אתם אוהבים
במרק

ג ב ש ו ש

New member
שירשרתי את ההודעה שלך לשירשור../images/Emo32.gif../images/Emo88.gif

שבשירשור הזה מדברים על דברים שלא קשורים לנושא הפורום. בדומה לשירשור הלילה ובוקר טוב.

bar44446

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif

אחחלה תודהה הבנתיי ריךך לשרשר :]

bar44446

New member
גבשוש...שאלה לי אלייך..

באיזה מצב אנשים יכולים להתחיל שרשור? וגם מי.. זתומרת... אתה רשמת למשל בראש השרשור מי אוהב עוף במרק(חח גועל נפש) רק אתה יכול להתחיל שרשורים? ואם אני יכולה להתחיל אותם אז תסביר לי באיזה נושאים יש לי לעשות שרשורים... טנקסס....

ג ב ש ו ש

New member
כנסי בבקשה../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

באיזה מצב אפשר לפתוח שירשור חדש? אז ככה,יש המון מצבים. -כשפותחים כל ערב [החל מהשעה 20:00 בערב] את שירשור הלילה והבוקר טוב-כל אחד רשאי לפתוח. -כשפותחים מדי יום שירשור תמונות יומי של הלהקה,שחקנים וכאלה.. -שירשור כתבות עליהם ויש עוד המוון...אבל כל עוד יש לך משהו לרשום ויש עליו כבר הודעה חדשה בנושא,אין צורך לפתוח מחדש. וכל שירשור כל אחד רשאי לפתוח

bar44446

New member
למישהו בא לנהל שיחה בספרדית?!

הולה..שו סוי בר (שלום אני בר) קינסה אניוס..(בת 15) שו קירו אבלר אספניול קון אוסטדס...קיירן?(אני רוצה לדבר ספרדית איתכם..רוצים.) את הפירוש לכל משפט שאתם רושמים בספרדית תרשמו אחר כך בעברית בתוך סוגרים.. מקווה שתרצו..

Shira XD

New member
יש תמונה של אנהי בשטיח האדום?../images/Emo199.gif

היא בכלל הייתה עליו? אם כן תצרפו תמונה בבקשה. כי את זה אין במאמרים וזה X:

bar44446

New member
נממממ..

אני חושבת שיש לי..אבל אני על מחשב אחר ואין לי את התמונה של אנהי על השטיח.. שאני יחזור הביתה אני ישלח לך.. אבל אל תיבני על זה אני לא בטוחה במאה אחוז שיש לי את התמונהה ... אוהבתת:]

redsnowhite

New member
השטיח האדום הוא לא אחד../images/Emo28.gif

את השטיח האדום יש בהרבה טקסים/פרימיירות וכו'..
לי אישית יש תמונות שלה מהשטיח הכחול חחחחחחחחחחח
אז זה לא עוזר

redsnowhite

New member
שכחתי להגיד שמתמקדים בו בדברים גדולים../images/Emo28.gif

יותר.. אז אולי בטקסים מפורסמים שהיא השתתפה בהם

bar44446

New member
חחחחחחחחחח ואיייי

חחח אתת לא מבינההה הרגתת אותי מצחוקק יאוו עודד שניהה אני עושהה פהה פיפייי חחחחחחח איזהה קרועהה!! :]

למעלה