אשת חיל

בתיה4

New member
והתגובה שלך מוכיחה שהמתלוננת צדקה

התנצלות סתם בלי תוספות היתה מועילה לך הרבה יותר

1אסתיפ

New member
אשת חיל יקרה

אני באופן אישי נפגעתי ממך לפני מספר שבועות מיחס מזלזל ומתנשא. אני כן נכנסתי לחנות וכן קניתי צמר , נכון רק 2 חבילות ולא יותר, מכיוון שהיתי חייבת לסרוג דבר מה דחוף. במידה ולא הייתי לחוצה בזמן גם את 2 חבילות הצמר לא הייתי לוקחת לאחר היחס "היפה" שקיבלתי. המחיר יקר.המבחר לא גדול. היחס והתשובות לא תמיד במקום. אני כבר כתבתי אז, על החוויה המשפילה שעברתי בחנותך. גם כאן בפורום, וגם בפורום יהוד. אני לחנות שלך פעם נוספת לא אכנס, וגם לא אשלח לקוחות. תקשיבי בבקשה לתגובת הלקוחות היוצאים מחנותך, והשוטחים את מפח הנפש בחנויות הסמוכות. את בכניסתך לפורום כאן רק מגבירה את הכעס כלפיך. את זה כתבתי לך לתשומת לב. אסתי

מיה30

New member
נכון שמקבלים הוראות אבל...

זה על חשבון הלקוחות שמחכים שיתייחסו אליהם וזה יכול לקחת גם דקות מאוד ארוכות, ואי אפשר להתקדם לבד כי הצמר נמצא מאחורי הדלפק ואי אפשר לגעת בו!!! לעומת זאת בחנות של ענת הצמר נמצא במקום גלוי ואפשר לגעת בו, למשש (לעשות לו התעמלות, כלשונך) אם רוצים, אחרי הכל אנו הולכים ללבוש את זה בדיוק כמו עם חולצה אם היא לא נעימה לא נקנה, והפלא ופלא אף אחד לא מעיר ולא אומר אל תגעיאלא דווקא מציעה בעצמה את הצמר. ענת היא אמנם צעירה, אך יש לך מה ללמוד ממנה, דבר אחד או שניים בענייני שירות לקוחות.

אני עוד לא נתקלתי שמישהו אמר לי בכל

שנות חיי לא לגעת בצמר. אני בחיים שלי לא אקנה דרך אתרים ששולחים . וזה השרות אני במכירת מגיל 15 בחיים לא התנהגתי כך ללקוחה . ותאמיני לי נתתי בחנות הוראות סריגה ואף פעם לא לקחתי תמורה .היום אני זו שנותנת דגמים ותרשימים לחנויות שאני קונה או לכל אחת שפונה אלי אולי עם האיתילוקחת היתה לי חנות משלי מרוב הכסף שהיה לי . קצת יחס במיוחד בזמנים קשים אלו בכלל לא מזיק הרי זה השם שלך לחנות כך יש יותר לקוחות עם נעים נכנסיםאפילו שאת לא מהמקום אני באילת קונה המון כי כף לי להכנס שם בחולון בתל אביב ברמלה בכל מקום שאני נמצאת והחיוך קונה אותי שם הכנס..

שרכי

New member
אשת חיל

בפעם הבאה שתיפגשי בכזאת תופעה אנא, הודיעי לה חגיגית שאת יותר לא תיכנסי לשם ואף תספרי לכל חברותייך. תראי שהיא מייד תתקפל ותנסה להסביר את עצמה ואזתגידי לה זה מאטוחר מדי. מנסיוני האישי אמנם שילמתי אח"כ מחיר שהייתי צריכה ללכת רחוק יותר אבל אני בתור צרכן הרגשתי טוב.

בנצ43

New member
נראה לי

שבפעם הבאה שמישהי תכנס ותבקש משהו היא תחשוב פעמיים איך לענות. או שעדיין היא חושבת,ואני חושבת שהיא חושבת שהיא מאוד צודקת. היא לא תודה בטעותה. תודה רבה לכולן על שהגבתן. עכשיו אני בטוחה שאני צודקת.

למעלה