אתגר עיבוד חדש

nunimon

New member
HOW THE F**K YOU DOIN IT ../images/Emo35.gif

וווווווווואו... טוב, תקשיב לי חבוב - אני רוצה קורס
רק תנקוב במחיר סביר, יש לי דירה על הראש, ואני מגיע ... קפה, בירה, כיבוד ואפילו בחורה שתעזור בהרפייה עלי
לא יאומן. פשוט קסמים. עכשיו ברצינות, אחרי פרץ ההתלהבות. אני בטוח שיהיו שישמחו לעבור קורס אצלך - אם תסכים. אני אהיה הראשון ויש לי עוד שני חברים שיגיעו במחיר סביר. אם זה נשמע לך מתאים - נמשיך את ההתקשרות במסרים. ואם לא הדגשתי מספיק אז שוב: כל הכבוד
ממתין לתשובתך. אורי

אז ככה

ראשית... העלתי סטורציה באזורים מסויים כדי "לאפר" אותה אח"כ העלתי קצת קונטרסטים והחלקתי את העור, לאחק מכן עשיתי ספוט פילטר לתמונה ושרפתי את האזור סביב הבחורה.. כך יצרתי אשת פלסטיק...

יש לי שתי אפשרויות...

הראשונה היא פונקציה של התוכנה שאני משתמשת שסביר להניח שאין לך... השניה היא פשוט בחירה של העור בפנים בלי קווי מתאר [שפתיים, קצה האף, עיניים] וטשטוש שלו... אח"כ ניתן להוסיף לזה זוהר וזה יוצא יפה מאוד

ran refael

New member
לא יאמן.. מדהים בכל פעם מחדש

כמה זמן לוקח לך לעבוד על תמונה כזו בפוטושופ?

nunimon

New member
מדהים ../images/Emo70.gif

גם המיומנות וגם האיכות ובעיקר הזמן... אם מותר לשאול - מה הרקע שלך בתחום?? וכיום?

tstorm

New member
me...

well photo editting is a hobby of mine for the past few years, i come from the aviation field and today i manage the quality assurance for a software company but i would really love to work in the photo editing field i just dont know where or how to start

nunimon

New member
../images/Emo45.gif אולי אני יכול לעזור....

קרובת משפחה שלי מנהלת סטודיו. אני יכול לשאול אותה...
אם תוכל לשלוח לי במייל קומץ עבודות שלך - אני מבטיח לנסות. יש לה סטודיו גם בתל אביב, וגם בחיפה. עיקר העבודה בפוטושופ ובעוד כמה תוכנות גרפיות - היא מעצבת את כל האריזות של החברות הגדולות - אוסם עלית, שטראוס, נסטלה (הישראלית) ועוד ועוד... [email protected] אורי

Ocean Girl

New member
30 דקות?

וואוו.. חתיכת מיומנות. עבודה מדהימה. יאללה, מתי אתה מתחיל להעביר לנו שיעורים...?

למעלה