אתה יכולים לקרוא לי "נוסטרדמוס ה2"

אתה יכולים לקרוא לי "נוסטרדמוס ה2"

ושוב..אני ממש לא שמח שצדקתי אבל היתה לי הרגשה רעה לגבי 2 המשחקים האלו...
בקרוב הביקורת המלאה שלי על Unity אבל אם אתם רוצים תקציר עכשיו:אל תתקרבו למשחק הזה אלא אם אתם ממש אוהבים את הסדרה...

מ-7 ומעלה זה בסדר

אבל למרות שציונים בדרכ יישקפו את הכלל, הרי שיש יוצא מהכלל ויש כאילו יאמרו וואו 9, אז מי שיהנה מכך ספיציפית לא חשוב לו ציון כזה או אחר, צריך לשחק בדמו, לראות גימפלי ביוטיוב ואז להחליט, אני בכל מקרה לא אוהב משחקים כאילו אז לא רללונטי עבורי

מצפה לביקורת :) תרגיש חופשי להרחיב ולחפור, אני אקרא

עתכלס לא יודע מה חשבתי לעצמי שאמרתי שזה יהיה משחק טוב, כאילו ממתי יוביסופט השקיעה במשחק הראשון שלה לדור הבא? המשחק השני, לא היה צריך להיות גאון שהוא יהיה גרוע, לא רק שנראה שהוא היה יכול להיות חבילת DLC לAC4 הוא גם מכריח אנשים ששיחקו את AC4 על הPS4/ONE
לחזור לשחק על הPS360 אחרי שהם כבר טעמו מAC על הקונסולות החדשות.

פרסונה, בתור הקדמה לביקורת שלך, הרשה לי

לצרף את התמונה הזו שנראה לי שהיא מסכמת יפה את כל העניין עם UNITY
ולחשוב שחיכיתי לסצנות סקס עם ג'ינג'ית.

כן זה אחד מהגליצ'ים המפורסמים של המשחק...

לי זה לא קרה אבל קרו הרבה אחרים...

Far Cry 4 גם לא מלקק דבש בגיימספוט...

עם ציון מאכזב של 7...
המבקר אומר שהעלילה והדמויות נוראים והמשחק כל הזמן מציק לך עם הודעות על המסך...
דווקא כאן שווה לראות מה IGN אומרים כי גיימספוט לפעמים מחמירים קצת עם הביקורות שלהם...
אם גם IGN יתנו למשחק ציון פושר זאת לא השנה של יוביסופט וזאת לא עונת החגים שציפינו לה שתשבור את תקופת היובש הכלכך ארוכה שסבלנו...

אבל גם לFAR CRY 3 היתה חרא עלילה, מה ההבדל?

אם היו קוטלים למשל את העלילה של UNITY הייתי מבין את האכזבה שלך פרסונה, כי הסדרה הזו מנסה לספר סיפור וזה מרכזי שם, אבל בFAR CRY 3
העלילה היתה כל כך זבלונית מימלא שאני לא מבין למה היו לך ציפיות אחרות.

מהשעות ששיחקתי בFAR CRY 3 (והשתעממתי) התרשמתי שזה משחק למי שרוצה לעשות בלאגן ולחקור דברים, דברים שנראה שגם FAR CRY 4 עושה.

אני אישית אהבתי את העלילה של Far Cry 3...

היא היתה רחוקה מלהיות מושלמת או יצירת מופת אבל הדמויות היו חזקות(ואס לטעמי הוא אחד ה"רשעים" היותר מוצלחים בעולם הגיימינג)והעלילה השתלבה באופן אורגני עם המשימות...
אבל אתה צודק..במשחק כמו FC4 העלילה היא דבר משני..אבל שכחתי לציין שהמבקר גם התלונן שהמשחק משנה לך את הWaypoint לפי דעת עצמו של מה שיותר חשוב ואם שמת לב שאתה לא מצוייד מספיק למשימה מסויימת והחלטת להצטייד מחדש אתה מחוייב לראות את הCutscene והדיאלוג של המשימה מההתחלה ללא אפשרות להעביר אותם ואלו נשמעים בהחלט דברים מעצבנים...
בוא נגיד דבר כזה:אם FC4 סובל רק מבעיות בעלילה וכמה דברים מעצבנים בממשק אבל לא עמוס בבעיות טכניות וגליצ'ים כמו Unity אני בהחלט אשקול באופן חיובי לשחק אותו אבל אם יוביסופט הוציעה שוב אוסף של באגים וקראה לזה משחק הפעם הם יכולים לחלום על לקבל את הכסף שלי...

evilplate

New member
DF כבר ניתחו אותו בגרסת הפס4

נראה מעולה ורץ ב 30 יציב כמעט בלי נפילות משמעותיות, אין לך מה לדאוג מבחינה טכנית.
והממוצע שלו אחלה, גם אם גיימספוט פחות אהבו זה לא הורס פתאום את כל התשיעיות שהוא כן קיבל.

כן...ראיתי שברוב האתרים הוא קיבל מחמאות...

זה בהחלט מעודד למרות שהייתי שמח לall around package עם גם סיפור מוצלח אבל בדור החדש התרגלתי כבר להתאכזב...

Josh Gross

New member
מעולם לא הבנתי את הנחת העבודה הזו שלך

קרי, 'החוק היבש אומר...', אתה לא מוצא את אותה הנחה - פשטנית ואפילו מתפשרת?
&nbsp
הרי, אינדיבידואלים מגישים את הביקורות בGS והן אינן נערכות בשיטת Round table. ביקורות אלו אינן מייצגות ישות.
&nbsp
הייתי מבין לו היית מתייחס למבקרים ספציפיים אשר 'קולעים לטעמך'.
עד כמה שאני זוכר ונאורד נהג לבקר את סדרת AC, את הבחור אשר ביקר את שני הכותרים האחרונים
אינני מכיר מספיק בכדי לגבש דעה בעניינו. אם כי, רוב המבקרים דיי מסכימים איתו.. בערך..
&nbsp

"החוק היבש"

זאת החלטה שלי לעבוד על פי ה"חוק" הזה..אנשים אחרים ואתה מוזמנים להתעלם ממנו ולא להתחשב בו בכלל...
אני קורא את הביקורות של GS עוד מתחילת שנות ה2000 וכמעט תמיד אנחנו תמימי דעים לגבי הציונים שהם נותנים למשחקים וזה לא ממש חשוב מי המבקר...
אכן קווין ונאורד הוא ה"מומחה" שלהם לגבי AC(יש לו אפילו קעקוע גדול של סמל המשחק על היד)אבל השנה(ונראה לי גם ששנה שעברה)החליטו לתת למישהו אחר לבקר את המשחק...
למרות שGS אף פעם לא ציינו את זה יש לי הרגשה(וזאת רק השערה)שלמרות שרק בן אדם אחד חתום על הביקורת הם מתייעצים אחד עם השני לגבי הציון שהמשחק יקבל וגם אם זה לא נכון כבר כתבתי בתחילת ההודעה שאני כמעט תמיד מסכים עם הציון...

אני מסכים איתך, כי אפילו שיש אמת בדבריו של ג'וש

(ויש בהם אמת) עדיין לכל אתר יש הלך רוח מיוחד לו, אני למשל סומך הכי הרבה על EUROGAMER בביקורות ואחריהם על USGAMER, אצל יורוגיימר אני מרגיש שהם בסטנדרטים שלי ובטעם שלי ושמים בביקורות שלהם על מה שאני שם כשאני משחק/ וUSGAMER שמים דגש על משחקים שרוב האתרים הגדולים לא וגם הם שמים דגש על אספקטים במשחקים שאני שם דגש עליהם בלי קשר למבקר.

מצד שני, הייתי שמח אם יותר אתרים היו עושים כמו famitsu היפני, במגזין הזה יש 4 מבקרים, שכל אחד נותן ציון משלו בנפרד והציון משוכלל אחר כך, ככה שציון באמת מושלם הוא 40/40

Eurogamer גם מצויינים...

ברור שכיום שקיים אתר כמו Metacritic אני לא מסתמך רק על הציון של GS ובודק מה אתרים אחרים נתנו למשחק...

Josh Gross

New member
'הלך רוח'?!

להוציא את העובדה שהמושג בהקשר לעניין זה - ערטילאי משהו..
לי זה נשמע כמו מגמה מסוכנת, זה כמעט לבוא ולומר Predetermined view.

תסתכל על גיימספוט וIGN מישהו יכול להגיד שאין להם דפוס ידוע?

הדפוס של gamespot= בוא נעשה דווקא וכל משחק שרוב הגיימרים אוהבים ומסכימים שהוא טוב נקטול אותו,לחילופין נעשה hype כמו משוגעים למשחקים בינונים.

הדפוס של IGN - בוא ניתן לכל משחק AAA ציון של 9 ומעלה לא משנה כמה הוא מחורבן כל עוד אין לו בעיות טכניות, בעצם בוא נקבע את הציון לפי ההייפ של המשחק וערכי ההפקה.

כבר כתבתי פה את זה בעבר, שני האתרים האלה איבדו אצלי את האמון מזה שנים, IGN עוד הרבה לפי גיימספוט.

קשה לא לחוש ככה, שגיימספוט נתנו לTHE LAST OF US ציון מעליב כמעט של 8.0 ונתנו למשחק זלדה חרוש, שהוא העתקה גמורה של משחק מ91 את משחק השנה, אין לי בעיה שהם לא התאהבו במשחק כמוני, אבל פאק זה עלוב, הרי כל הגיימרים חשבו על הזלדה הזה את מה שאני אומר.
וTLOU הוא בעיני רבים וטובים מגיימספוט אחד ממשחקי הדור.

כנ'ל עם המשחק של לואיג'י ל3DS זה לא הסגנון שלי, אבל פאקינג ניכר שהשקיעו בו גם מבחינת ערכי הפקה וגם מבחינת מחשבה, ראית איזה קטילה הם הביאו לו? כזו לא מנומקת חסרת טעם והשקעה, רק כדי להיות המגניבים יוצא הדופן.

על IGN בכלל לא בא לי להרחיב אחרי ה9 שהם נתנו להיטמן 6 זה היה פשוט דוחה, והם עושים את זה כל הזמן שנים, שנים.
אין לי בעיה אם יש אנשים שנהנהים משני האתרים הללו, אבל לכל אתר, יש קו מנחה, במקרה הקו המנחה של שני האתרים האלה לא לרוחי כלל.

Josh Gross

New member
אז יש לקרוא לילד בשמו - פאק באמינות

'הלך רוח', שוב, בעניין זה, נשמע כמו איזו גישה לגיטימית לטפל בנושא.
&nbsp
אני עדיין זוכר את הציון הראשון שלהם ל Heavenly Sword, הפורום היה כמרקחה.
הייתי רוצה לחשוב שאנחנו גרמנו להם לשנות אותו ולשחרר ביקורת חדשה לגמרי. בעצם.. אנחנו אילצנו אותם לשנות!
&nbsp

אבל זה בדיוק לב העניין יש אתרים עם קו מנחה נורמלי

כמו יורוגיימר וUSGAMER שלמרות שיש להם קו מנחה מסוים הם לא משוחדים הם פשוט שמים דגש מיוחד על דברים שאחרים לא, ובעיני לפחות אמינים לחלוטין ונותנים לך דעה שהיא בלי שיקולים חיצונים כמו gamespot וign
USGAMER לרוב מרבים להדגיש את הפאן האישי של הכתבות בהרבה כתבות אם מבקר מסוים הביע את דעתו האישית בלבד הם יתנו לך דעה שנייה של מבקר אחר בצוות כדי לאזן את המצב, וכדי לתת לך בו זמנית, ביקורת אישית, ובו זמנית דעה, שמשקפת את מה שהאתר מאמין בו.
כך אני רואה את הדברים.

גיימספוט תועבה, אני תולה את כל העניין בעזיבה של הצוות המוכשר שהיה בעבר, מספיק רק להזכיר את השערוריה סביב Kane & Lynch למרות שמספר השערוריות שלהם שאני יכול לספור לך הן רבות כחול אשר על שפת הים.

sky121

New member
בקשר למה שקרה ב-GameSpot

לפני השערורייה של Kane & Lynch, היה עוד שערורייה שלא ידעו עליה, רק לאחר 5 שנים. כזכור Jeff Gerstmann פוטר בסוף 2007, הוא חתם על הסכם סודיות, בה הוא אינו יכול לספר על מה שקרה. אחרת הוא לא יקבל את דמי הפיטורין.
בשנת 2012 CBS (שבבעלותה GameSpot) קנו את האתר שבנה ג'ף Giant Bomb. ואותו הסכם סודיות פקע אוטמטי, וג'ף סיפר מה קרה באותה זמן. מקרה של Kane & Lynch היה זה שגרם לפיטוריו, אך לפניו הוא הוזהר בפני פיטורים כתוצאה מביקורת רעה שקיבל משחק, אותו משחק היה Ratchet & Clank: Tools of Destruction.
אם תראו את סרטון הביקורת (קישור למטה), תבחינו שזה ביקורת שמבוצעת בצורה רעה. אותו מבקר אומר שיש יותר מדיי פלטפורמות, המשחק סובל "ממשבר זהות" - כי יש יותר מדי גיוון בפעולות, במקום שזה יהיה יריות נטו. הוא נתן לבסוף את הציון 7.5. (IGN נתנו למשחק 9.4). מסתבר שסוני ראו את הביקורת ורתחו מזעם, לא הבינו על מה אותו מבקר מדבר. כי הנוסחה של המשחק אינה חורגת מהמשחקים הקודמים בסדרה, על איזה "משבר זהות" הוא מדבר. ג'ף קיבל אזהרה, כי הוא העורך הראשי והמבקר היה תחת אחריותו, והוא היה צריך לבדוק יותר טוב את הביקורת לפני שמפרסמים אותה.
זמן קצר לאחר מכן הגיעה מקרה של Kane & Lynch, איידוס כעסו מאוד וטענתם הייתה, שג'ף עשה את הביקורת מהדמו של המשחק ולא מהמוצר הסופי. הם איימו שהם מבטלים לאלתר את חוזה הפרסום והתקשורת עם האתר, אם ג'ף לא יפוטר. כידוע הוא פוטר, וההנהלה הכחישה שזה בגלל Kane & Lynch. שזה היה שקר גס. ואימנותו של האתר התרסקה, אני זוכר שאנשים העלו את הלוגו כ-Game$pot.

דרך אגב, אותו מבקר של Ratchet & Clank פוטר כמה חודשים לאחר מכן. הוא הודה שמעולם לא שיחק במשחקים הקודמים בסדרה, לפני שעשה את הביקורת. הוא לא ידע שכל המשחקים דומים במשחקיות שלהן.

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=9hD9fbx43C0[/URL]

מאותו יום אני לא מסוגל להאמין לגיימספוט לשורה אחת שהם כותבים

ועכשיו הוספת עוד שערוריה שמחזקת את זה עם R&C. אתה אף פעם לא יודע אם הם אומרים לך את מה שהם חושבים או שיש אינטרס סמוי,בגלל זה אני שמח שיש לנו אתרים כמו USGAMER שהוא נטול אינטרסים כאלה הם קטנים, אבל אתה יכול להרגיש שהם עושים הכול מאהבה למשחקים כמוך, הם היורש הרוחני של 1UP בזמנו גם כן האתר אחד מהשניים שהכי סמכתי עליהם (ובחלקו הוא מאותם אנשים)

למעלה