אתי פתחה את הפה ג׳ורה

פעם 1 שאני רואה את זה,אתי עוד טענה מקודם שהיא

באה ממשפחה מאוד מתורבתת-אח בשב"כ,דוד סגן ראש עיריה בטבריה ועוד... אם זו בחורה מבית מתורבת אז אוי לתרבות שלנו. שימו לב כמה פעמים היא דוחפת את העניין של אח של אמא שלי סגן ראש עיריה.זה דבר ידוע בפסיכולוגיה שלהאדיר את עצמך תמיד טוב על ידי אחרים. אז מה?הביאו עוד אחת עם רגשי-נחיתות לריאלטי? מה קשור בית אשכנזי לנקיון? אולי רק לאתי הפתרונות. אם אחרי התצוגה הזו איתן וחבריו לא מעמידים אותה,זה בזיון.ברור שהקהל יחזיר אותה,אבל אתי יכולה לשמש כבאנקר חזק להדיח אחרות שאיתן רוצה.

dudutaza 1

New member
../images/Emo150.gifנופר מור ללא ספק הייתה מתורבתת ../images/Emo269.gif

dudutaza 1

New member
../images/Emo150.gifלא יודע לגבי הלב שלה

אבל ללא ספק אסור שהיא תלך... גם ככה משעמם אז בלעדיה אפשר לסגור את הבסטה!

easternstar

New member
במה יש לה לב זהב? כשעשתה לינץ' על אורטל?

אני שמעתי בלייב איך היא סיפרה לבנות שאורטל מתנשקת עם איתן ואיך היא מחממת אותן שאורטל מתנהגת בצביעות ובחוסר כבוד. אם אורטל היתה אשכנזיה אפשר היה עוד איכשהו להבין שרוצים להוריד לה את האף אבל אורטל מזרחית כמונו ולא הגיע לה הלינץ' שאתי סידרה לה. חוץ מזה היא התנפלה היום על ענבר אחרי שאיתן זרק אותה והיא מתלקקת לאשכנזיות הצפונובוניות קרן וליהי וגם לליז כי היא חושבת שהן חזקות בבית. עד שבן זלץ (עוד אשכנזי שחושב את עצמו) לא יצא עליה היא לא הפסיקה ללקק גם לו ולהשפיט את שאר הבנות המזרחיות בבית. לאשכנזיות היא דווקא ליקקה.

ela501

New member
אורטל עכשיו זחלה למיטה של אתי שאיתה היא מרגיש

הכי בנוח

easternstar

New member
כי לא סיפרו לה שזו אתי שאמרה עליה

אני ראיתי את זה במו עיני אתמול בלילה כשעבדתי במחשב ואתר וואלה היה פתוח. אתי אמרה שעברה וראתה את אורטל מתנשקת עם איתן. אורטל המסכנה לא מבחינה בין בני אדם. היא גם אהבה את ליז האשכנזיה הנחשית.

האמת שלא.חחח,אבל מה הקשר לדור הבא ולאתי?

מה שהיה היה ,וזו לא אותה התכנית למרות הנסיונות חיקויי. אל תנסי להסיט את הדיון לכיוןן האישי,או אליי,כי זה לא ימחוק את ההתנהגות המחפירה של אתי. פרידה נתנה שואו אדיר,ולכן תמכתי בה,אבל אתי לא מצחיקה אותי יותר מידי מה שפרידה כן והרבה,אתי לא אותנטית בעיני מה שפרידה ברובה כן היתה,ואתי לא בדיוק בתכנית בגלל הסיבות הנכונות-חיפוש אהבה.אלא פרסום נטו. היא מיותרת שם ורק מזיקה לאיתן וחבריו לפתח משהו רומנטי עם משהי מהרווקות. הבנת את זה ברוך?

ela501

New member
אין קשר בין רעיון התכנית לבין מה שקורה

רוב הבנות כמו הקהל בבית בכלל לא מתלהב מאיתן הצנון כך שהפורמט יותר דומה לאח הגדול גירסת הבנות ונראה לי שזאת שתזכה ממש לא תהיה הבחירה של איתן

הפורמט הוא תמהיל של האח הגדול,הרווק והפמליה.

זה לא האח הגדול כי אין העמדות של אחד את השניה,זה לא האח הגדול כי אין חדר האח הגדול אלא חדר פסיכולוגית על רמה ולא בחור שיושב ומדבר איתך על ענייני הנפש בזמן שהוא משחק בבולבול שלו,חחח יש דייטים,יש רווק,ויש 14 רווקות אחריו.זה לא האח,זה בית של האח הגדול אבל לא בפורמט התוכן שלו.זה דומה יותר לרווק שמצולם חי 24/7. ה3 חברים איתו זה כבר מזכיר את הפמליה. זה מסובך לאללה הפורמט שלהם ומבלבל מאוד. יש מצב סביר מאוד שהזוכה לא תהיה הבחירה של איתן,אבל את איתן עצמו זה לא נראה לי מעניין,הוא את הכסף שלו כבר קיבל ויקבל. הוא לא נכנס עם כיסים ריקים האמיני לי.

לדעתך.אותי היא הצחיקה מאוד,היא היתה קומית

מאוד למי שהתייחס להאח הגדול כתכנית בידור נטו.ולא מייצג פסיכולוגי-פסאבודי ושאר מונחים של האסכולה הרומאית תרש"פ. וכן אותנטיות שלילית עדיין מצביעה על אותנטיות טהורה מה שאני לא יכול לייחס לאתי או להרבה אחרות שם. אתי מנסה לרכב על גבי אפקט הבובלילים נראה אם יצליח לה.כל עוד ההפקה לצידה היא יכולה להיות רגועה ולא להתרגש מפרצופי הבאסה של בן או איתן.

JasPoint

New member
לא נראה לי שאתי תהיה אהודה במיוחד

אין בה חן. היא יותר בכיוון של מעיין חודדה מאשר של הבובלילים. אבל נראה לי שההפקה רוצה לבנות אותה, אחרי הכל אין להם יותר מידי דמויות ייחודיות בתוכנית. הגברים אנמים והרווקות פרווה. מעטות הבנות שמשכו תשומת לב עד עכשיו. יש את אתי שהיא בין היחידות שעושה בלגאן, לירון שהצליחה לייחד את עצמה עם הקלף של "אם חד הורית" וענבר שהצליחה לגעת בלב בפרק האחרון. מה שמצחיק הוא שדווקא אלה שמצליחות להתבלט לא אהובות על איתן וכנראה יועמדו להדחה בקרוב.

למעלה