אתה יודע שאתה אובססיבי...

love mcr

New member
אמ...אתה יודע שאת אובססיבי כש..

אין לך מחברת אחת שלא כתוב שם mcr אין מישהו אחד בכיתה שלך שלא יודע שאתם אוהבים אותם כבר קבעתם חתונה עם אחד מחברי הלהקה..ויש תאריך =) האתם מתים על נוי ג'זי אבל אף פעם לא הייתם שם... שלא דיברתם עם חברה שלכם יום שלם כי היא אמרה שפראנקי לא יפה =( טוב לפי מה שכתבתי אני מכורה ..חחח... אגב החתונה שלי עם פראנקי ב 7.7.2012

Sweet Revenge

New member
אתם מתים על ניו ג'רזי אבל אף פעם לא

הייתם שם.. חחחחחחחחחח.. כ"כ נכון!!

אתה יודע כשאתה אובססיבי

כשאתה מצייר את מיי כימיכל רומנס כסאותפארקים קטנים. הנה תראו
לא רואים הכי טוב כי זה במצלמת אינטרנט. אפילו אמא שלי שאלה אותי "סתיו, מה זה?" "זה ציור" "של מה? זה ממש יפה. את העתקת את זה מאיפושהו?" "זה להקה" "זה להקה מצוירת?" "לא, זו להקה אמיתית. שהפכתי אותה למצוירת" "ואיך קוראים ללהקה?" "מיי כימיכל רומנס" "איך?.." "נו..לא משנה.." "מה? אל תתחצפי" אוקי אז על התופים זה בוב. והוא יצא חמדמד מאד מאד בו הכי השקעתי. בגלל התופים וזה. וכתוב לו על התופים מיי כימיכל רומנס. טוב נו בעצם כתוב מיי כימי רומנס. כי לא היה מקום לסוף של כימיקל. והדבר השחור הזה שיש לפרנק אמור להיות עגיל. אבל זה נראה כאילו מישהו הזיז אותי. יצא נורא חמדמד

love mcr

New member
איזה יפה..

גם אני ציירתי אותם.. אבל בתור שבלולים....(אל תישאלו סיפור הרוך..)

darkDork

New member
../images/Emo72.gifיו! זה כל כך חמוד!!

כולם יצאו לך מעולה! ובעיקר בוב
והממ הגיטרות של ריי ופראנקי הפוכות אבל לא נורא XD אני מניחה שזה לצורך הציור XD

Hadar Depp

New member
נכון זה כלכך טובבב!!!!!!!

אוףף חבל שאני לא יכולה לצייר ככה... אנלא רוצה אפילו לתאר מה היה קורה אם הייתי מנסה...

SAMAR

New member
אתה יודע שאתה אובססיבי....

כשאתה עושה לאנשים בעיתון שיער כמו של ג'ר. או משקפיים כמו של מייקי...
או למשל כשאתה כותב עם קטשופ MCR....

אתה יודע שאתה אובססיבי

כשאת מחקה את ג'ררד בהלנה כשכל פעם ששמים את בהפסקות בביצפר אתi'm not ok,את מתחרפנת ואנשים חושבים שהשתגעת... כשכל המחברות שלך מלאות במילים של השירים שלהם.

EnchantedS

New member
רק רגע!!! עצרו את הכל!!!

שמים לכם בהפסקות את איימ נוט אוקיי???
אוווך... בי"ס היה המקום הכי טוב לבדוק דברים כאלו.. לפחות במשו אחד הוא היה טוב:) חח

SAMAR

New member
../images/Emo2.gif?!?!?!

בהפסקות??? אני כבר שנה משכנעת לשים בהפסקות MCR

קרניjack

New member
איזה התקדמות

הכי רחוק אצלנו בתיכון זה ביום שישי גרין דיי או לינקין

למעלה