אתגר עיבוד דיגיטלי-שבוע 3

שיבולית

New member
טוב, אז העלתי לגלריה-

למרות שהתוצאה לא יצאה לי כמו שרציתי (מחסור בזמן ובכישורים
)

ran refael

New member
בחירת העיבוד הזוכה באתגר../images/Emo41.gif

כל מי שהעלה עיבוד לגלריה נדרש לבחור ב 2 תוצאות שבעיניו היו הטובות והמעניינות ביותר מבין כל התמונות בגלריה אסור כמובן לבחור בעיבוד שהעלתם. סדרו את 2 התמונות שבחרתם לפי מקום ראשון ושני לדוגמא: רן- מקום ראשון רפאל- מקום שני מקום ראשון מזכה את העיבוד ב 2 נקודות, ומקום שני בנקודה אחת לאחר שכלול התוצאות, נכריז על הזוכה באתגר עיבוד התמונה את התוצאות יש לכתוב בשרשור עד יום שלישי בשעה 9:00 השופטים והמשתתפים שהשתתפו באתגר הם: hilaa4 izackv tiny dancer eholits שיבולית 174M4R CrAzYsToNer IReI בהצלחה לכולם

hilaa4

New member
שלום לכולם!

אהבתי את כל העיצובים ההחלטה הייתה קשה אבל... במקום הראשון-בהשראת סופרמן - crazystoner ובמקום השני-174M4R - New Audi RSQ שיהיה בהצלחה לכולם!!! המשך ערב מדהים! הילה

izackv

New member
הדרוג שלי...

קשה לבחור, אבל ככה זה בחיים. המקום הראשון הולך ל IREL על העבודה שבאמת נראית כמו פרסומת לאאודי. המקום השני הולך ל EHOLITS על העבודה הכי מקורית ומחוייכת. הביצוע לא היה מדהים טכנית, אבל הרעיון מצא חן בעיני מאוד. אומנם לא מדורג, אבל גם לסופרמן של crazystoner מגיעות מחמאות מיוחדות. כל שאר העבודות היו יפות בעיני, אבל קצת פחות מיוחדות משלושת אלה שציינתי
סך הכל נושא מורכב, לחץ זמן ו 8 תמונות מוצלחות למדי. כל הכבוד לכולם.

eholits

New member
השיפוט שלי:

IREL-ראשון שיבולית-שני (למרות איכות גימור ירודה מאוד) הסיבה שבחרתי את שני המתמודדים הנ"ל היא שהרעיונות שלהם עלו אצלי כאופציות לפני שהתחלתי לערוך. הרעיון חשוב מבחנתי, לא פחות מהביצוע.

174M4R

New member
הנה שלי

ראשון: IRel - באמת נראה כמו פרסומת לאודי. יצא יפה ואיכותי מאוד! שני: שיבולית - אהבתי מאוד את הרעיון. אם כי פחות אהבתי את הביצוע.

CrAzYsToNer

New member
2 תוצאות...

הבחירה שלי ניתנה לאלו שעשו משהו מתוך שתי התמונות ולא רק אחת מהן, אמנם קשה יותר להגיע לתוצאה "נקייה" אך זה יוצר אצלי יותר עניין. ראשון - 174M4R (אהבתי את ההגשה, למרות שלדעתי כל החלק התחתון מיותר וגזירה שלו הייתה מעלה את האיכות וגם הסתרה של עמוד החשמל) שני - eholits (רעיון וביצוע טוב, היה מקבל את המקום הראשון שלי אילו הייתה קצת יותר הקפדה בעיבוד של הטקסט ובחירת פונט שונה והמכונית הייתה קצת יותר בולטת מהרקע שסובב אותה). מגיע גם דירוג אותו כבר אין לי יכולת להעניק לשתיים הכי נקיות של IRel ו- hilaa4 (גם הבחירה בטקסט בשתיהן הייתה טובה לטעמי), ולעבודה של IZACKV שאהבתי את העיצוב שלה, רק שלטעמי המוטיב המיצרי בר ויתור והבלטה של הטקסט + צימצום הפריים ברקע היו שמות אותה במקום הראשון. לשתיים שנותרו היה לי יותר קשה להתחבר, על אף שהרעיונות שהוצגו בהם העלו בי חיוך. כרגיל לא היה קל לבחור, היה כיף להשתעשע עם הרעיונות ולראות את העבודות של כולם ! תודה רן

IReI

New member
באמת קשה לבחור ../images/Emo5.gif

התלבטות קשה בין מקום ראשון לשני - "בהשראת סופרמן - crazystoner" ו - "כשקידמה פוגשת עוצמה - IZACKV". אז ראשון: Crazystoner שני: Izackv הבחירה בשניהם בעיקר בגלל הצד הטכני - עבודה טובה! אהבתי את הרעיונות של eholits ושל שיבולית. כל שאר העבודות גם יפות מאוד, חבל שאי אפשר לתת לכולם מקום ראשון
IReI

שיבולית

New member
נו - גם לי קשה לבחור,

כי התוצאות מאוד יפות ומגוונות. ובכל זאת - החירה שלי: מקום ראשון 2 נק': כשקידמה פוגשת עוצמה - IZACKV מקום שני 1 נק': בהשראת סופרמן - crazystoner מאוד מאוד אהבתי גם את 174M4R - New Audi RSQ.

למעלה