אתי אלבכרי,העוגיות באמת משו משו רק שלא ממש הצלחתי לעשות נקניקים מהבצק
א אתי אלבכרי New member 2/12/02 #4 בטח ראיתי..מותק שלי מתי שתרצי מתכונים שתמיד מצליחים ..בבקשה. גם קל וגם מצליח וגם יפה נכון שהן נורא יפות?
בטח ראיתי..מותק שלי מתי שתרצי מתכונים שתמיד מצליחים ..בבקשה. גם קל וגם מצליח וגם יפה נכון שהן נורא יפות?
א אתי אלבכרי New member 3/12/02 #5 מקפיצה לנופר 30 אז תנסי עכשיו את השניצלי האדומים עם כמויות האירוח שלך יש לך פתרון נפלא לידלדודס ותתקשרי אלי מתה לקשקש איתך אני בבית היום חולה........
מקפיצה לנופר 30 אז תנסי עכשיו את השניצלי האדומים עם כמויות האירוח שלך יש לך פתרון נפלא לידלדודס ותתקשרי אלי מתה לקשקש איתך אני בבית היום חולה........
נ נופר30 New member 3/12/02 #6 סורי השניצל לא יחגוג אצלנו לא אוכלים קטשופ ואין לי בבית וילדים זה פעם בשנה ובכל מקרה אני עושה חלבי וההורים שלהם שומרים אבל אשמור את זה אולי לילדים שלי
סורי השניצל לא יחגוג אצלנו לא אוכלים קטשופ ואין לי בבית וילדים זה פעם בשנה ובכל מקרה אני עושה חלבי וההורים שלהם שומרים אבל אשמור את זה אולי לילדים שלי
ד דנצ1 New member 3/12/02 #7 עשיתי אותם ביום ראשון ,ויצאו טעימות והיום אני הולכת לאמא שלי לעשות גם בשבילה.
ד דנצ1 New member 3/12/02 #8 אתי,קראתי את השירשור על הבילבול ועכשיו הבנתי את שאלתך "מתי הספקת?" ,באמת היה נשמע לי קצת מוזר.