אתה יכולים לקרוא לי "נוסטרדמוס ה2"

eran_le

New member
הביקורות של גיימספוט כמעט תמיד נמוכות מהממוצע

בערך בנקודה, שזה הרבה, והם די מחמירים וקוטלים בלי בושה מפיצים שמפרסמים אצלם הרבה, כך שלא חושב שיש להם אינטרס סמוי, אחרת זה היה הפוך. התחושה שלי היא שהם אוהבים משחקים עם נוסחאות חדשניות יחסית, ולכן לפעמים משחקים ביזאריים (ואולי מעניינים) מקבלים אצלם ביקורות גבוהות. הביקורות שלהם טובות לדעתי, אני רק פחות מתחבר לציון המחמיר שלהם, הם מפספסים קהל ככה. לא יודע איך אפשר לתת ל GTA V למשל רק 9...

Josh Gross

New member
ברור לי לגמרי כי זה דפוס חשיבה אותו סיגלת לעצמך

אין צורך להתגונן. בכוונתי - היה זה יותר Pick your brains מאשר ביקורת..

אתה מנסה לסגור את העניין בטוב...

ואז רומז שאני עושה לעצמי התנייה בשביל לחשוב שהביקורת של GS היא באותו קו מחשבה כמו שלי...
אני אוהב אותך והכל אבל לך לישון...יש מקומות שאני מעדיף לא להיכנס איתם איתך כי אני יודע שלעולם לא נצא מזה..ויכוח סרק...אתה מוזמן לחשוב מה שבא לך...
אפילו לא זרקת מילה טובה על ההימור המוצלח שלי...תסססס...

Josh Gross

New member
לי זה נראה שאתה רומז שאני מנסה להיות נחמד

You know better than that
אני גם אף פעם לא מנסה - לא להיות נחמד.
&nbsp
אני שולל מכל וכל את ה'רמיזה' אותה אתה מייחס לי. בפוסט המקורי שלי הצגתי שאלה.
&nbsp
שמע, אני יכול לזרוק מילה טובה על דבר בעל תוכן גדול יותר מאשר מיקריות.
אני מעריך את הבחירה והחיבור שלך לדמויות בעלילה של משחק.

Megalomaniac911

New member
Unity משחק מצויין, הבעיה היחידה היא

שהוא רץ גרוע על כל פלטפורמה שתבחר... חוץ מזה המשחק מעולה.

אם זה כלכך חשוב לך אני אכתוב ביקורת...

פשוט הפורום רדום ובתכלס לא חשבתי שזה מעניין מישהו...

eran_le

New member
מה הבעיה בעצם ב Unity? העלילה והדמויות?

בסרטונים הוא נראה מדהים, ואני מניח שמבחינת משחקיות הוא לא גרוע ממשחקים קודמים בסדרה (או שכן?). אז משחק בסדרה שלדעתי כמעט כל המשחקים בה היו מעולים, והפעם עם גרפיקה הרבה יותר טובה ממה שראינו עד כה ועם סביבה שנראית עוד יותר ריאליסטית - כמה גרוע זה יכול להיות? הוא באמת יותר גרוע ממשחקים קודמים בסדרה? הבעיה היא בעיקר בדמויות הרדודות (כך נטען בחלק מהביקורות)? כדאי לקנות, בהנחה שיתקנו את הגליצ'ים (ולכן זה לא עניין מהותי לדעתי)?

למעלה