אתם הבחורים רוצים לדעת מה אנחנו

להרבה באמת אין תוכן..

ברוך הבא

מאור 87

New member
יש עוד דברים חוץ מכסף..

כל הדברים שרשמת שאת רוצה מתחילים ונגמרים בכסף.. וזה מה שחבל..

morb1

New member
../images/Emo25.gifאנחנו נולדים בשביל הכיף ..

תראו אני חושבת שבסך הכל נשים רוצות לחיות ולכייף עד הסוף כי חיים רק פעם אחת . ולמרות הכל שאומרים שנשים הן קשות , מעצבנות וכד' .. אנחנו צריכות לנהל את העולם .. אז כפרהעליכם גברברים שלי תפסיקו עם השטויות ותתחילו לראות את הטוב ולא את הרע כי אתם אלו שעושים אותנו קשות , מעצבנות וכדומה ! צ'או יפים שלי .. מור בננו !

העקרב69

New member
שכחת משהו חשוב

שכחת אהבה וזיון טוב , אז לא כתבת כמה מאהבים יהיו לך עם בעל כזה.

harabecw

New member
../images/Emo4.gif

בקיצור - כסף, המון כסף. עם כמה שהחריזה יפה היא לא עושה חסד לבנות.

../images/Emo124.gifאני לא כתבתי את זה../images/Emo124.gif

רק הבאתי את זה לכאן, זה לא אומר שאני חושבת כמו שנאמר בתוכן . שימו לב לסוף ההודעה , רשום שם :המקור אנונימי ! בכל אופן , טוב שהגיע דיון חדש לפורום ..

roseorose

New member
אפשר לסכם את זה

בכך שהבחורה רק רוצה כסף. כסף, כסף.. ושהבעל יביא את הכסף.. אהבה זה כבר לא כל כך חשוב. רק מראית העין. ואם היא סך הכל רוצה להיות מידה 36 בחיים... כל הכבוד איזה ערכים. תת אדם.

ברוך הבא לך ../images/Emo142.gif

לא לקחת כל כך ברצינות הודעות שכאלה. אחרי הכל, לא מפרסמת ההודעה היא הכותבת, ודבר שני זה מסוג הדברים הרבים שמסתובבים ברשת והם לשם הומור בלבד.

coaxcable

New member
נכון - ולכן מנשים כאלה אני אברח

הרי רואים שיש רצון לנצל עד העומק ולא מתוך אהבה של האחר אלא של עצכן :)

shayy128

New member
אתן חושבות שרק לכן יש דרישות?

אז נשים חמודות רציתן שיוויון?קיבלתם! אני יודע שיש גברים שעדיין חושבים שהם העבדים אז בנות צאו מזה כי גם לנו יש דרישות 1:בחורה מסודרת בעבודה מסודרת 2:עצמאית 3:לא תלותית 4:שאוהבת המון סקס 5:שיודעת לבשל 6:חטובה ויפה 7:בעלת השכלה אבל לא סתומה 8:מצחיקה ולא מרובעת שרק רוצה כל היום בקצור אני אישית לא מתפשר על כל הפרמטרים הנ"ל כי אם אין זה אז את לא שווה. תחשבו על זה בנות כי מזמן הפסקתי להיות עבדיכם הנאמן.....

למעלה