אתי--הצעת נישואין

qqqqqa

New member
אתי--הצעת נישואין

נראה לי שאני ירד מרעיון כתובת האש...אשמח ואודה לכל מי שיציע לי רעיון מקורי אחר. תןדה

qqqqqa

New member
תודה אתי

אבל כל ההצעות האלו הם ההצעות שכולם עושים אני מחפש משהו אחר..מיוחד..משהו שנזכור בעוד 20 שנה. תודה

qqqqqa

New member
אז בואי נראה

מה מוחך יכול להפיק...מקווה שתגאלי אותי מכל הרעיונות "הבנאלים"..מבטיח להגיד לך מה יהיה ואיך היה..

קאו קווא הנה לך רעיון

זה לא ממש מקורי כי כלה שלי סיפרה ל את זה באחת ההזדמנויות... הם עשו את זה עם אופנוענים והנה לך חלק מהרעיון: גש לחנות שמדפיסים על חולצות והדפס על כל חולצה אות אחת מהמשפט התינשאי לי או את שמה והמשפט, או את כל המילים שהיית רוצה להגיד וזה כמובן תלוי בכמות המקורבים לכם, הזמן את כולם למפגש בלי שהיא תדע ושכולם יגיעו עם החולצות או יגיעו כרגיל ויתלבשו בהמשך ועל פי אות המותאמת מראש שיסתובבו לפי סדר האותיות והיא תוכל לקרוא את הכיתוב? נו?

qqqqqa

New member
להגיד לך את

האמת זה היה הרעיון השני שלי..אבל לא עם החברים אלא עם המלצרים..כדי שההפתעה תשמר ... אבל אני לא בטוח ומחפש משהו שידליק אותי מיד..

עוד רעיון

בבאחד העיתונים שהיא נוהגת לקרוא, מודעת אמצע גדולה עם השאלה. שלט גדול בכניסה לעבודה שלה חבר שלי שם לי כדור פורח ענק על גג המשרד. אבל שתדע- שכל הצעה ולא חושב איך, היא מיחודת במינה ותיזכר גם ל40 שנה.

qqqqqa

New member
רעיונות מעניינים

אני מחפש משהו שנעשה בים בשעות הערב עם כל החברים...יש לך אולי רעיון?

מה אי אפשר להלביש את החברים בים ב

חולצת טריקו עם אות מאחור? חבל על הזמן איזו תמונה נהדרת לצלם את כל החברים כשברקע הים והכיתוב עם הצעת הנישואים. רוצה שאשלח עיתונאים לצלם את ההצעה לעיתון?

יש לי שאלה שאלתית?

למה יש לי הרגשה שאתה בודק את מידת הסבלנות של כולנו? כל רעיון נפסל אצלך על הסף בטענה שהוא לא מקורי מספיק. כשכבר נחת רעיון שעשה רושם טוב בעינך מסתבר שחשבת עליו לפנינו... יכול להיות שהמסקנה היא שרק אתה יודע מה טוב עבורך ואנחנו לא ממש יכולים לעזור? כי למלא את הדפים של הפורום בשאלות על גבי שאלות זה לא עושה טוב לאף אחד.. אשמח אם תוכל להגדיר בדיוק איך נוכל לעזור לך....

qqqqqa

New member
ממש לא..ולהגיד

לך את האמת ..אני במצב שלחוסר בטחון..אם ההצעה שלי תמצא חן בעינה ואם זה יצא לפועל כמו שאני רוצה... המטרה שלי היא לא לעצבן חס וחלילה אלא רק למצוא את הדבר האמיתי והנכון...אל תכעסי.

אני לא כועסת. אבל הצעת נשואים גם

הפשוטה ביותר יכולה לעשות את זה... מה אתה מוטרד? אם היא לא אוהבת אותך ולא תרצה להינשא לך גם אם תיקח את הירח בהזמנה מיוחדת עבורה זה לא יעזור. אתה צריך להיות בטוח במליון אחוזים שגם אם תציע בפשטות זה לא ישנה את עוצמת הבקשה... ואוו אם אתה לחוץ עכשיו מה יהיה כשתצטרך להתעסק בשאר החלקים של הפקת החתונה?

*שיר

New member
בלי להעליב, אתה בטוח שאתה רוצה

שהחברים יהיו נוכחים? אתה בטוח שחברה שלך תרצה שכל החברים הקרובים יהיו נוכחים ברגע שהיא שומעת את זה? זה רגע מאוד מאוד אינטימי. ואני, למרות כל השמחה, הייתי נורא נבוכה באותו רגע, ואני לא חושבת שהייתי רוצה שאף אחד חוץ מבין זוגי יהיה איתי . תחשוב על זה...

qqqqqa

New member
שיר

את באמת חושבת שזה לא רעיון נחמד..להפתיע אותה ליד כל האנשים הקרובים לה?

*שיר

New member
אני חושבת שזה יכול להיות בעייתי

אני לא הייתי רוצה שכולם יראו את הבעת פניי באותו רגע. אבל אתה מכיר אותה יותר טוב ממני! תעשה סקר, תראה מה השאר אומרות. אני חושבת שהרעיון של הכדור פורח של החתן של רויטל הוא מקסים. נורא מרגש ורומנטי.

למעלה