אתי--הצעת נישואין

אני חושבת שלא. מה יקרה חלילה וחס

אם היא תרצה להגיד לא? לא שאני רוצה לנטוע בך חששות, זה ממש לא הכיוון, אבל אני חושבת שזה משהו מיוחד ואינטימי, שצריך להיות רק בין שניכם. זה רגע מיוחד שחולקים השניים שהופכים להיות אחד, ולא עם כל החבר´ה. ושוב, זו רק דעתי....

sagivkr

New member
שתי הצעות

ההצעה הראשונה היא זו שכמעט הלכתי עליה: אם אתה אמור לסוע לחו"ל בקרוב אז מצויין, אם לא ביים נסיעה לצפון ברכבת או משהו. בקש ממנה לחכות לך בתחנה כשתחזור (ככל שתיעדר לזמן רב יותר - היא תתגעגע יותר, ויהיה יותר מרגש). לפני שתעלה לרכבת רכוש זר של שושנים (כמספר החודשים שאתם יוצאים יחד, או משהו) ובדרך חלק לנוסעים סביבך פרח לכל נוסע. הצג תמונה שלה לכל אחד שמקבל פרח ובקש ממנו לתת אותו לה כשהוא (או היא) חולף על פניה. אתה כמובן תגיע בסוף עם הפרח האחרון ועם טבעת כמובן. אם יש לך מצלמת וידאו - בקש ממשהו שניתן לסמוך עליו, ושהיא לא מכירה, שיצלם. ההצעה השניה היא מה שאני עשיתי: לקחתי קסטות וידאו שצולמו בשנתיים שיצאנו ביחד בכל מיני טיולים וסופי שבוע וכמו-כן תמונות סטילס. הלכתי למקום בו יצאנו בפעם הראשונה וצילמתי. מכל זה עשיתי קליפ מדהים לצלילי "time of our life". כשנגמר הקליפ שמתי כותרת "ומה עכשיו?" ואז עשיתי קליפ נוסף שכולו קטעים של חתונות מסרטים. די מהר היא הבינה לאן נושבת הרוח... את הקסטה הנחתי על המיטה שלנו ביום השנתיים שלנו, שמתי פתק "רק להכניס לוידאו", הנחתי שושנה ועשיתי שביל של עלי שושנים עד לדלת הבית. (אני לא הייתי בבית) כשנגמר הקליפ הגעתי עם הטבעת. (התחבאתי בחוץ). אם תרצה עזרה בהכנת הקליפ - אני עורך במקצועי. אשמח לבצע את העריכה תמורת סכום סמלי... תוכל לפנות אלי ל- [email protected] או ל- 629268 - 053 בהצלחה!

רעיונות מאד יפים. לי הציעו בדרך הכי

פשוטה שיש, ואחרי זה הלכנו לקנות טבעת ביחד, ועדיין, זה היה נורא נורא מרגש ואני אזכור את זה תמיד....וגם הוא...

הצעת נישואין

אני מבינה את הצורך של הגבר להציע בצורה מקורית, אבל בתור האישה, בשבילי זה היה מרגש באותה מידה אם הוא רק היה שואל את השאלה וזהו. אני לא הייתי מרגישה בנוח לפני חברים או משפחה כי זה נורא אינטימי וכמו כן הצעות פומפוזיות כגון מודעות,בלון פורח, חולצות וכדומה לא מתאימות לאופי שלי כי אני לא מוחצנת וגם לא אוהבת את זה - כל אחת עם האופי שלה. רועי הציע במסעדה יוקרתית תוך שהוא תאם עם המלצר להביא את הטבעת על מגש מעוצב ומרוב התרגשות הלך לי התאבון - אז רועי אכל 2 מנות יוקרתיות.. מה שאהבתי בכל הקטע שיכולנו אחר כך לנסוע למשפחה ולבשר להם ולהתקבל ע ידם בנשיקות ,חיבוקים ו..סוכריות. מבחינתי, מזל שהוא לא הציע בבית מלון או משהו כזה.. בכל אופן העיקר שתהנו

למעלה