אשת השבוע!

Reyn

New member
מה זה "אין מה לעשות בנידון"?

אם את לא רוצה לחרוג מהמסורת/המורשת המשפחתית/מה שלא יהיה, זה עניינך, אבל זה לא מצב ש"אין מה לעשות"..

גם לא הבנתי את הקשר ל"ניסיתי סטוץ וזה לא אני". מי אמר שאת צריכה לאבד את הבתולין דווקא בסטוץ?

Berethor

New member
אכן

וסטוץ בכלל לא רלוונטי, כי לשכב עם חבר זה לא סטוץ, ונכון לעכשיו יש לה חבר..

לא משנה

אני לא בדיוק הייתי ברורה ואתה לא הבנת את זה,
אז חפיף.

ובאמת אין מה לעשות בנידון

מסכנה את לא

אם את כל כך רוצה
יש לך חבר, מה הבעיה? זה לא סטוץ. ומה זה השטויות האלה "זה ה DNA שלי"? בחירה שלך, את חיה את החיים שלך ולא אף אחד אחר..נראה לי קצת מוגזם הדרמטיות הזאת.

רק תקח

מי אמר שאני רוצה להישאר בתולה?!
ממש לא !
מצידי סקס במשך 6 ימים בשבוע, במשך חצי שעה לפחות עם משחק מקדים של שעה

כתבתי לSPEED2007 את הסיבה העיקרית

ניר4819

New member
בשבחה של בתולת ים

בנוסף לכל הדברים שהיא כתבה על עצמה למעלה, יש לי עוד כמה דברים להוסיף ולהדגיש. ראשית, לגבי עניין הסבלנות המופלאה שלה, הסבלנות אין קץ שלה, שלא נגמרת לעולם. זה אחד הדברים שאני הכי אוהב בבתולת הים.

שנית, היא האדם הכי טוב לב, רגיש ומקסים שהכרתי בחיי. היא גם חכמה מאד. ויפה. והיא יודעת לדחוף אותי להשתפר, להיות אדם טוב יותר. חוץ מזה, וזה בסודי סודות, היא מבשלת נפלא. ברמה של אוכל מסעדות. וכשהיא כתבה למטה שהיא יצירתית היא חטאה לאמת. היא כשרונית בכל כך הרבה תחומים ויש לה ידע בכל אחד הרבה ענפים...

בקיצור, ואולי אני קצת משוחד בגלל שאני אוהב אותה מאד, בתולת ים היא אדם מקסים ונהדר בכל מובן של המילה

iba90

New member
אותי מעניין לדעת...

מ 1-10 איפה את באמת נמצאת מבחינת "הפתיחות" שלך והאם האישה "המשוחררת" שאנחנו קוראים פה...היא באמת אותה אחת במציאות?

עונה

אתה, מאמי שלי
ואתם גולשים שקוראים זאת, הנכבדים:
תגלו זאת
רק במפגש פורום

ככה שתהיה לכם סיבה טובה לבוא למפגש

למעלה