אתגר בלתי אפשרי - תרד

ladybug6

New member
ממ.. אין לי כרגע דפי לזניה אבל יש לי

צינורות של קנלוני, אולי אוכל לעשות משהו עם הרעיון הזה (כל מה שקשור לבצק של פסטה קונה אותי, זה ידוע)
 

ladybug6

New member
לתרד טחון יש טעם יותר או פחות מודגש?

מאשר רק מאודה כחלק מתבשיל
 
מודגש?

מה שמודגש בטחון זו טקסטורה
הרוטב של המאכל המפורסם טעים מאד, יש בו הרבה שום ,קארי וכורכום, עגבניות,עלי דפנה ועוד ככה שדומיננטי אין שם.

אני הכנתי כאמור עם קוביות טופו והוספתי גם אפונה ירוקה וזה נטרף, עם אורז מהבהב זה שוס
 

RSPA

New member
וזה ממש יפה


צריך לפתוח את התמונה.
אח"כ צריך למקד את העיניים על ה + שבמרכז ואז רואים את גרגרי האורז הוורודים הופכים לירוקים.
 

nowonder

New member
תבשיל תרד עגבניות וחומוס

מאוד מאוד טעים.

מטגנים בצל, וגמבות ושום.
מוסיפים עגבניות קלופות מגולענות.
מתבלים בפפריקה מלח ופלפל.
מוסיפים תרד מאודה
מוסיפים חומוס מבושל.
מבשלים על אש נמוכה 20 דקות.
 

ladybug6

New member
אני רואה שזה הולך חזק עם חומוס ועגבניות..

ככל הנראה מחר אתפנה להתמודד עם המפלצת הירוקה, אחזור עם דיווחים, תודה על כל הרעיונות המשובחים
 
למעלה