מעניין!
אז קודם כל, אני בהחלט מאושר מהעובדה שיש פה אנשים שמבינים, ומזה שהתחיל דיון! שנית, בעניין החוק... נניח והיינו חיים במדינה מתוקנת, שבה החוק היה מתבסס על טובתו של האזרח הקטן ולא על זו של התאגיד הרומסני, כלום לא היה אותו אזרח מסרב בתוקף לציית מראש לחוק שעושה עוול? קל וחומר במדינה לא מתוקנת, פורסת לה חברת חשמל את קוויה באשר תחפץ, ואני עוד צריך לבדוק אם המחשבה שלי חוקית... ועל זה כבר נאמר- 'טול קיסם מבין שיניך, טול קורה מבין עיניך!'. אם לחברת חשמל יש רישיון בלתי מוגבל, לפזר שדות אלקטרומגנטיים על מי שבא לה, כולל גני ילדים- אז מבחינתי, גם אם היה חוק שמדבר על זה שאסור לי ל'קצור' חשמל מהאויר- הייתי מוכן להיות עבריין בר' גלי! חוצמזה, עד כמה שבדקתי(ובדקתי), אין חוק כזה. בטח ובטח כשמדובר בשדה שחל על השטח הפרטי שלי, מקו שעובר מחוצה לו. אבל חשוב שאסביר את מקור העניין. הסיבה המרכזית לכל הנושא, היא חיפוש אחר אלמנט שיחסום או 'ישבור' את השדה האלקטרו מגנטי בשטח שלי. אני יודע שאין הוכחות, ובלה בלה בלה, אבל אני לא מוכן להיות שפן נסיונות ולחיות עם הספק שאולי לשדות כאלה יש השפעה. והאמת היא שכבר קראתי מספר מחקרים שמצביעים על נזקים, במיוחד לילדים. ועובדה שחברת החשמל כבר מבינה את הנושא ומתחילה להעתיק קווים, להצליב פאזות או להטמין אותם. במקרה שלי, מאחר ורק אני ושכני "זוכים" להשראה, קצת קשה לי לראות איך נצליח לגרום לתאגיד ה"עני" הזה לזוז מפה. אז לפחות אגן על עצמי, בהיעדר מדינה מתוקנת שתעשה זאת למעני. ובדרך אגב, מישהו סיפר לי שמעז אולי יצא מתוק, ואולי אפילו אצליח להטעין איזה מצברון קטן בחשמל מאותו מתקן... תגידו לי שאין כאן צדק פואטי... ושוב תודה על העזרה. וסליחה אם אני משתפך כאן ברגשנות יתרה. הנושא, תקוותי שתבינו, כאוב למדי... שבוע טוב ואזניי עדיים כרויות לפניניכם!