אתגר

giladznaor

New member
למירי

OUSA ערכו פעם אתגר לקפל דרקונים, ואח"כ הכינו חוברת עם ההוראות של הדגמים שהוצעו לתחרות. מה דעתך לערוך תחרות כזאת עם דגל ישראל, כשהדד-ליין יהיה, לדוגמא, יום העצמאות בשנה הבאה, או הכנס של שנה הבאה? זה ייתן לכולם מספיק זמן ללמוד איך להכין את הדגלים וללטש את הדגמים שלהם. אני מציע גם לא להגביל את זה לדגמים מדף אחד, אלא גם לדגמים מודולורים.

bshuval

New member
אחלה רעיון - מקצה שיפורים

רעיון ממש נחמד. אבל לדעתי צריך: (1) לקבוע כמה כללים: (1.1) להמעיט בשימוש בדגמים של יוצרים אחרים (לדוגמה, מגן דוד של פרד רוהם), בעיקר מטעמי זכויות יוצרים אם רוצים לפרסם את החוברת. (1.2) אם יוצרים משהו מודולרי הוא צריך להיות עשוי ללא דבק, ועדיף מריבועים בגודל שווה (למרות שזה לא ממש קריטי). (1.3) הוא צריך להכיל את כל מאפייני הדגל. לדוגמה, הדגל של חומיחום לא עומד בקריטריונים, כי לדגל שלו אין שוליים לבנים אחרי הפסים הכחולים. (2) להרחיב את יריעת הדגמים המוצעים. אני בספק שיהיו הרבה פיתוחים מעניינים של דגלים. (גם הייתי בספק שמישהו בכלל יצליח להכין דגל ישראל מדף אחד!). בכל אופן, אני חושב שיהיה הרבה יותר מעניין אם, למשל, החוברת תכיל דגמים הקשורים לחגים ישראלים, או דגמים בעלי אופי ישראלי (יהודי וערבי). (לדוגמה - קיפול כל אותיות האלף-בית, קיפול של מפת ישראל, קיפול של יונה עם עלה של זית, נינג'ות...
ועוד)

אני מרימה את הכפפה

בועז תרכז תקנון לתחרות וקדימה. אני רוצה לספר לכם שאחד הדברים המתסכלים ביותר בכנסים שביקרתי זה מגן דוד מכיון שברגע שהבינו שאני מישראל תמיד תפס אותי מישהו והתעקש ללמד אותי מגן דוד. לא שיש לי משהו נגד אבל לפעמים נאלצתי לשבת שעתיים עם מישהו כזה דורתי מארה"ב תפסה אותי לכמה שעות ואמרה שהמשימה שלה ללמד אותי מגן דוד כדי שאלמד בישראל את המגן דוד.אמנם מגן דוד יפה אבל... ואתם יודעים שמגיעים לכנס בחו"ל רוצים ללמוד דגמים מעניינים ולא רק מגן דוד טוב אל תספרו לדורתי שזה היה מתסכל ואני אבקש מחר מפול למצוא את ההוראות ולכבודה לשים אותם בפורום. חג שמח!

bshuval

New member
בימים הקרובים אני אפרסם תקנון

בימים הקרובים אני אפרסם תקנון לתחרות, הן כאן, והן באתר של המרכז. אם למישהו יש הצעות, פנו אלי בהודעה פרטית בבקשה.

חומיחום

New member
מה אתם אומרים ש

שנעשה אתגרים למשך כל השנה לכל מיני חגים ואירועים שיש במהלך השנה [לא רק יום העצמאות] ובסוף השנה נאסוף את כל הדגמים ונכין חוברת עם ההוראות של הדגמים? [כמו ההצעה של גלעד, רק לכל השנה]

bshuval

New member
כפי שהצעתי לעיל

חומיחום, אם היית קורא את ההצעה למעלה, היית רואה שמה שמתוכנן הוא בערך דבר כזה. אני עובד כרגע על תקנון, שיפורסם בימים הקרובים, וכולל את כל פרטי ה"תחרות". חכה בסבלנות.

למעלה