אש אש מדורה

מה שקאבר יכול לעשות לאנשים.....

נילסון מת כשבוע לאחר שמריה קארי כבשה את פסגת בריטניה עם החידוש הנ"ל.

טוב אני חוזרת בי...

יש אמנים מוכרים שעושים קאוורים ויש אמנים לא מוכרים שעושים קווארים, אבל גם ככה, קאוורים זה קללה! במהלך השנים צפיתי בכל זמרי הפופ השנואים מחדשים את השירים הכי יפים ופשוט הורסים אותם. שמעתם כנראה שכרסטינה אגליפרחה תחדש את don´t cry של גאנז אן רוזס באלבום החדש שלה, אם כן, אני אישית הולכת להכות אותה וללמד אותה לא להרוס מוזיקה שאנשים אחרים אוהבים!
חולת נפש

Electrolite

New member
גם אני שונא קאברים!!!

תעשו את המוזיקה שלכם. הכי גרוע זה אומנים שמתחילים בקאבר. רובי וויליאמס- הגירסה שלו ל WE ARE THE CHAMPIONS היא בדיחה עצובה! זה שיר טוב ואין מה לעשות אבל הוא סחט ממנו עד העצם כל רגש ואופי שהיה בו והשאיר שיר ריקני ומעייף וממש גרוע ביחס למקור!!!

חולוני

New member
הקאבר של וויליאמס - זוועה.

שיתעסק ב"מוזיקה" המפגרת שלו, ושלא יהרוס שירים של אמנים אמיתיים. בכלל, כל קאבר שנעשה אי פעם לקווין יצא זוועה, אף אחד לא יתקרב לעולם לאיכויות הווקאליות של פרדי מרקורי.

הוא עושה מלא קאוורים...

הוא עשה גם ל freedom של ג´ורג´ מייקל, זה היה הסינגל הראשון שרובי הוציא אחריי שהוא עף מהטייק דאת´. והוא גם עכשיו עשה אלבום כיסוי לכל השירים של פרנק סינטרה, עדיף שהוא יכתוב שירים משלו במקום להרוס את כל השירים היפים של פעם!
חולת נפש

okok4

New member
עוד כמה חידושים מעולים:../images/Emo84.gif

נטלי אימברוליה פרצה לתודעה עם החידוש ל"ת´ורן", הסופרגראס חידשו באלגנטיות את "מובינג", וכמובן שנייד אוק´נור, שהחידוש של "נסינג קומפרס" קם על יוצרו (פרינס, שכתב לזכר אמא. מתוק), והיא גם חידשה לאחרונה באופן ראוי את "סטריט אוף לונדון". (בטח שמתם לב שבשעה כזאת אין לי כוח לכתוב מילים באנגלית, סליחה מראש) אגב, גם להיטם המונוטוני של מודג´ו, "ליידי", שבקיץ האחרון בקע מכל חור אפשרי, הוא חידוש לשיר נושן (שנות השבעים, אני חושב).

בקשר לשינייד

החידוש ל"סטריטס " אכן משובח , אבל היא השמיטה שם בית אחד (את הרביעי) - וזה קצת מעיב

למעלה