אתם בוחרים דואטים למצעד רשת ג'

nogigoosh

New member
וואי, באמת חשבתי על זה :D

אני כבר מלא זמן בודקת אם יש משהו חדש. ואין!!! לא נורא, מחר יפתחו שרשורים לשנה החדשה
נכון?

nogigoosh

New member
כן, או זה או

שבערך החמש שהיינו פה היום נשוחח
ואנחנו לא רוצים שזה יקרה, נכון?

nini18

New member
זה לא רק הוא זה גם אנחנו אשמות ../images/Emo88.gif

הפורום IDF פועל תמידדד למה אנחנו לא

heart1soul

New member
אל תשכחי שהן הרבה יותר בנות..

והן מפתחות דיונים על מלא דברים..חחח צודקת גם אנחנו אשמות..אבל זה כי אין שום דבר חדששש

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo10.gif

אני מרגישה שהתנתקתי מהפורום )): אני בקושי כותבת כאן... אוף.אני שונאת את העומס של הלימודים,מבחנים,עבודות,עייפות ויש לי מחסור באדםם !! אני צריכה משהו חדשששש ואתן יודעות שניל משדר לייב מההופעה של השנה החדשה שבה אדם מופיע?

nini18

New member
נו אז יאללה תשתדלי להיות פה יותר, אנחנו

מתגעגעות

magenta73

New member
אני מודיעה רישמית

שאם אני אעלם בחודש/חודש וחצי הקרובים זה למען מטרה נעלה - העבודה שלי. (מקור הכסף להביא לפיפי אוכל הביתה). אני עובדת בקטלוג גדול מאוד שיוצא בסוף ינואר (בתקווה) והלחץ הוא עצום. וזה לא שאני אוהבת את אדם פחות (ממש לא) או אתכן (גם ממש לא) זה פשוט שאין לי זמן לנשום.

nini18

New member
../images/Emo201.gif שלא תהיי ../images/Emo24.gif שאני מתה עלייך

ושיהיה בהצלחהההההההההההההההה

magenta73

New member
תודה מותק,

יהיה בסדר. שנה שישית שלי שם. אני אשרוד. עדיין קשה להתרגל ללחץ, וחברים שלי כבר יודעים שמתחילת דצמבר עד סוף ינואר (וגם תחילת פברואר) אני קצת נעלמת, אבל... אין ברירה. a woman gotta do what a woman's gotta to do

magenta73

New member
תרימי טלפון לאדם,

תגידי לו לעשות עוד דברים ש"יזעזעו את אמריקה" וכו'.... אז תהיה לי סיבה אמיתית להיכנס!!!!

nogigoosh

New member
דיברו על אדם עכשיו בגלגל"צ!!!!

לא הרבה, סתם השמיעו עכשיו את "mad world" בגרסה המקורית אז אמרו משהו כמו: באמריקן איידול האחרון שר את זה אדם למברט , שבסוף לא זכה..." [כאילו שזה משנה(שהוא לא ניצח)] טוב מה אני אעשה? יבש פה...

gwini1

New member
השוו את הקאבר למשחק טאקי

שאדם עשה קאבר לקאבר של גארי ג'ולס שזה כמו בטאקי 2+ ברצף כשהאחרון לוקח הכל!!!

למעלה