אתה חולם על מקום אחר יבשה מרוחקת...

a d i d a s 2 1

New member
אתה חולם על מקום אחר יבשה מרוחקת...

אתה חולם על מקום אחר יבשה מרוחקת שם תמצא שקט עם תרמיל על הגב אתה מתעכב קצת בדלת ויוצא אל הדרך אוי אמסטרדם ווי מאדאם נו מאדאם קסם זר בן אדם בוא אלי בוא הביתה --- אהלן לכולם, קבלתי היום קריאה נרגשת לחזור. אז האמת היא שאין לי אפשרות כזו לזמן הקרוב אבל עשיתי ביקור פתע לחבר טוב, וחבר טוב אי אפשר בלי "לנצל" אז "נצלתי" את ההזדמנות לומר לכולם כאן לילה נפלא... נשיקות לכולם..

a d i d a s 2 1

New member
omg!

מישהי החליפה את ג'קו באקסל שלי!!! לילה מצוין....מזל שמשדרים לפעמים רוקי וחברים שלי מתעסקים בדברים אחרים והמקלדת פה בלשון המעטה מאוד לא נוחה... מי פה??? לפני שאני אלך ככה שאני אוכל להפרד מכולם??? אה אגב קארין..אף פעם לא מאוחר.. : והמבינה תבין והנה לשם שינוי את מבינה הפעם במה מדובר...שלא כבדר"כ

Karina85

New member
חחח את יודעת...

שלאחרונה התחלתי להבין פה ושם ! חחח נדבר בהזדמנות
האמת שאני לא יודעת מי פה כרגע... נראה לי שון... ושתהיה כבר הופעה לפחות נראה אותך!

a d i d a s 2 1

New member
על זה נאמר כשתגדל תבין...

היום דווקא כתבתי שיר עם משמעות דומה אבל אחרת.... את יודעת? את גרה במרחק שלוש דקות נסיעה ממני דווקא את מחכה להופעה? נו שיהיה.... סססססססססססססעמק תוכים..אני אוהבת את כל החיות חוץ מהתוכים

Karina85

New member
חחח אני אגיד לך למה

כי אני בקושי יוצאת מהבית בגלל הפסיכו המזורגג הזההה!!! ואני הכי עצלנית בארץ, וגם אני מזל קשת אתם לא מבינים איזה סבל!!! והופעה זה תירוץ מושלם...
למרות שרציתי להתחיל ללמוד מילים בים... והים הקרוב אליי ביותר הוא בת ים... אז אם אני אעשה זאת אני ארים אלייך
... אבל קודם שתצא השמששש!!!

a d i d a s 2 1

New member
השמש צריכה להיות מבפנים...

גשם בים זה דווקא אחד הרגעים הכי כיפים שיש.... ובכלל ימים קדרים בים... בכל אופן, למען הסדר הטוב, מזל קשת לא עצלנים בכללללל! תבואי נעשה סיאנס עם בן יהודה... סתאאאאאאאאם תכף אני אלך, נגמר תכף רוקי....

Karina85

New member
אההה חבל

לא התכוונתי על העצלנות, התכוונתי על זה שקשה לי להיות כל הזמן בבית!!! כי קשת צריך מרחבים וזה הכי נכון בארץ מבחינתי... ואני לא עצלנית, רק בנושאי לימודים חחח... טוב נו ובעוד כמה... הקיצר לילה טוב עדדדייי!!!

a d i d a s 2 1

New member
לילה נהדר....ושוב אני לא אהיה פה

לכמה ימים.... ותכף נגמר רוקי...אז יאללה בייייייייייי דש לכולם...צ'או...

moon line

New member
דידס חמודה מה שלומך?, מה תאמת

עם ג'קו ביקור ?
טוב שלא אמרת ששכחנו אותך כמו שג'קו אמר - כי לא! מקווה שהכל טוב אצלך
ביי ונשיקות (השם שמור במערכת)

a d i d a s 2 1

New member
היי ש שמור, אצלי יש לך כבוד

אחיין שלי מאוהב במישהי מהכיתה שלו בעלת שם כמו שלך:) אי אפשר לשכוח אותי... זה ברור אני בסדר, חולה בקצב מטורף, אבל כמו כל דבר גם זה יעבור... מנגד היום שמעתי בארבע עינים שאני שולחית וישר חשבי על רני הונגר... אז קריאה גם לרני...מקשת! קריאה אמממ... נרגשת...

Karina85

New member
יש לי תמונת דובי מתאימההה

להחלמה מהירה!!! לאחרונה אני מציפה את הפורום עם תמונות דובונים חחח אל דאגה יעבור לי...

a d i d a s 2 1

New member
אז אני יכולה לשייך אותך ל"חבר" שלי

הוא נורא אוהב דובים ועכשיו כשאני חושבת על זה את הזכרת לי פעם חברה מאוד טובה שלי..ואמרתי ל"חבר" שלי, שהוא יתאים לה.. אז הנה עוד דוגמא שהוא יתאים גם לך :) כדאי לך דווקא, עליך בטח אבא שלו לא יגיד שאת שלוחית... איףףףףף

Karina85

New member
חחח שלוחית???

את בטוח שלא שלוחית ... וכל אחד שאוהב דובים, במיוחד גבר, הוא קצת ווירדו... חחח אגב זו אותה חברה שאמרת לי שאני מזכירה לך פעם...?

a d i d a s 2 1

New member
כן, אין לי חברות בנות בכלל

חוץ ממנה... אז כל פעם שאני אגיד חברה תדעי שהכונה אליה.... אני לא אוהבת דובים, וזה ניסוח יפה שמתאר את העניין... ואם לא להשתמש בכזה..אני שונאת דובים!! נו מה...עם הזמן הוא הבין.. טען שאני לא רומנטית.. אמרתי לו שרומנטיקה זה לעשות כיף ביחד כמו למשל מלחמת כריות, לא עבד... בקיצור, נו מילא, לפחות יש צדדים אחרים וכן, אמר שאני שולחית אבל לא במילים האלה, גם אמר שכדאי לו להפסיק להתראות איתי... יום אחד אולי עדיף שאני אוכיח לאבא מה הבן עלול להפסיד אילו ואז הוא יבין וגם הוא יהיה...המבין מבין...

Karina85

New member
../images/Emo45.gif

צ'מעי... אל תשכחי שהאבא גידל ילד שאוהב דובים... חחח!!! ורק לפרוטוקול אני גם חושבת כמוך... פשוט גיליתי אתר עם דובים שמולבשים ב 1001 צורות וזה מצחיק אותי!!!

a d i d a s 2 1

New member
לא שיר יקירתי...

אני גם הולכת מפה.... עוד כמה ימים אני אחזור אולי... אמממ ולידע כללי, האתר ששלחת לי לא פועל משום מה :/ אבל בכל אופן, נשיקות לך אהובה... חל עליי איסור כניסה למקום מסוים...איזה עצבים! בקיצור, לילה נפלא... אוהבת!!

למעלה