אתה חולם על מקום אחר יבשה מרוחקת...

../images/Emo13.gifמה המצב ? כמה הפתעות השבוע..

מה העניינים שכנתי, אפה נעלמת לנו? הזכירו אותך כמה פעמים ,גם אני, היה פה כמה ימים טובים של יובש ואף אחד לא החליף אותך בשרשורים "סתומים" (חח זוכרת מה זה) ופתאם תוך יומיים ג'קו מגיע לביקור ואת בעקבותיו.. שמתי לב ככה זה בפורום והיה גם כך בקמונה או חוסר ידיעות מוחלט או ידיעות יתר שלא מספיקםי לשרשר מאחד לשני. .פורום מיוחד יש לנו .. נ.ב ראית איזה תמונה של אקסל העליתי חבל שלא נשאר תקוע בשנות ה90 (לפחות במראה..חחח) לילה טוב

a d i d a s 2 1

New member
אז לא ולא ...

לא הייתי בבית שבוע וחצי האחרון... והמחשב שלי לא תקין, ככה שאני לא אהיה לעוד כמה זמן וגם אחרי שיתוקן לא ידוע כמה זמן כבר יהיה לי להתעסק בו.. בכל אופן ממש לא קשור לג'קו... בקשר לאקסל... אקסל אקסל אהבת חיי.... ושוב טוב שיש רוקי:) ראיתי ואפילו הגבתי לזה.. התגעגעתי גם... שרשורים סתומים, לא הייתי היחידה שהייתה שותפה להם..אז אין לי את הקרדיט מה יהיה איתכם פורום שלי יקר? אפילו לשרשורי סמרטוטות התגעגעתם? לילה טוב לך... ושיהיה לנו המשך שבוע נפלא...

moon line

New member
למרות שלדעתי סלאש שווה יותר

אבל לא נפתח פה מלחמת עולם ועוד בשעה כזו.. אז צ'או גם לך המשך שבוע נפלא לכולן ולילה טוב|
מחווה בשביל אקסל (שמתם לב שהשמות שלהם לקוחים מעולם המחשבים.. סטרנג')

Nova5

New member
דידה, קבלי ממני עכשיו קריאה נרגשת

לחזור למיטה, פליז... כך תחזרי אלינו מהר יותר. ותשמרי על הידיים, כתיבה על מקלדת לא נוחה מעייפת...איך שאמרה פעם בת שלי למורה למוזיקה - חבל על הידיים!

דורית41

New member
עדידס!!!ההיית או חלמתי חלום

יוווווווווווווווווווווווווווו,איך התגעגעתי אליך!!!! אם את כבר לא כאן,שולחת לך חיבוקים טלפטיים.

אוחתיה נשששמה יקרה שלי...

כמה טוב שבאת... תרגישי טוב... דווקא אני מתגעגעת לשירשורי סמרטוטות קרועות עם רני הונגר והמשולש או המרובע או המתומן התימני... הפכתי לרצינית מדי בתקופה האחרונה
מואהההההה גדול

rootteem1

New member
דידושקה את חייה????????

איך התגעגענו אליך!!!!!!!!!!!!! את חייבת לבקר לעיתים יותר קרובות!!! בהצלחה עם סידורי המחשב...

למעלה