אשת חיל

בנצ43

New member
אשת חיל

היום הייתי בחנות "אשת חיל" היהוד ומאוד נעלבתי ממנה. ולמה? אני קליינטית שלה מגיעה מרחק נסיעה במיוחד אליה. ומה רציתי? היה לי צמר שאימי נתנה לי ובקשתי שתתן לי חוברת סריגה כדי שאני אראה משהו שרציתי לסרוג. (בין לבין נסתה לשכנע אותי לקנות זוג נעליים ולא רציתי. ) במאמר מוסגר. אחרי שבקשתי את החוברת היא אמרה לי פשוטו כמשמעו אני לא אתן כי לא קנית ממני את הצמר. הייתי בשוק מספר דקות ואז אמרתי לה שברור שאם היתה החנות שנה שעברה סביר להניח שהייתי קונה אצלה. ואני מצפה בתוק קלינטית שלה שמגיעה אליה במיוחד תגיד לי שאכן הצמר לא קנית ממני אבל מאחר שאת קלינטית שלי אני אעזור לך. מה אתן אומרות? היא צודקת, אני צודקת? תענו לי בכנו. אני חושבת שצריכה להיות מידה מסוימת של אנושיות.

88hentai88

New member
אני חושבת ש...

הכסף מסמא עיני חכמים. אני לא מבינה מה הקשר בין איפה קנית את הצמר לבין החוברת שאת צריכה לקנות. אני לא מבינה בעל עסק שמסרב למכור משהו שיש לו בחנות והוא מוצע למכירה. אני לא מבינה אנשים שעומדים בחנות ומתחננים שישרתו אותם למרות שאין שום רצון לעשות זאת למענם. אני ממש לא מבינה את הדברים האלו והסיפור הזה שסיפרת ממש עצוב לי לשמוע כי זה כל כך מעליב ולא יפה לומר למישהו שבגלל שלא קנה אצלך צמר את לא תמכרי לו חוברת סריגה... לא מבינה את זה פשוט... =(

בנצ43

New member
תשובה

לא רציתי לקנות את החוברת רק רציתי לראות משהו בחוברת. ולא בקשתי שתתן לי הוראות

88hentai88

New member
../images/Emo46.gifאז עוד יותר גרוע!!!!

אפילו לראות לא נתנה... חבל לה שבשביל דבר כזה פעוט המון יעדיפו להתרחק ממנה ... חבל ממש .

רנרונה

New member
אני אומרת שאת צודקת

בכל היחס המעליב הזה.... אני חושבת שבעלת החנות "הפסידה" קלינטית טובה. ועוד כמה בדרך.... חבל!!.

../images/Emo140.gifאשמח להיצטרף לשיחה בכל אתר

היי שולי ראיתי כי את חברה לשיחה נעימה אשמח להיצטרף עימך גם לשיחה באתרי ההכרויות כי גם אני מחפשת בן זוג. ובאם תרצי אף בטל' 0572207660 ליז

כמובן שאת צודקת!!!

וגם שולי צודקת, את לא הראשונה שמתלוננת על יחס מעליב בחנות הזאת. ואני חושבת שצריך לעשות עליה חרם קונים , שתדע שכך לא מתייחסים ללקוחות. וזה בכלל לא חשוב אם קנית שם את הצמר או לא. היא הפסידה אותך כלקוחה כי את בטוח לא תיכנסי אליה יותר- ואולי עוד לקוחות, כמוני למשל, שלא מעוניינות לקנות בחנויות שלא מתייחסים בהן יפה ללקוח.

מיה30

New member
היא פשוט כזו...../images/Emo191.gif

היא פלספנית ברמות גבוהות וחושבת שהיא יודעת ה-כ-ל יותר טוב מכולם. אמנם יש לה מבחר צמר, אך אני מעדיפה לוותר ולהכנס אליה רק בשביל דברי סידקית אחרים שלא צריך הינדוסים בשבילם (גומי, סיכות וכו'). גיליתי חנות מדהימה "הסטודיו של ענת" (החנות בתחילת המדרחוב מול הפיצה) יש מבחר צמר, חוברות שונות וגם חרוזים
ומוכרת מקסימה באמת. שווה בדיקה.

משה פ

New member
על חנות הצמר ביהוד"אשת חיל"...

ספרתי כבר בעבר. אני למדתי את שיעור החוצפה של המוכרת( מורה ומנהלת ביה"ס בעבר). ולא נכנסת יותר לחנות. וכמוני עוד הרבה נשים שמעתי בשיחה יום יומית בעיר. אל תתרגשי ואל תפגעי. אבל מצאתי חנות צמר נוספת ביהוד בתחילת המרדחוב "הסטודיו של ענת" חנות נחמדה ובעלת שרות אדיב ויחס חם ותומך. בברכת לילה טוב אסתי

ifmi

New member
חייבים להחרים אותה

אני נתקלתי ביחס דומה בחנות אחרת (בקריות) ומאז אני לא נכנסת אלייה. גם חברותי ששמעו את הסיפור החליטו לא להיכנס וכך היא בעצם הפסידה לא לקוחה אחת אלא כמה!! זה הפיתרון.

בנצ43

New member
אשת חיל

תודה לכל המתיחסים. באמת אני לא אכנס אליה יותר. נוסף לכך כתבתי לה במייל והיא אפילו לא השיבה. רק מראה כמה היא מתנשאת. גילה

ytalmudi

New member
חגובה ללקוחה המתלוננת

אצלי בחנות מקבלים הוראות ועזרה רבה, כולל לימוד סריגה מההתחלה בחינם !! למי שכמובן קונה צמר בחנותי. זאת בניגוד לחנויות מסוימות שגובות תשלום עבור מתן הוראות. העסק שלי הינו עסק מסחרי ולא תחביב, כך שעל מנת שניתן יהיה להמשיך ולתת הוראות צריך גם להרויח מעט.דומני שהלקוחה הנכבדה הבינה בעצמה שאין זה מקובל לקבל הוראות מבלי שנותנים תמורה ולו בקנית צמר. לחנות אשת חיל קהל לקוחות רחב, מסור ונאמן, בין השאר הודות ליחס האישי והמקצועי אותו מקבלים בחנות.יעידו על כך מגוון המוצרים הנהדרים של לקוחות החנות המוצגים באתר : .www.allbiz.co.il/eshet-hail .אם מי מהלקוחות נפגעה עמה הסליחה.בודאי שאין בכך משום מדיניות או כוונה תחילה/

בנות מי משלמת עבור הוראות סריגה

בחנות בקניית צמר כנראה אשת חייל לא מכירה חנויות אחרות או יחס בחנויות

עלמה7

New member
את טועה.

תראי כמה השפעה יש ללקוחה שנפגה ממדיניות ה"עסק המסחרי" שלך. הפסדת ים של לקוחות פוטנציאלים, ו"הרווחת" פרסום חינם למתחרה שלך. היית צריכה לעזור לה, בחינם, רק כי היא באה מרחוק דווקא אליך. היית מרוויחה כאן סיפור על כמה את בסדר. בעסק שלך את לא מוכרת רק צמר והוראות, אלא גם את המוניטין שלך. וכרגע, הוא לא משהו.

88hentai88

New member
לדעתי הטעות שלך

היא בצורת החשיבה ה'עיסקית' , ברור שחנויות הן לא עסק תחביבי, אני מכירה חנויות צמר מהודו ועד כוש, וגם כשנפלתי בחנויות שלא היו שם מבינים גדולים בסריגה ועזרו לי בחיוך ובנועם כפי יכולתם. וזאת על מנת כדי שאבוא שוב ואספר לאחרים שכן עוזרים וכן נחמדים, גם כשלא יכולים. הלוא לתת למישהי להציץ בחוברת סריגה אפילו לא מצריך תשומת לב כל שהיא, וגם לתת יעוץ בהוראות זה לא סיפור מי יודע מה, אנחנו כאן עושות זאת כמה פעמים ביום וכמובן בחינם... אז... כמו שאמרו אחרות כאן... גם מוניטין ויחס חנות עיסקית מוכרת, לא סתם אומרים שהלקוח תמיד צודק, הלוא הוא זה שמשלם וישלם בעתיד אם ישאר לקוח שלך... מה שלא ניראה כסביר כרגע.

יחס גורר יחס

לאמי ז"ל היתה חנות צמר שם היתה נותנת הוראות והיא שלא כמו בעלת אשת חיל, היתה עוזרת ללקוחותיה גם כשלא רכשו את הצמר אצלה. יש מקרים שנשאר צמר, או רוצים לסרוג משו משאריות או שאפילו נרכש צמר בחו"ל. המתלוננת ציינה שהיא לקוחה קבועה בחנות, ולכן היה נחמד לו היתה מקבלת יחס הולם. בחנות הצמר שאני קונה בקרית אתא בעלת החנות ואני מחליפות הוראות ורעיונות בכיף.

ytalmudi

New member
החופש שאת וחברותיך המגיבות נוטלות ל

החופש שאת וחברותיך המגיבות נוטלות לעצמכן לבקר ולהטיף, ואולי אף לפגוע בעסק לתפארת, מבלי שביקרתן בחנות, תוך הסתמכות על תלונה אחת,צודקת או לא צודקת,מגוחך ולא רציני אם לא למעלה מזה.אם ביקרת בחנויות מהודו ועד כוש אני מציעה שתבקרי גם בחנות ביהוד ואז תוכלי להתיחס ברצינות ולא רק למען מילוי הפורום בערות וירטואליות ,תרתי משמע.

למעלה