צודק.. ואומרים פתרונות* ... יפה שפתרת, טוב נו, זה הכי קל לתרגם לאנגלית, מה עם ההבאים
ע עלי באבה New member 1/7/02 #21 צודק.. ואומרים פתרונות* ... ../images/Emo13.gif יפה שפתרת, טוב נו, זה הכי קל לתרגם לאנגלית, מה עם ההבאים
צודק.. ואומרים פתרונות* ... ../images/Emo13.gif יפה שפתרת, טוב נו, זה הכי קל לתרגם לאנגלית, מה עם ההבאים
ע עלי באבה New member 1/7/02 #22 אף אחד לא יודע ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif תחשבו קצת... תנסו לתרגם את "ראיתי אותו רוקד שם ליד מכונת התקליטים", ואז תגיעו לזה... אין מישהו כמעט שלא מכיר את השיר הזה היום...
אף אחד לא יודע ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif תחשבו קצת... תנסו לתרגם את "ראיתי אותו רוקד שם ליד מכונת התקליטים", ואז תגיעו לזה... אין מישהו כמעט שלא מכיר את השיר הזה היום...
ר רוח של תשוקה New member 2/7/02 #25 אולי מס´ 2 זה השיר של דסטניז צ´יילד (המעצבנות)? הן שרות שם משהו כמו: I´m not the one to sit around and can be played לא יודעת איך קוראים לו... אולי No No No
אולי מס´ 2 זה השיר של דסטניז צ´יילד (המעצבנות)? הן שרות שם משהו כמו: I´m not the one to sit around and can be played לא יודעת איך קוראים לו... אולי No No No
ע עלי באבה New member 2/7/02 #27 כן! אני יודע שאת יודעת את זה! ../images/Emo13.gif תתאמצי קצת ותנסי להזכר... זה ממש קל!
ע עלי באבה New member 2/7/02 #29 צודק!!! ../images/Emo106.gif נשאר רק שלוש! אני חוזר על זה שוב: "הוא יצא כל יום, היא הלכה בכל דרך"
ע עלי באבה New member 3/7/02 #30 נו, אין תשובה ../images/Emo35.gif ../images/Emo4.gif רמז... זהו שיר של להקת בנים מצליחה היום...
ע עלי באבה New member 2/7/02 #26 !And We´ve Got A Winner ../images/Emo106.gif ניחתשם את 5 את 1 ואת 4 מה עם 3 ו-2 ורוח, את צודקת ארבע זה באמת שיר של Destiny´s Child והשורה שתרגמת לאנגלית נכונה, אז עכשיו זה נורא קל
!And We´ve Got A Winner ../images/Emo106.gif ניחתשם את 5 את 1 ואת 4 מה עם 3 ו-2 ורוח, את צודקת ארבע זה באמת שיר של Destiny´s Child והשורה שתרגמת לאנגלית נכונה, אז עכשיו זה נורא קל
ד ד ג י New member 3/7/02 #31 שלום במקרה יצא לי להכנס לפורום כאן וראיתי שהמשחקים כאן נורא נחמדים ואליי אני אשתתף מעכשיו אפילו וכל מה שרציתי לי להגיד זה שלום נרא לי אבל אני לא בטוח ש שלוש זה WESTLIFE/ UPTOWN GIRL נראה לי שיש להם שם איזה קטע אבל אני לא בטוח
שלום במקרה יצא לי להכנס לפורום כאן וראיתי שהמשחקים כאן נורא נחמדים ואליי אני אשתתף מעכשיו אפילו וכל מה שרציתי לי להגיד זה שלום נרא לי אבל אני לא בטוח ש שלוש זה WESTLIFE/ UPTOWN GIRL נראה לי שיש להם שם איזה קטע אבל אני לא בטוח
ע עלי באבה New member 3/7/02 #32 לא... אבל רתם מתקרבים... יש להם שירים קצת גסים ללהקה ששרה את שיר מס´ 3 ... נמצאת המילה Fuck הרבה בשירים שלהם...
לא... אבל רתם מתקרבים... יש להם שירים קצת גסים ללהקה ששרה את שיר מס´ 3 ... נמצאת המילה Fuck הרבה בשירים שלהם...