אתי@ יש לי שאלה ולכל השאר שמבשלות

Hadar p

New member
אתי@ יש לי שאלה ולכל השאר שמבשלות

חזה עוף על כל צורותיו......... מה אתם מבשלות עם חזה עוף? אשמח למתכונים כי... נמאס לי כבר מכל הרגילים, מה שאני בדרך כלל עושה הוא: חזה עוף מוקפץ בסגנון סיני, חזה עוף מתובל כמו עוף בגריל, גלילות חזה עוף, חזה עוף "על האש", חזה עוף כצלי עם פיטריות... נראה לי שזה +- יש הצעות אחרות מרענננות? תודה ויום נעים
 

fila

New member
חזה עוף ברוטב סיני- בתנור

עשיתי ביום שישי ויצא מעולה! שמן צ´ילי/סי פוד מרקט רוטב צ´ילי מתוק/ סי פוד מרקט כפית חרדל שניצלים או חזה עוף פרוסים לרצועות דקות לטפטף מעט שמן לתוך תבנית חרס (זהירות עם השמן הזה! שמתי ממש מעט ויצא חריף מאוד!!!) לשפוך רוטב צ´ילי מתוק בנדיבות וכפית חרדל, להכניס פנימה את חזה העוף החתוך לרצועות , לעטוף בנייר כסף ולהכניס לתנור העוף מתבשל ונשאר מלא רוטב, וזה הולך מצוין עם אורז לבן!
 

Hadar p

New member
תודה!נשמע מצוין../images/Emo45.gif יש עוד הצעות!

פשוט אנחנו אוהבים חזה עוף אבל המתכונים חוזרים על עצמם וזה כבר נמאס!
 

אתי@

New member
את מתכוונת למתכונים לחזה עוף ../images/Emo35.gif

יש לי מתכון משגע של עוף בתנור, בסויה, דבש, פקאן וקשיו - בבית. אביא מחר. חוצמזה, כמוך מוקפץ. עשיתי כמה פעמים עוף בטריאקי וזה "לפי הרגש" לא לפי מתכון. שניצלים כמובן. מה עוד? לא זוכרת, אני לא מבשלת הרבה עוף כי אנחנו כמעט לא אוכלים בבית ארוחות רציניות אלא בעיקר ארוחות קלות וחלביות. בערבים אין תאבון לארוחה מלאה, ובסופ"ש אנחנו אוכלים אצל המשפחה. יש לי את הסיני של אהרוני יש שם הרבה מתכונים מוצלחים. אני בעיקר אוהבת את העוף באננס
אם תרצי אביא מחר את הספר ואקליד לך. תכף אזכר אם יש עוד מתכונים שאני עושה מידי פעם.
 

Hadar p

New member
יש לי את הסיני של אהרוני! לא כ"כ

אוהבת אותו! הכנתי ביום חמישי עוף באננס! אני אשאל גם בפורום מתכונים!
 

gmgy

New member
חזה עוף ברוטב טיקה

פשוט קונים רוטב טיקה מוכן ועושים כמו עם טריאקי... חזה עוף ממולא בפטה ותרד (קצת עבודה) רצועות חזה עוף בבלילה
 

אתי@

New member
רעיונות לאילתורים

לדעתי, בעיקר בימים שאין לך זמן לבישולים ארוכים, שוה לנצל את מבחר המוצרים של קנור, אוליביה וחברות דומות ולהכין מאכים מענינים במינימום השקעה. נשמע כמו פרסומת...
אבל זה ממש קל ויוצא טעים. למשל... עוף בריבת בצל של קנור. עוף ברטבים השונים של אוליביה. עוף בצ´ילי. אפשר לבשל אורז עם תבלין לאורז (מאלה שמוכרים בחנויות התבלינים), להקפיץ בנפרק עוף, לערבב ביחד.
 

Hadar p

New member
ריבת הבזל של קנור שווה משהו? נראה

לי שכל הרטבים המוכנים האלו הם כאלו בטעם תעשייתי אם את מבינה את הכוונה שלי! אבל מצד שני אני משתמשת התיבוליות של קנור (הקוביות)..... מעניין
 

אתי@

New member
לא ניסיתי את ריבת הבצל אלא

משהו אחר מהסדרה (דלעת וג´ינג´ר נדמה לי) ולא היה תעשייתי מידי לטעמי. לא התעלפתי מהבחירה בדלעת וג´ינג´ר, אבל אני חושבת שזו היתה בחירה שגויה ולא בגלל הממרח עצמו. אני די אוהבת את המוצרים של קנור, ואת של אוליביה עוד יותר. אמא שלי עושה תפו"א עם אחד מהרטבים של אוליביה, ויוצא מדהים (מתאים גם לעוף). אני אשאל אותה איזה רוטב זה. נכון שזה לא כמו לעשות לבד, אבל מספיק טוב.
 

אתי@

New member
../images/Emo45.gif תמיד טוב שיש בבית רוטב כזה

לשעת חרום, ליום שלא מתחשק להשקיע.
 

שירלי א

New member
../images/Emo8.gifאני עובדת ביוניליבר (תלמה)

שזו החברה שמייצרת את הרטבים של קנור... אז נא לא ללכלך! (סתם בצחוק, אפשר להגיד הכל חופשי!) ואני דרך אגב אשמח מכל הבשלניות שביניכן לקבל תגובות על מוצרינו - תלמה, קנור, מזולה, תה ליפטון, ורד הגליל, הלמנס, בייגל בייגל. הרטבים של קנור סוויט אנד ספייסי הם מתקתקים ולכן לא מתאימים לכל חיך, אבל אפשר לאלתר בעזרתם ארוחות קלות ומהירות שמכינים בדקה כשנורא רעבים ואין כוח או זמן להשקיע בבישולים. לכל מי שיש יותר זמן להשקיע, אין כמו הרטבים שמכינים לבד בבית, מעשבי תיבול טריים וחומרים משובחים אחרים. אבל בכל מיקרה, שמחתי לקרוא שיש למוצרים שלנו שימוש גם בין בנות הפורום...
חזה עוף שאני הכי אוהבת זה בתיבול פסטו מוקפץ במחבת עם מעט שמן, אני מכינה צנצנת פסטו שבה אני משתמשת בכל פעם שבא לי אפילו סתם למרוח על לחם ככה ולאכול. מה שעוד אני אוהבת להכין כשיש לי קצת זמן זה "שירלי נגטס" שזה נתחוני חזה עוף מושרים בציפוי של חרדל, שום, יין, ביצה, קמח, ועוד כל מיני תבלינים טעימים, ואחרי מס´ שעות לטגן כמו שניצל אבל זה לא יוצא כמו שניצל אלא כמו הנגטס האלה במקדונלדסים למיניהם, אם תרצו ארשום בדיוק את הרוטב מחר כי אין לי כאן את המחברת מתכונים שלי. זה נורא כיף וטעים לנשנש אותם, אני מתה על זה! תודה גם על כל ההצעות המגניבות שהעליתן, גם אני אשמח להשתמש בהן...
 

Hadar p

New member
המתכון של הנאגטס נשמע מעולה אבל

אני לא מטגנת כמעט! תרשמי אם את יכולה את המתכון....נראה לי שבאופן חד פעמי אני אטגן....
 

שירלי א

New member
בכיף! ../images/Emo140.gif

אני ארשום את המתכון מחר כשיהיה לי את מחברת המתכונים (מה לעשות בלי המחברת אני לא זוכרת כלום...), וזה באמת יוצא מצויין וטעים!
 

נופר30

New member
אני אבדוק בבית בדיוק ואקליד לך

אבל בכל מקרה כשאת קונה חזה עוף תבקשי מהקצב לעשות לך כיס בו לגבי הירקות אני פורסת לרצועות דקות במגי´יקס מה שיש לי בבית ( גזר קישואים פלפל ומה לא ) מקפיצה במחבת עם תבלינים ( מה שבא לי באותו רגע כדי שכל פעם יצא טעם אחר )ואז פשוט מאוד לגלג בשניצל ( אם אין לך חזה עוף עם כיס ) לסגור ( אני סוגרת עם מחט מיוחדת שיש לי אבל אפשר גם עם כיסמים )מטגנים מעט שיסגר מוצאים מהמחבת ומעבירים לתבנית ואז בתוך המחבת שתוטנו שם החזות אני מוסיפה רכז רימונים קצת תבלינים ( קוריאנדר טחון , אוז מוסקט , מלח ופלפל ) ומים מורידה טוב טוב מה שנדבק לתחתית ואז את הרוטב הזה אני שמה על החזות המגולגלים ואופה בתנור ( יוצא מעדן ) לגבי החזה בפסטו אני ארשום לך בערב
 
למעלה