אתם בטח עדיין בקניון אז אני אנצל את זה..

אני שחה שנהניתם :)

פעם הבאה אני אבוא, מבטיחה. פשוט גם לי, כמו לזיו, היה יום ארוך ומעייף, ולא ממש היה לי כוח לצאת מהבית. זה היה הפסד שלי, כמו שאני רואה. בכ"מ, שמחה שהיה לכם כיף

Sophieee

New member
היה נורא נחמד לפגוש את כולם.

ולהכיר,לא וירטואלית לשם שינוי.

skaramoosh

New member
סיכומפגש

לאלה שחדשים בענייני המפגשים, סיכומפגש זה סיכום מפגש (באמת?
) שכותבים אחרי המפגש.אני לא יודעת למה עושים את זה אם כולם היו, אולי כי זה נחמד לקרוא את זה ולצחוק מהקטעים המצחיקים. אז נתחיל: היה זה לילה אפל וקר כש... נו
כשהגעתי לקניון ועליתי למעלה במדרגות הלא-נעות
(שאחר כך התברר שהן עושות לנו דווקא ונעות כל הזמן.. חוץ מכשאנחנו רוצים להשתמש בהן), הדבר הראשון שראיתי היה בתאל וגבריאלה מחזיקות שלט ענק וכתום שכתוב עליו "פגישת פורום מעלה אדומים כאן" התפעלתי מהשלט, למרות שהיה כתוב באותיות בלון צבעונות אז היה קשה קצת לקרוא מה שכתוב שם. בתאל הציעה לי להביך את עצמי ביחד איתה. "להביך את עצמי זו המומחיות שלי" עניתי לה, והלכנו להסתובב עם השלט ממגנט המבטים ברחבי הקניון. פגשנו גם את רעות, ברק, סופי, אורלי וטל (שמתברר שהן אחיות). לאחר שהבכנו את עצמנו כראוי לשתי פדחניות מקצועיות, משכנו את מבטיהם של כל שוכני הקניון, וכלם שאלו אותנו מה כתוב שם (מסתבר שאותיות בלון צבעוניות היו טעות), "מה זה? פורים?", "פסח? מה כתוב שם?". המשכנו להסתובב ולחפש את ענת, שקבעה את המפגש אבל לא נראתה כמו מישהי שמתכננת להגיע. ואז הגיעו זיו, שיר, מאשה וגלעד- שהסביר לנו שנתוש מתעכבת. חיכינו וחיכינו, ובינתיים אני הרקדתי את ברק ואורלי לצלילי השיר גרייס קלי של מיקה, הצבענו על כל אישה שהלכה ואמרנו "זאת היא! זאת נתוש!" ואני הלכתי עם אורלי לקנות בורקסים. "אכלת פעם ברד עם כפית?" חיכינו וחיכינו, ואז הגיעה נתוש (המשיח!) ודבר ראשון- התנפלה על זיו בחיבוק מועך
אחר כך נתוש ערכה היכרות עם כולם, והתלוננה על הכינוי של גבריאלה (פליצי קפיצי). התיישבנו כולנו בארומה, בעזרת התירוץ הקלוש ששתי כוסות קפה מספיקות ל 12 אנשים לשבת. ניסינו לנחש בת כמה נתוש, ניסינו למצוא כינוי חדש לפליצי, ערכנו שיחה מאד מעניינת על פלוצים, ציירנו על מדבקות, קיבלנו מחמאות מענת
(אורלי עושה רושם שהיא חכמה בפורום ואני עושה רושם שאני חכמה במציאות), וסתם פיטפטנו לנו להנאתנו, עד שבצורה מסתורית כלשהי כולם הצליחו להתפזר בסביבות השעה 9. אחר כך, רעות, אורלי, טל ואני מצאנו את עצמנו נפגשות עם נתוש וגלעד בחניה של הקניון. נזפנו בנתוש על העישון, אני התרחקתי בשביל לא לעשן עישון פסיבי, דיברנו על חיי האהבה של רעות, ונתוש קראה לה קלפטע. אני ורעות לא ידענו מה זה קלפטע, אז רעות התקשרה הביתה וטענה שהיא חייבת לדעת מה זה קלפטע כי היא במונית הכסף. תשובה היא לא מצאה, אז אני התקשרתי לאבא שלי שהסביר לי שקלפטע בא מלשון כלבתא ושזו מישהי שתלטנית כזאת. אני בטעות חשבתי שכלבתא זה כמו כלבה, אז אמרתי לרעות שנתוש קראה לה כלבה. אני מצטערת על אי ההבנה
. הגיעה השעה לחזור הביתה, ונתוש טובת הלב הציעה לי טרמפ. איך אני המרושעת גמלתי לה? אמרתי לה שההורים שלי יפחדו ושהיא תחטוף אותי ותרצח אותי
. כמובן שלא התכוונתי לזה באמת, אבל שטיפה של ההורים ~לעולם לעולם לעולם לעולם לעולם~ לא לקחת טרמפים עשתה את שלה. למרות שאני מכירה את נתוש. אז ענת, אני ממש ממש מצטערת שפגעתי בך
. ענת הסיעה אותי בנבכי מעלה אדומים הישנה, למרות שזה היה בכיוון ההפוך מהבית שלה וממש רחוק, ובדרך ראינו במכונית מין ציור כזה מודבק על החלון, של מכונית עם הכיתוב "כשאגדל אהיה רולס רויס". "זה העתיד שאת מאחלת לבן שלך, להיות מכונית?" שאלתי את נתוש. וזה בעצם, כל מה שהיה לי לכתוב עליו. היו עוד כמה דברים, שכנראה שכחתי. אז אפשר להגיד שהגענו אל...
הסוף
רשימת האנשים שהיו במפגש:
ענת- נתוש של אוריה
גלעד- JAMES DEAN
זיו- ZiV GiLbOa
רעות- Dark Neko
גבריאלה- פליצי קפיצי
בתאל- שוצאן
ברק- DarkDevil1
אורלי- dirty look
טל- טל בדם ובנשמה
מאשה- Sponge Bob14
סופי- Sophieee
אני (נגה)- skakaramoosh (ד"א, אפשר לקרוא לי סקרמוש) ותמונות- את זו אני אוהבת במיוחד.

skaramoosh

New member
אבוי

אורלי גורמת לי לאהוב את טוקיו הוטל. תצילו אותי לפני שאני יהפוך לאובססיבית
עאעאעא טוקיו הוטל שולטים!!

skaramoosh

New member
זו שוב הייתה אורלי

אל תדאגו, זוהי ההודעה האחרונה שהיא כותבת בתפוז בשמי, אני עכשיו אני הולכת לחנוק אותה

Dark Neko

New member
חלאס.../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

זוג קרועות. XD

skaramoosh

New member
אוקיי, הבהרה:

את ההודעה עם הכותרת "אבוי" כתבה אורלי. את ההודעת עם הכותרת "זו שוב הייתה אורלי" כתבתי אני (נגה) את ההודעה עם הכותרת" סתם זאת לא באמת הייתה אורלי
" כתבה אורלי. את ההודעה הנוכחית כותבת אני (נגה) בפעם הבאה אורלי, אני לא כותבת לך את הסיסמה למחשב. את נכנסת מהגסט.

Dark Neko

New member
אבל הגסט זה המשתמש שלי!../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

נגה! תנתקי אותי עכשיו!@$!$!@#@

skaramoosh

New member
לההה.. יהיה משעשע

לראות את שתיכן עושות מה שאני ואורלי עושות עכשיו

Dark Neko

New member
נגה, תסתמי את הפה ותעשי את זה.../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

אם לא אז מחר אני באה ואעשה את זה בעצמי, אבל את לא תהני מזה.

ZiV GiLbOa

New member
מרתק, באמת!!

כל הכבוד, נהנהתי מאוד לקרוא!! קבלי ח"ח
רק חבל לי שענת מעשנת, מאוד חבל לי

אבוי! >< ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

לפחות תצנזרי את הסמל של אמי"ת! >< מואהאהאהאה! עכשיו אני יודעת איך נראית נתוש, והיא לא תוכל להתחמק ממני! XD ~צחוק מרושע של אנשים מטורפים~ וחוץ מזה... נגעתי בסלב!!!!! DDDD:::::::

למעלה