אתם בטח עדיין בקניון אז אני אנצל את זה..

ZiV GiLbOa

New member
אתם בטח עדיין בקניון אז אני אנצל את זה..

רציתי לכתוב פה סליחה על היום ההלכתי מוקדם פשוט היה לי יום נורא עמוס וכבר רציתי להיות בבית והייתי רעב ועייף ובעיקר מותש. מצטער, בהזדמנות אחרת הייתי נשאר יותר. מחר אני אעלה לפה נושא לדיון, מקווה שתיהיה היענות.

שוצאן

New member
אוקיי!!../images/Emo220.gif../images/Emo215.gif

סיכום מפגש! כיתבו איך היה ומה עשיתם לפני שהגעתם, עד שהגעתם! :O החפירה הנחמודה שלי תבוא אחר כך:p ~עושה את השירשור כמו שירשור סיכום מפגשי אנימה~

JAMES DEAN

New member
היה ממש נחמד לראות אותכם שוב

גם את הישנים וגם את החדשים. אני מקווה שבזכות המפגש הנ"ל נעשה עוד אחד לפחות עד סוף החודש.

skaramoosh

New member
אני חזרתי עכשיו

ותודה לנתוש שהסיעה אותי, בנבכי מעלה אדומים העתיקה
היה מאד נחמד, פגשתי את טל, וגיליתי שהיא גם אחות של אורלי, פגשתי את סופי ואת גבריאלה, וגם את גלעד
(וכמובן בתאל, ברק ורעות, שאני מכירה כבר) גם זיו, שיר ומאשה היו.

DarkDevil1

New member
היה נחמד

כשליוו אותי היה ממש קורע XD המנהלת נחמדה, אומנם מכה את מי שלא מהפורום וצוחקת על חתימות אבל היה מצחיק. אני חושב שאצטרף לפורום. זה ממש נחמד. נ.ב נגה ממש קרעת אותי בקטע של ההדגשה "אני אתן לו מכות רצח!!!!" אבל זה לא אני! וזה לא נורא כי אם כבר זה בפלא שלך ואפחד לא יראה חוץ ממך.

Dark Neko

New member
אעמ. נתו'ש. 3:../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

כןכן, אני זאתי שהסעת עד שאול זול עם החתימה המאוד מטרידה.
בכל אופן, היה נחמד לדעת שאיכשהוא אנחנו מקורבות, ואפילו שכנות. [כן! כל 06 אחים בדם ובנשמה!] בכלל, היה כיף. נתו'ש הביאה לכולם שוקולד על חשבון ארומה. [או יותר נכון, על חשבון השוקו ב-15 ש"ח. גנבים.] יצא לנתו'ש לקרוא לי קרצייה כמה פעמים משתי סיבות: 1.בגלל אומנות השרשור. 2.כי אמרתי לה לפחות 5 פעמים שזה לא בריא לעשן.
הבאתי לה 5 תפוחי אדמה, בעזרת המג'יק טאץ' שלי הבאתי לה תפוחי אדמה 'יפים', כמו שהיא קראה לזה. בטח כשהיא תפתח את התפוחי אדמה בבית היא תראה צבעים מוזרים כאלה.
אה, ואסור לשכוח את הקטע של מונית הכסף. קלפטע זה נקרא? [קלף ותה.
] התקשרתי לאח שלי כדי לגלות מה זה קלפטע, אמרתי לו שאני במונית הכסף ואבא שלי לקח את זה ממש רציני וכשאמרתי לו שזאת בדיחה הוא היה מאוכזב ממש עד כדי כך שהוא צעק עליי בטלפון שזה היה טפשי.
סופי ממש מתוקה, היא קנתה קינדר בואנו והביאה לי.
אח"כ היא הביאה קצת לג'יימס [אני אקרא לך ככה כל חיי, מצטערת. הכל הרגל.] יואו, אם אני אמשיך לכתוב אף אחד לא באמת יקרא את זה, אז אני רק אציין: נתו'ש, פעם הבאה לא לאחר!
ואנחנו אוהבים אותך.

את מקסימה !!!!../images/Emo25.gif

דווקא עניין אותי מה שכתבת ! כן , הקטע עם מונית הכסף היה ממש מצחיק ! לא נעים מאבא שלך ,אבל תסבירי לו שצחקנו.... טוב , אולי את לא תהיי קלפטע כשתגדלי
אה, ואני משרשרת נכון !!!

Dark Neko

New member
הסברתי לו והוא רגוע.../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

אבל הוא נפגע ממני קשה.
אני צריכה להתנצל ולהביא לו מתנה קטנה.

Dark Neko

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

הוא לא אוהב שאני עובדת עליו, למרות שזה קורה לעיתים רחוקות. לא נורא, עכשיו זה יהיה מתנה תמורת דמי חנוכה.

Dark Neko

New member
לי. ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

רק נחמד??../images/Emo10.gif איזה יבשות אתן ../images/Emo3.gif

לי היה ממש כייף , שווה היה לי לצאת מהפיג'מה ומבין ה
ולראות את כולכם , נהנתי מאוד מאוד מאוד ~~~!!! תודה מיוחדת לגלעד שהזמין אותי לקפה..היה טעים. תודה לנודניקיות עם ה "עישון הפסיבי " והכי יפה ומצחיק היה לקחת טרמפ את שתי הבנות שפחדו לנסוע איתי לבד באוטו שלא אחטוף וארצח אותן...
טוב הן לא טעו , "העלמתי " בת אחת והיא יותר לא בפורום ( תנצב"ה ) .
מקווה לעוד מפגשים !!!

Dark Neko

New member
חעחע, הצלחתי לברוח מבין אצבעותייך!../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

וכן, מיד כשהגעתי לביתי הקט רצתי למחשב כדי לכתוב, תקראי את הסיכום שלי.
ומצטערת שניג'סתי לך עם הסיגריה, באמת שאכפת לי ממך ואת לא צריכה לעשן, זה לא באמת עוזר. זה רק פוגע בך, מבזבז לך כסף ובנוסף פוגע בסביבה ובאוזון.

מי מעשן ???../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo3.gif

איפה הסיכום שלך ??ואיפה ג'יימס ? למה אין סיכום ממך ???

skaramoosh

New member
לא פחדתי שאת תחטפי ותרצחי אותי!

פחדשתי שההורים שלי יעשו את זה!

למעלה