אתי פתחה את הפה ג׳ורה

אתי פתחה את הפה ג׳ורה

כמה מהפנינים שהיא הוציאה מהפה: שרמוטות מזדיינת, מקבלת זין בתחת, באה מבית אשכנזי.

lapin1000

New member
ידוע שהיא עצבנית אז לא מצפים ממנה ליותר מידי

לינוי מכישה בערמומיות וזה הרבה יותר מסוכן.

רגע רק רגע

Active member
פרשנות סובייקטיבית...

המגננה שלך על איתן... עושה עלי רושם חשוד

שורדת 28

New member
גועל נפש! איזה פה מסריח!

היא אומרת עליהן שזה בא מהבית?! ומה עם הפה שלה?! לא יכלה לבוא להגיד או לשאול בשקט?! חייבת לפתוח פה מסריח?! מזכירה לי את נופר מור מהאח הגדול.

lapin1000

New member
צודקת והיא כל הזמן בוחשת.

העובדה שהבנות עוד לא נידו אותה,מלמד משהו עליהן.

שורדת 28

New member
בגלל שהיא צעקה ופתחה פה כזה מגעיל

כבר לא אכפת לי אם היא צודקת או לא. יש דרך, וזאת לא דרך! שמעתי שהיא גם המציאה שאיתן ואורטל התנשקו ולמחרת היא באה ואמרה לבנות למה אתם סתם אומרות והן אמרו לה אבל את אמרת לנו!!!!!! יש לה בעיה?!

didush100

New member
שטויות אין צורך להפוך אותה לשעיר לעזאזל

סה"כ היא אחלה ויש לה לב טוב

תשמעי

אני לא ממש עוקבת אחרי התוכנית. אני מציצה מדי פעם וקוראת פה כמה דקות ביום. אז אני לא יודעת איך היא מתנהלת בשאר המצבים ומה היא אמרה על איתן ואורטל, אין לי מושג. אם היא כועסת על בנות שמנצנצות בזמן שהיא ואחרות מנקות, אני תומכת בכעס שלה. לא תומכת בצורה שהיא בחרה להגיד את זה. אני עושה את ההפרדה.

didush100

New member
צודקת במיליון אחוז

לא להאמין כמה מטונפות בנות יכולות להיות. היא היתה צריכה לדבר אחרת אבל למה שתעמוד ותנקה את כל הג'יפה של כל האחרים? שאפו לאתי שפתחה פה!!!!

שורדת 28

New member
מישהו הכריח אותה לנקות?!

יכלה לא לנקות ולהשאיר את זה ככה, עד שזה היה בלתי נסבל לכל הבנות או יכלה לדבר בצורה יפה. ולמה היא הלכה והמציאה שאורטל ואיתן התנשקו ולמחרת אמרה מה אתן סתם ממציאות, לא היה כלום, והיא זאת שהמציאה! זה לב טוב?!

didush100

New member
היא ניקתה כי לא בא לה לחיות בג'ורה

ולגבי אתמול לא ראיתי כך שאין לי מושג מה קרה ומי אמר מה

למעלה