אתגר עיבוד חדש

SuperStar666

New member
אם משעמם לכם קצת... SO....

הנה תמונה שלי :) לא כ"כ ערוכה... (קצת שינוי צבעים ועריכה בסיסית כזו... ) ערכו כרצונכם :)

ran refael

New member
אתגר עיבוד חדש

במקום להעלות לגלריה שרשרו את התוצאות בהמשך השרשור הזה ניתן להוסיף פרטים להסיר פרטים ולשנות את התמונה כרצונכם
לפרט את תהליך העיבוד שעשיתם בתמונה
לכולם

Ocean Girl

New member
חשבתי

שהאתגרים אמורים לבוא עם איזו בקשה לתמונות מסוימות ועריכה מסוימת (או לפחות כיוון). למשל: הצגת מספר תמונות והאתגר הוא לשלב את כל התמונות לתמונה מעניינת אחת. או כמו האתגר הראשון שילוב של פרצוף אחד לתמונה אחרת. או... משהו כמו אחת העבודות של tstorm לקחת תמונה שצולמה באור יום, ותת לה מראה של לילה, עם אוירה שונה לגמרי מהתמונה המקורית... כי אני לוקחת מידי פעם תמונות ומשנה אותם כאוות נפשי, אבל אני מעוניינת לצאת מקו המחשבות שלי ולנסות לרצות את קו המחשבה של מישהו אחר....

ran refael

New member
כל פעם האתגר משתנה

אתגר אחד היה ליצור פרסומת לרכב עתידי של אאודי אתגר שני היה ליצור תמונה מקורית המורכבת מ 2 תמונות שונות אתגר שלישי היה לשנות את ציור מונה ליזה בעזרת תמונה של בר רפאלי הפעם האתגר הוא לשפר תמונה של דוגמנית מוכרת האתגרים משתנים מדי פעם אני משתדל לא להקשות יותר מדי בפעם הבאה מבטיח אתגר מקורי נוסף

diklalalala

New member
אתה גאון!

אין מילים, כל עבודה שלך פשוט מפילה, אתה חייב לאהוב את זה, כל מה שנשאר לך זה למצוא דרך להרוויח כסף מזה! או שכבר מצאת... חזק ואמץ, פשוט גדול!

tstorm

New member
thank u and ....

i wish i could find a way to make money editting pictures :) yes i really like doing this kind of stuff

diklalalala

New member
כמה דרכים שתוכל להרוויח

אני לא יודעת מה גילך, ומה מתאים לך, נראה לי שאתה בין 20 ל30, אז כמה דרכים שחשבתי עליהם, ונראה מה דעתך עליהן: 1. עבודה כגרפיקאי? 2. עיצוב כרטיסי ברכה לכל אירוע שווה ציון: חגים, ימי הולדת וכד'. 3. עיצוב פוסטרים, תמונות. 4. אם לא נכנסת לתחום עיצוב אתרים, זה הזמן, והשלב הטבעי בפיתוח התחום. אני בעד להיות עצמאי, ולקבוע את החוקים שלך. תוכל לפתוח ב"ס לגרפיקה, אפשר מקוון אפשר פיזי, אפשר בתשלום, אפשר בחינם ושתרוויח מפרסום, חברה לעיצוב ובניית אתרים, עיצוב כרטיסים ופוסטרים ושיווקם בחנויות ורשתות, תוכל למצוא מעצבת שתעצב בגדים לעיצובים שלך, שיודפסו עליהם. נסה בהתחלה לפתוח אתר שמציג את העבודות שלך למכירה, לא חובה אתר יקר עם אבטחה לקנייה מקוונת, אלא אתר עם טל' להתקשרות לקנייה דרך הטל' בכ"א. מה שבטוח זה שהעבודות שלך שוות זהב!

SuperStar666

New member
נו איכסהההההההה איזה קקה אתהההה

מעצבן!!! חשבתי שתעשה משהו שימצא חן בעייני!!! בלאט!

SuperStar666

New member
TSTORM, very hard!! יש לך משימה...

תערוך ע"פ הקריטריונים הבאים: מכיוון שלעולם לא הייתי בלונדינית... תערוך תתמונה כך שהשיער שלי יהיה בלונדיני..! :) אל תשנה את צבע העיניים שלי וכו'.. וגם שהבחורה לא תהיה בבגד ים או עם הפטמות או משהו מעניין אחר בחוץ!! (במילה אחרת לא משהו על רקע פורנוגרפי) והנה התמונה..:

SuperStar666

New member
הממ כן נחמד...

רק תעשה משו שהלסת שלי לא תראה כאילו קיבלתי בעיטה המממ.. היא נראית לא ממוקמת במקום הנכון חחחח :)

DeathWing

New member
הלסת הזכירה לי את זהבה בן ../images/Emo13.gif

עדיין - עבודה מעולה, נקייה...

למעלה