אתם בובות על חוט! ולא איכפת לי שלא אקודם !!!

goldy

New member
כי חשיבה עצמאית מסכנת את חולי השליטה ההיסטרים

באמריקקית קוראים לזה free thinker . חושב חופשי הוא מי שמוכיח שהמלך הוא ערום. אם יוכח שהמלך ערום אז בטחונם העצמי הנמוך של החש"ה יגרום לו להפעיל משיטרת מחשבות: אנשים שחושבים שמה שמתאים להם זה לעשות את מה שאומרים להם - להפעיל אלימות פיזית קשה כנגד מי שמסכן את המשך שליטתו של המפעיל אותם. רוצה איכות? שלם אלפי שקלים לתפוז בעבור מדור נפרד. חיזוק להודעה זו תמצא כאן: סנובים http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1436177

טליונת1

New member
עכשיו אתה מופיע באומרים שירה

אני לא יודעת אם זה עם או בלי קשר לחילופי הדברים פה. בכל אופן, מזל טוב..

GinAndTonic

New member
לא ברור לי היכן ראית את זה.

בכל אופן, זה לא הגיוני היות והשיר היחיד שכתבתי כבר אינו לפרסום והורד על ידי לאחר שנכתב. אשמח להפנייה. קשור או לא? מקווה שלא. אחרת זה די מעליב.

טליונת1

New member
ראיתי את זה בדף הבלוגיה

אבל היום הוא התחלף בשיר אחר. בין כך או אחרת הורדת אותו.. שבוע טוב

dusa35

New member
אני חושבת שהתגובה הזאת

אומרת הכל. איכות כמושג סובייקטיבי? את זה יכול להגיד רק אדם שהוא ואיכות הם שני קווים מקבילים. ועוד להעלות את האופציה שפוסט המלא בשגיאות כתיב יכול להיות איכותי - זה כבר באמת מוגזם.

goldy

New member
../images/Emo122.gif יש לי בקשה

אם אפשר לתת לגולשים לבחור להציג בפניהם תוכן של "נושא מאוד חשוב ומעניין, אבל עמוסה בשגיאות כתיב / נושא שברומו של עולם לאורך שלושה עמודי A4 ובעברית שירון לונדון היה מתגאה בה" אני רוצה לקרוא תוכן שכזה: חבל כל הזמן להתאים את התוכן לרוב האנשים ברוב המקרים: איכות היא לא מילה גסה.

Kelevra

New member
מה זאת אומרת??

לא על כל דבר יש תשובה פוליטיקלי קורקט, פרווה וחסרת משמעות. רשומה בעברית של ירון לונדון שעוסקת בעניינים מהותיים בהחלט יותר איכותית בהגדרתה מרשומה עילגת שעוסקת ב"הישרדות קווקז העונה התשיעית". כל ניסיון להציג את הדברים אחרת הוא שיא ההתחסדות והצביעות, כי בדיוק לפי הפרמטרים האלו הצגת אותם, נושא ורמת כתיבה. אתה בעצם אומר: "איכות היא לא מונח מחייב אלא נתון להגדרה אישית וסובייקטיבית בלבד של הגולש" ובזה אתה בעצם אומר: "אני מוותר מראש על כל ניסיון לקדם "איכות" כי אין לנו כגוף עסקי שום דיעה משל עצמנו מהי איכות. מבחינתנו "איכות" היא פוטנציאל כניסות ותו לאו". אולי בגלל זה מוות של מפגין בבילעין שווק בעמוד הראשי כסרטון פליקסנאף (ז'אנר חדש) "מוות בשידור חי!" - בגלל שזו איכות סובייקטיבית צרופה. צרופה כמו המוח של אלפרון על המדרכה או ראיון בלעדי עם דודו טופז בסיאנס של אורן זריף (בקרוב). יש לי רק בעיה אחת עם האיכות כפי שאתם (לא) מגדירים אותה: היגיינה.

GinAndTonic

New member
אתמו או שלשום פרסמו בעמוד הראשי

של תפוז, רשומה שנכתבה לפני שנתיים. והעיקר לא לשים משהו שחס וחלילה, יהיה קצת מורכב להבנה. ההתחמקויות של בצלאל בתגובות האלו, הן בדיוק התירוצים שמביא גבי ויימן במאמרו "מדורת השבט". אלו תירוצים חוזרים ונשנים של הזכיינים השונים ובעלי הערוצים - "מי קבע מה איכותי", "זה הטעם של העם" ובלה בלה... באמת, פאתטי. ציפיתי ליותר.

בוקר טוב לך

אני מסכימה שיהיה נחמד עם יהיה גיוון בנושאים המקודמים שתהיה במה נרחבת יותר ליוצרים לא מוכרים . יש בלוגרים נפלאים כאן שהולכים לאיבוד בשלל הרשומות והאינפורמציה . יחד עם זאת אני רוצה להתייחס למשפטים האחרונים שכתבת מי יודע? אולי עוד תיצור פה כמה חכמים, לצד המטומטמים הקבועים! במשפטים אלה הדלקת אצלי טריגר רדום שנמצא במצוקה חודשים רבים . צריך וחשוב לדעתי לדעת להפריד בין קידומים ועמוד ראשי לבין לדעת לשמור על כבוד האדם ולכבד את הזולת . האמת ששבעתי לקרוא הודעות כאלה שמדברות על מטומטמים כי הרי מדובר בבלוגים אישיים של אנשים , בלוגים שהם בעצם הבית הפרטי של כל אחד מאתנו . לכאורה כל אחד כותב בשביל עצמו , עניין הקידומים , עמוד ראשי , בולים , הם רק בונוס שולי מאוד לדעתי . מאסת בעמוד הראשי ? הוא לא משרת את האינטלקט ? יכולה להסכים עם זה לפעמים ולכן אתה יכול לבחור לקבל עידכונים מבלוגים שמעניינים אותך . מאסתי בעובדה שעניין הקידומים משמש כלי לנגח ולהעליב כאן אנשים , הם ממש לא אשמים בבחירת עורך ובשיקולים כאלה ואחרים . כל עניין הקידומים גרם לתופעה שאני קוראת לה תופעת ביריונות - אנשים - בלוגריות בשם האינטלקט מוציאים מעצמם שדים רעים ופוגעים כאן באנשים ללא הכרה . לצערי בלוגרים רבים עזבו את תפוז בגלל צרות העין והריבים הבלתי פוסקים , וזה מטריד אותי הרבה יותר מקידומים . מטריד אותי שכאשר מישהו חולק על רשומה כזו או אחרת יש נבחרת מנגחות ראשית ששכחה מהי תרבות ושיח ורפש נשפך בין עצי הפרדס שלנו ללא הכרה . ולא , אינני מחביבת העורכים ומלבד פעמיים שקודמתי אני כמעט ולא מקשטת את העמוד הראשי . גם בתפוז יש דמוקטיה :-9 כל אחד חופשי לבחור על מה לכתוב כל אחד חופשי לבחור מה הוא רוצה לקרוא אבל אסור לנו להתפשר על להיות קודם כל בני אדם .. יש כאן כמה ששכחו עובדה חשובה זו לצערי .

GinAndTonic

New member
עזבי.

מי שיוצר את תרבות השיח, הם אלילי התרבות. מי שיוצר אותם, בין השאר - זה תפוז. תפוז מכתירה מלכים עילגים. מוציאי דיבה. חושפי רמאויות על ידי רמאויות. אנשים עמוסים - הם יקראו מה שתיתני להם. אם תיתני תת רמה - זה מה שהם יקראו. האם בלוגר שמרכל ומציק למפורסמים הוא תת רמה? כן. האם בלוגר שחשף רמאויות עם תוכנה גנובה ולא חוקית זה תת רמה? כן. האם בלוגר, שנאלץ לחזור בו כבר כי אויים בתביעה זה תת רמה? כן. למה השרדות בכל יום שמשודרת, מקבלת במה של מינימום יום העצמאות? למה בלוגרים שמסקרים ספרים, לא מקבלים אותה במה? או סרטים, או לא יודע מה? למה מקדמים פה רק תרבות המונית, להמונים? למה מקדמים פה תכניות ששמות דגש על עולם ערכים של רמאויות ושקרים? לא מספיק לראות טלווזיה? אני גם צריך לקרוא סיקורים באינטרנט. בשביל זה יש פורומים - אני לא רוצה את הפורומים האלו, והבלוגים האלו - שמקודמים קבוע - מול האף. למה שילדים ונערים שגולשים פה יחשפו רוב הזמן לתרבות שסובבת סביב יופי, מין, שקרים? למה לא לקדם משהו אחר. יבוא מר בצלאל - ויגיד את האמת - לא באמת מעניין אותם מהו התוכן. מעניין אותם מה האמחא רוצה. זה אותו אמחא שבגללו כל שנתיים יש בחירות. כי העם לא יודע מה הוא רוצה, הוא יודע מה מכתיבים לו. ומכך נובע, שאנשים, כן, כן, - מטומטמים. תפוז נותן יד לתרבות רייטינג, תרבות פופ קפיטליסטית שסובבת סביב כוח, כסף, יופי, ניתוחים, שקרים. סביב זה מקודמים בלוגרים בהתאם... אגב, את מוזמנת להגיע לבלוג שלי, ולשים לב לאחוז הקידומים הגבוה שלי - לפני שכתבתי את הרשומה "צביעות", ובה תקפתי בין השאר את תרבות הקידומים פה ואז הפלא ופלא - מה קרה אחריה. אם הדבר לא יראה לך מוזר, חריג, נקמני, ילדותי, ועוד כמה דברים - שתפי אותי.

אני לא יוצאת נגד מה שכתבת

אני מסכימה שלעיתים יש להרים גבה על מדיניות הקידומים האמת שהרגלתי את עצמי לחפש בלוגים שאני אוהבת , לקבל עידכונים וכך אני נחשפת למה שמעניין אותי באמת אבל , וזה אבל גדול כמו בכל מקום יש היצע ויש ביקוש וברגע שיש ביקוש לתכנים שכאלה אז יש היצע נפתחים בלוגים צהובים , מקבלים תגובות וחשיפה וכך ממריא לו בלוג והאמת שאין כל פסול בזה . אני לא רוצה להגרר להכפשות מפני שאני אוהבת את תפוז ואני רואה בו בית שלי מזה יותר מ - 4 שנים , לי מפריע תרבות ההתנהלות מקבוצות מסוימות כפי שכתבתי לך בתגובה למעלה . לא מכירה את הבלוג שלך אשמח להכנס ולקרוא . בברכה .

GinAndTonic

New member
יש בינינו הבדל תפיסה ענק

שימי לב מה כתבת - "...יש היצע ויש ביקוש וברגע שיש ביקוש לתכנים שכאלה אז יש היצע נפתחים בלוגים צהובים , מקבלים תגובות וחשיפה..." מי מכתיב, יקירתי, את ההציע והביקוש? האם הם באים לאוויר העולם מעצמם? מופלצים מעצמם? נוצרים מעצמם? לא לא. הדברים האלו, ועל זה אני בדיוק מדבר - מוכתבים על ידי גורמי המדיה. ופה ספציפית, מנהלי תפוז ובלוגיית תפוז. כי ברגע שהם יתנו לאנשים עייפים ועסוקים השרדות - אז לזה אנשים יכנסו. לא להרבה אנשים יש כוח לברור. אני אל רוצה לומר מה עוד אין להרבה אנשים. וודאי שיש ביקוש והיצע לצהוב - זה מה שנותנים לנוץ מפמפמים לנו, מחרבנים עלינו. אני הולך קצת רחוק יותר - אני מבקש לנקוט עמדה, ולתת שיוויון גם לתכנים שהם אל צהובים. ואז תראי, שהביקוש וההיצע יתאזנו הפלא ופלא. או לפחות, הפערים יצטמצמו. בתפוז, מנסים לפתח גולשים עם טעם הומוגני. טעם הומוגני נטול עומק, חוש ביקורת, או ערכים. ואגב, בואי נבחן את המילים היפות שלך - ובאמת את מתנסחת היטב - "...שאני אוהבת את תפוז ואני רואה בו בית שלי ..." האם נוח לך שלבית שלך נכנסים אנשים שמשתמשים בתוכנות גנובות על מנת להתפרסם? שמוציאים דיבה? נוח לך שמכניסים אליו מפורסמים רק בגלל שמם? האם נוח לך שבבית שלך יש פרוטקציות? נוח לך שלבית שלך, נכנסים אנשים שכל מהותם זה לרכל על כל העולם, ואילו על עצמם לא יגיו מילה ביקורת? נוח לך שמחרבנים לך בבית? כי אני בבית כזה, לא רוצה לחיות.

אכן יש לנו הבדלים בתפיסה

אני יכולה לא להסכים עם מדיניות כזו או אחרת , ולעיתים אני באמת לא מסכימה אבל אני כן אוהבת את הפרדס הזה , ואני בוחרת להתחבר בו לפירות על העצים ולא לדשן
הרי יש ויש וכל אחד זורם ומתחבר עם מה שמדבר אליו . לדוגמא - נכנסתי הרגע לבלוג שלך , האמת שאני לא מתחברת לתכנים שבו אבל יש לך זכות מלאה לכתוב מה ואיך שאתה כותב אני מכבדת זכות זאת .

GinAndTonic

New member
לא ציפיתי למשהו אחר.

עכשיו תראי, לכי לגוגל - תקלידי "אסכולת פרנקפורט". לכי לויקיפדיה בתוצאה הראשונה, תקראי קצת. אני מבטיח שיהיה לך מעניין.

תודה לך על ההפנייה

קראתי כעת בויקפידיה אני אצטרך כנראה לרקוא עוד כמה רשומות בבלוג שלך כדי לחבר בין הדברים .

והיחיד שבסדר זה זה שמוציא פה דיבה כלפי

אתה מאשים אותי בדברים שאם אתה לא שם לב אתה זה שעובר על החוק כדי לכם לסנן את התגובות שלך

GinAndTonic

New member
אוקיי. ספר לי איך השגת את המידע על עומר אדם?

תשכנע אותי שזה נעשה בצורה חוקית... אני מקשיב.

למעלה