אשת השבוע!

dori78

New member
את יודעת שהשיער שלי לא תמיד סגול

כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת, הוא יכול להיות גם כחול...

1. מה עושה לך את זה בגבר?
בד"כ - עיניים. יש אימרה כזו - העיניים הן ראי הנפש. אני מאוד מאמינה בזה, עד היום לא טעיתי.
כשהאינסטינקטים שלי אמרו לי שזה בחור טוב - אחרי שהכרתי אותו קצת יותר לעומק גיליתי שהוא באמת היה טוב, גם אם הוא לא רצה אותי.
כשהעיניים שידרו לי שזה לא נראה לעניין - גיליתי שצדקתי, לפעמים כי עשיתי את הטעות של להקשיב למי שאמר לי "תני הזדמנות" ונשארתי בסביבה מספיק זמן כדי לגלות כמה צדקתי, לפעמים סתם כי סיפרו לי עליו אח"כ כל מיני דברים ש"הסתדרו" לי עם כל מה שחשבתי מההתחלה.

2. מה מוריד לך מגבר?
גבר מעשן, דאווינים של "שופוני" על רכוש והופעה חיצונית, מי שלא אוהב בעלי חיים, מי שמראה זלזול מופגן באנשים אחרים, מי שנוהג כמו אדיוט. אבל האחרון לא קשור לגברים, זה באופן כללי
. בתור מי שרוכבת על קטנוע, למדתי בשש השנים האחרונות כמה כישורי נהיגה חשובים למשתמשי הדרך הדו גלגליים...

3. מהי החיה הפנימית שלך?
אני רוצה להגיד קרקל, אבל בהחלט יכול להיות שזה כי חזרתי עכשיו משדה בוקר ואני מושפעת מהאווירה המדברית

כנראה שאיזשהו סוג של חתול, עוד לא החלטתי.

4. מה השיר האהוב עליך? (אפשר גם להתלבט בין 2-3)
להתלבט בין 2-3? אי אפשר לבחור, יש כל כך הרבה...
אני יכולה להגיד שהזמרת האהובה עלי היא חוה אלברשטיין, אני מאוד אוהבת שירים עבריים באופן כללי.
אחד מהאהובים עלי הוא "אליעזר בן יהודה" (מילים: ירון לונדון/לחן: מתי כספי), אני חושבת שמגיע לו כבוד על חידוש השפה העברית, למרות שחלק מההמצאות שלו היו הנפצות מטורפות לגמרי ולכן גם לא תפסו. אפילו שרתי אותו פעם באחד מאירועי השירה בציבור אליהם אני הולכת.

זו את שרה שם?

וואוו, רק על זה מגיע לך להיות אשת השבוע

לגבי אליעזר בן יהודה אני די אמביוולנטית, בעקבות קריאה חוזרת ונשנית של "הבכור לבית אב"י" של דבורה עומר ז"ל.

dori78

New member
אכן

היה נורא חם ולח ומגעיל, אז אני בשיער אסוף, גם המצלמה לא מי יודע מה בפוקוס, אבל זו אני.
אליעזר בן יהודה היה חרא של בן אדם, אפשר להסיק את זה מהיחס שלו לילדים שלו ולנשותיו.
גם אני הגעתי למסקנה הזו אחרי קריאה של הספר המדובר, בגיל עשר.
אבל הקרדיט על חידוש השפה בהחלט מגיע לו.

Saladin

New member
וואו, שאפו!

את שרה יפה ומדויק עד כמה שאני שומע. וקולך ערב. אבל הזמרת בוידאו לא ממש דומה לך בתמונה, זו באמת את?

אין לנו אותו טעם מוזיקלי אבל גם אני אוהב חתולים ובכלל את המילה "חתול". לא שיש לי חתולים (מעולם לא היו לי בע"ח חוץ מצמד דגים שהרעבתי בלי כוונה).
לגבי אליעזר בן יהודה (בתגובה לסתוונית), נכון שהוא היה אכזר כלפי הבן שלו אבל זה בד"כ טיבם של אנשים שמנציחים את שמם בהיסטוריה. המשפוחה לא ממש מעניינת אותם.

Saladin

New member
צ'מעי, מקסים.

התיאום ביניכם בשירה מצוין. הוידאו הזה הוא ראיה נסיבתית לכך שאת לא שייכת לפורום הזה.
סתאם תרגישי בבית

dori78

New member
דווקא בוידאו הזה

שומעים כמה אני מתרגשת, חלק גדול מהמילים נבלעות לי ואני לא ממש שולטת בקול בחלק מהזמן.
זה חלק מהתהליך שאני עוברת עם עצמי - לשיר מול קהל של 700-800 אנשים (זה ספציפית היה בכנרת באירוע של לילה לבן, לא כל פעם יש כזו כמות) זה משהו שלקח לי זמן לעשות, אני לגמרי מתייחסת לזה כתרפיה.
עד היום אני רוב הזמן עסוקה בלהסתכל על המסך עם המילים, כדי לא להתמקד בכל זוגות העיניים שבקהל.
והתיאום בינינו הוא תוצאה של צפיה בלופ בביצוע של מיקה קרני וגידי גוב, כי אין מצב לחזרות.

snoopytush

New member
את מופיעה או שזה ערב קריוקי?

בכל מקרה מאוד אהבתי את השמלה בקליפ הראשון.

dori78

New member
אני ממש לא מופיעה

זה ערב שירה בציבור, יש מקרופון אחד פנוי לטובת הקהל.
אם את רואה שקופית של שיר שאת אוהבת ורוצה לשיר, בתקוה שאף אחד לא ירוץ מהר יותר ממך - אפשר להגיע למקרופון ולשיר.
אני באופן אישי מעדיפה לא להכנס לתחרויות ריצה, אז אני מזמינה מראש שיר שאני רוצה לשיר.

אם זה מעניין אותך, את יכולה לגגל או לטייב את המונח "בוביזמר".

dori78

New member
והרי עוד חמישה
ים

אני יודעת מה לעשות עם הידיים, תמיד הייתי בכל מיני ועדות קישוט ובסוף גם עשיתי תואר בעיצוב ואמנות.
מכיוון שהדבר הכי חשוב שלמדתי בארבע השנים הללו, זה שאני לא רוצה להתפרנס מזה, היום אני לא עוסקת בזה.
אבל אני ממשיכה ליצור כל הזמן כתחביב ואני חושבת שזה נחמד.
אני מציירת, סורגת, תופרת ובאופן כללי עובדת הרבה עם הידיים, כולל תיקונים קטנים בבית.
(קישרתי לאלבום של כיפות, אבל מי שמתעניין יכול להציץ בשאר אלבומי הסריגה שלי).

אני חושבת שאני שרה לא רע, בשלוש השנים האחרונות אני הולכת באופן קבוע לאירועי שירה בציבור ובשנתיים האחרונות אני גם מעזה לקחת את המיקרופון ולשיר באופן פומבי... לקח לי זמן, אבל פרצתי את גבולות המקלחת

אני אוהבת לטייל ואני אוהבת את נופי הארץ, אני חושבת שזו תכונה חשובה לכל מי שמגדיר את עצמו "ישראלי" ולא רק כדי לבכות על המצב בארץ. יש לנו ארץ נהדרת! (הממשלה זה עניין אחר, אבל לא בשביל זה התכנסנו כאן
)

ציפורניים. כן, אני יודעת - זה דורש הסבר. ובכן: שנים ארוכות כססתי, ניסיתי להפסיק בכל דרך אפשרית.
עד שיום אחד פשוט החלטתי שדי, מספיק עם השטות הזאת. בן הזוג שלי מאוד מעריך את העובדה הזאת, כי ככה אני יכולה לגרד לו בגב ואני מעריכה (ומאריכה, עד כמה שאפשר, כי הן נשברות הרבה) את הציפורניים שלי, ש(גם)בזכותן אני זוכה לקרדיט אצל בן הזוג.

כבר הזכרתי את הקטנוע, אבל אני רוצה להרחיב.
לפני שש שנים, אחרי שנתיים וחצי של מגורים לבד באזור די נגיש מבחינה תחבורתית, החלטתי שנמאס לי להיות תלויה בשעה של האוטובוס האחרון או לסנג'ר אנשים שיבואו לאסוף אותי. התגברתי על החששות (זה לא מדוייק, חששתי בערך חצי שנה אחרי שהוצאתי את הרישיון) והלכתי להוציא רישיון לדו"ג. זה נתן לי עצמאות שלא היתה לי קודם, יכולתי לחפש עבודה גם במקומות שאין לי אוטובוס ישיר אליהם, יכולתי להגיע ולחזור באופן עצמאי ממקומות, שלא לדבר על הפעם באלף שנה, שהיה לי דייט ולא רציתי שהבחור יידע איפה אני גרה לפני שאני מכירה אותו קצת יותר לעומק. אז אני מאוד אוהבת את העובדה שהצלחתי להתגבר על פחד די גדול, אני חושבת שזה דחף אותי לעשות עוד הרבה דברים אחרים שלפני כן לא היה לי אומץ לעשות. באותו קיץ עזבתי מקום עבודה שלא היה לי נעים בו בלי שום אופציה אחרת נראית לעין, הוצאתי רישיון דו"ג וקניתי את הקטנוע הראשון וגם התפתיתי בטירוף של רגע ונעניתי לחברה, שביקשה ממני לבוא איתה לצילומים של תכנית שידוכים שכוחת אל ששודרה בערוץ 10. מאוד לא פולני מצדי

snoopytush

New member
פשש מוכשרת.

כמה מהדוגמאות נראות לי מורכבות אבל אולי
בגלל שאני לא סורגת...
אני אישית מעדיפה צבעוני כל הזמן אבל התרשמתי

askimosi

New member
מגניב ביותר...

סריגות יפות יש לך,הכיפות למכירה?עם אישורי בד"ץ והכול?
יפה לך על ההופעות.פעם היה לי פחד במה מטורף בגלל חרדה חברתית,כיום כבר לא.אבל להופיע לא הייתי הולך לזה אולי באירוע בצורה חד - פעמית
.

לקינוח כמה שאלות בנאליות -

איזה צבע את מעדיפה?
חורף או קיץ?
פסימיות\אופטימיות או גם וגם(לגבי מצבים שונים ומשונים בחיים)

הלכתי לאכול
,
אסקימוסי

dori78

New member
עונה

הכיפות למכירה, אני לא סורגת בשבת אז אני מניחה שזה כשר למי שהולך עם כיפה סרוגה...
השירה הפומבית הזו היא סוג של תרפיה. מומלץ בחום.

הצבע האהוב עלי הוא כחול.
אבל אני אוהבת גם את כל נגזרותיו - כל הקשת של סגולים-כחולים-ירוקים.

אין לי העדפה.
בחורף אני סובלת מהקור ומהאף הסתום, אבל תמיד אפשר לשתות מרק חם, לטפטף שמן אקליפטוס למבער, ללבוש עוד שכבה ולשבת מתחת לפוף עם כוס שוקו חם.
בקיץ חם לי ובדירה שלי אין זרימת אוויר
, אבל תמיד אפשר ללכת להתרענן בים.
פולניה, נו, סובלת בכל השנה באופן שווה

ריאליסטיות

dori78

New member
יופי

אני בטוחה שלשבת מתחת לפוף גם יכול לחמם (בעיקר הגדולים האלה של מילגה), אבל התכוונתי לפוך.

askimosi

New member
כן הבנתי שזה...

פוך אם כי כשדיברת על תרפיה אז חשבתי שפוף מקום דיי מרגיע ומגונן,במיוחד אם מצליחים להדחס מתחת

להסתתר בארון גם אופציה,
אסקימוסי

askimosi

New member

מה שנקרא דבר אליה באייקונים
.

אחלה בחלה.גם אני מתחבר לצבע כחול משום מה
אם כי כאן אסתייג ואומר שזה תלוי במצב רוח וביום יש ימים שאני מעדיף כתום ויש ימים שאני מעדיף ירוק.
באמת נשמעת לי פולניה,תמיד לא מושלם ותמיד יש על מה להתלונן
.אני אישית מעדיף חורף ואם העולם היה מושלם הייתי גר בסקוטלנד הקודרת רק בלי החצאית
.

ריאסלטיות זו מילת האמצע לפסימיות ואופטימיות אז מבחינתי זה גם וגם מבלי לפזול לצד זה או אחר
.
התרפיה שלי זה הליכות ומוזיקה בקרוב אנסה גם יוגה.

בנוגע לכיפות חושב להתחדש באחת חדשה ואצלך הן ממש יפות,אז תצפי למסר
.

אצא לטיול קטן,
אסקימוסי

מנומשת27

New member
טוב, את פשוט סופר מוכשרת

ואיך יש לך סבלנות? אני חושבת שבמהלך חיי ניסיתי בערך כל מלאכת יד אפשרית ותמיד מצאתי את עצמי נשברת אחרי שעה.

למעלה