שאתה נוהג/דופק (מסמר בקיר)/שוטף את הרצפה, אז שהיא תעשה את זה בעצמה. לא טוב לה, שתלך. גם תקליט אותה מאיימת עליך, למקרה שתחליט לממש את האיומים. אפשר להזמין מעלי אקספרס מצלמות כפתור בכלום כסף.

SupermanZW

Well-known member
כתבת שאם היה לך כסף לדירה היית מתגרש

משמע אתה מוכן לסבול את אשתך בגלל החרדות הכלכליות שלך. תפסיק להיות פחדן ותתגרש, חיים פעם אחת, אתה מתחיל לעבוד בקרוב ועם משכורת גבוהה, אתה תעמוד על הרגליים ותתגבר. אל תצתן לעצמך להמשיך לסבול. תגור קצת בשכירות, תחסוך ועם הזמן תקנה דירה.

מריוס זכריה

Member
מנהל
מצטער, נשמע לי סיפור מופרך ולא מתקבל על הדעת

לא רוצה לנחש למה - אבל לי אין מה לומר על סיפור כזה.
מצטער.

justanotherme82

New member
עכשיו מעניין אותי לדעת למה

יש פה הרבה סיפורים בסגנון אשתי\בעלי מפלצת ואני שה תמים ולא יודע\ת מה לעשות. למה דווקא הסיפור הזה נראה לך מופרך?

מריוס זכריה

Member
מנהל
יש סיפורים קיצוניים, יש מוגזמים, ויש אובר אובר אובר מוגזמים.

אם הוא היה אומר "אשתי שמה יותר מדי מלח במרק" - אוקיי, קורה.
אבל אם הוא אומר "אשתי מגישה לי צלחת של 10% מרק ו 90% מלח" - אני טיפה מתקשה להאמין לזה.

מה שהוא מתאר נשמע לי לצערי מאוד אמיתי. בעיניי יש

מצב שלא רק שהוא לא מגזים - הוא גם ממעיט. אני ראיתי אישה מתנהגת כך לבעלה שנים רבות אז אני הרבה פחות סקפטית. מה שכן, אני בהחלט מאמינה שפותח השירשור כל כך כבול וקבור בתוך הכאב היום יומי של עצמו שהוא שוכח להסתכל מסביב ולראות שאישתו (אולי) מתנהגת בביקורתיות ורוע זהה לילדים שלהם.

ai21

New member
שים מצלמה נסתרת ותקליט את התקפי הזעם האלו

גם תוכל להשתמש בכך אם אכן תפרדו (היא עלולה אכן להזמין משטרה),
וגם כדי להעמיד אותה במקום.
&nbsp
אם אתה לא רוצה שהילדים שלך יהפכו למפלצות-שליטה כמוה,
אתה צריך לעצור את זה.

alongrin

New member
לא חסר כאלה נשים...

ולמעשה כל אשה תהפוך לסוג כזה של מפלצת אם לא תציב לה גבולות ואם לא תגדל בייצים.
&nbsp
מה שאתה צריך לעשות זה להתחיל להזיז לה קצת את הגבינה ולהתחיל להיות גבר.
&nbsp
דבר ראשון - תראה שיש לך חיים משלך שהיא לא שותפה להם.
חברים, בירה בפאב, תחביבים וכו...
היא כמובן תנסה להוריד אותך ולמנוע ממך - תתעלם מזה ותמשיך .
&nbsp
דבר שני - אל תתייחס לפרובוקציות האלה. זה הדרך שלה לשמור על השליטה שלה בך.
היא מעירה לך על המסמר? תענה לה משהו על מזג האויר. ככה היא תלמד שזה לא עובד...
היא כמובן תנסה להרים את הרף כדי לריב איתך - באותו הרגע תנתק מגע.
תגיד לה שאתה לא מוכן לרדת לרמה הזו ותלך.
סנן את הוואטסאפים והטלפונים שהיא תשלח לך בדרך ואל תענה להם.
&nbsp
דבר שלישי - איך אומרים, תעביר את המלחמה לשטח האויב.
מדי פעם תעיר לה על כל מיני דברים שהיא עושה ולא מוצאים חן בעינך..
אל תיגרר למריבה שהיא תנסה לעורר...
פשוט תזרוק לה מה שיש לך להגיד - ותחתוך מיד בלי לתת לה הזדמנות לענות!!
&nbsp
הולכים להיות לך 3 חודשים קשים...
אבל אחר כך אתה תראה לאט לאט את השינוי בהתנהגות שלה.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

השאלה היא פשוטה ... האם אתה רוצה שילדייך יתנכרו לך ?

היום היא בתפקיד המססנת של מידע לילדייך.

באם אתה רוצה לנהל איתם קשר של אמת ופתיחות - תוציא אותה מהמשוואה.

מציע לך ללכת לעורך דין לגרושין.

לזכור שאפשרי לבצע סוג של חלוקה הוגנת - ולחתוך.

כל רגע שם רק פוגע בשלמות נפשך - ובקשר עם ילדייך.

דרך אגב, אולי היא הבוגדת ?

אולי היא רוצה לפוצץ אותך באמירה זאת או אחרת - ואז באמת תבוא משטרה ?

אל תתחרט בזמן עתיד - פשוט צריך לעזוב.

מציע לך להיפרד מאישתך

אתה הרי לא זקוק לה בשום אופן.
אין שום הצדקה שתישאר עם אישתך.
מציע לך לארוז מזוודה ולעבור דירה. אל תחזור אל אשתך לעולם.

נזכרתי בפרק של אבודים....

זה לא קשור ישירות, אבל אולי קשור בעקיפין.
נזכרתי בפרק אחד של אבודים עם צופית גרנט, פרק הנסב על אחד בשם בטו ברנשטיין. בחור נשוי, אב ל 3 בנות, בבוקר בהיר אחד בטו ברנשטיין קם ממיטתו, נטל את המזוודה שלו ונסע בכיוון אחד לארגנטינה. נסע ולא שב יותר.... פשוט נעלם.
לא מזונות אישה, לא מזונות ילדים, לא חלוקת רכוש, לא בית דין ולא דיין. לא פרידה נאותה, ולא איחולים ולא כלום.
פשוט קם ונסע, ולא חזר לארץ מעולם.
השאיר את אשתו עגונה למשך 32 שנה עד שזו האחרונה איתרה אותו בעזרת ערוץ 2.
לא ביצע אף עבירה פלילית, לא בארץ ולא בחו"ל.
אפילו לא שינה את שמו...
איך שיגע את כולם...

ליבי איתך

במיוחד שהיא מאיימת בתלונות שווא במשטרה....
ושהילדים שלך חושבים עליך את מה שהיא משדרת
&nbsp
נשמע עצוב מאוד לחיות במקום שרוב הזמן מתעללים בך רגשית בצורה כזאת
&nbsp
עצתי לך ... נסה למצוא לעצמך עזרה מקצועית
להבין מדוע אתה עדיין שם
ואיפה תוכל להתחזק ולשפר את חייך
&nbsp
בשולי הדברים מאוד מסקרן אותי מה היו אומרים אם אשה הייתה כותבת את הפוסט הזה.. ומה היו מציעים לה לעשות
&nbsp

למעלה