אתם הולכים לסקול אותי...

darklighter

New member
אתם הולכים לסקול אותי...../images/Emo115.gif

לא יודעת אם הזכרתם את זה או לא כי זה היה לפני חודש...בכל מקרה רציתי לדעת אם ראיתם את הביצוע של קונסטנטין מרוליס (אהובי
) לבוהמיין רפסודי באמריקן איידול ומה דעתכם? יותר טוב מהמקורי? פחות טוב? באותה רמה? לדעתי הוא היה מצויין כמעט כמו המקורי אבל קיצרו את השיר וזה היה מאוד חבל כי השיר מאבד מהיופי שלו שהוא מתקצר...אבל זה כבר אילוצים של התכנית. מה דעתכם? *לובשת שכפ"ץ*

B a m B a m

New member
כן, בהחלט סוקלת אותך../images/Emo168.gif

אני לא יודעת איך הוא ביצע את השיר, ויכול להיות שהוא שר טוב, אבל זה שבכלל השיר הזה היה בתחרות זה כבר בושה.... כל ביצוע של השיר הוא בטוח יהיה פחות טוב מהמקורי, כי המקורי הוא שלמות. נקודה. אין תו לא במקום, אין מילה לא נכונה, שלמות. זה שבאמריקן איידול שרים את המופת הזאת זה כבר מרגיז כי אם היה להם {לזמרים} כישרון אמיתי אולי הם יכלו למצוא חברת תקליטים שתחתים אולם ולא לנסות בטראש הזה. אני מצטערת אם פגעתי במישהו אבל זה ממש ממש מרגיז שמקלקלים את אחד מהשירים הגדולים בהיסטוריה.

Ocean Spirit

New member
הממ..

אני דווקא מתה על קונסטסנטין *משאילה שכפ"צ* הוא קצת זייף, אבל זה שיר נורא קשה, אז אני סולחת לו.
הוא דווקא זמר מצויין ופרפורמר מדהים - אמנם לא כמו פרדי, אבל בהחלט יש עליו.

Ocean Spirit

New member
אז את מודה שלא שמעת את הביצוע.

אז איך את יכולה להגיד? קודם כל, זה לא "כוכב נולד", שפוסל זמרות מוכשרות בגלל שהן לא כוסיות. וכמו שאת בטח יודעת - כל זמר מחליט לבד מה לשיר, זה לא שהמפיקים נותנים להם רשימת שירים לבחור ממנה. זה לא הפלייליסט של גלגל"צ. ולידיעתך, לקונסטינטין יצא אלבום עם הלהקה שלו, והוא השני הנמכר ביותר באמזון, אחרי ברוס ספירנגסטין. אני מקווה שהוא ייצא בקרוב בארץ. אולי כדאי שתכירי לפני שאת מתנפלת. ;)

B a m B a m

New member
קודם כל....../images/Emo168.gif

הרפסודי זה לא רק שיר. זה פשוט אלוהות שבאמת אין הרבה דברים (לא רק שירים) שיכולים להשתוות אליה.... אני בהחלט מודה שבחיים לא ראיתי אמריקן איידול, אבל עצם זה שזמר צריך להגיע לתוכנית מציאות אמריקאית זה כבר גורם לציפיות ממנו לרדת בהרבה.... הסתקרנתי ושמעתי את השיר בדרך לא-כל-כך חוקית *עושה פרצוף מבוייש* והגעתי בדיוק לאותן מסקנות שהיו לי קודם.... אני בהחלט מצטערת, אבל אי אפשר לשנות את הרפסודי כך שהיא לא תהרס...

Human Nature

New member
אין לך מושג עד כמה זה קשה לפרוץ.

בעולם שמלא בפאקצות רדודות וחסרות-כשרון נורא-נורא קשה להכָּנס לאיזושהי תחנת רדיו. יש הרבה אנשים שמתנגדים לתכניות ריאלטי זולות שהולכים לשם, רק כי הם רוצים לנצל את המסגרת הזאת ולפתח קריירה אמיתית וטובה. לא כל מי שהולך לשם הוא תאב-פרסום וחסר-כשרון כמו שאת חושבת. [אפילו ב"כוכב נולד" יש מתמודדת שיודעת לשיר. למרבה ההפתעה.]

אני נותנת לך בדיוק 10 שניות לברוח..

אמריקן אידול זה בדיוק כמו כוכב נולד, שכל מה שיצוא משם זה דבר נורא, כי הכל ממוסחר ואני שונאת את כל מי שממסחר את קווין שלי, ובכלל להקות וזמרים שאני אוהבת!

Ocean Spirit

New member
רק שבניגוד ל"כוכב נולד החרא, יש שם

כמה אנשים שאשכרה יודעים לשיר, ולא רק לדגמן רוק למצלמה.

Human Nature

New member
אהה, אני לא יודע איך לבשר לך את זה.

קווין, למרות היותה אחלה להקה, התחילה להתמסחר בשנות השמונים בטירוף. לראיה, האלבומים האחרונים והנוראיים שלהם.

Ocean Spirit

New member
ברור שלא! אין בכלל מקום להשוואה!

אבל יחסית לעצמו, הוא ביצע את זה טוב. אגב, אני מציעה שתראו קודם את הקליפ לפני שאתם מיד משמיצים.

darklighter

New member
../images/Emo45.gifוכנסו../images/Emo26.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

נכון תראו קודם את הקליפ, כמו שאמרתי שזה "כמעט כמו המקורי" ולא באותה רמה...אולי תופתעו לטובה... כמו שOcean Spirit אמרה פה הוא עשה את הביצוע טוב יחסית לעצמו ולתכנית בכלל ואל תעזו להשוות בין כוכב נולד לאמריקן איידול לפני שראיתם את התכנית!!! שם יש כמה אנשים שיודעים לשיר!!!!! (למרות זאת העובדה שהעיפו את קונסטנטין היא ביזיון!!! חוץ מזה שברייאן מיי הגדול מכולם ראה את קונס מבצע את השיר והחמיא לו מאוד על הביצוע!!!!!!!!!11 וזה ששרים שיר מסויים באמריקן איידול זה לא מוריד מהכבוד שלו נכון זה ממוסחר והכל אבל זה לא ממסחר את השיר...אנשים שם שרים שירים של זמרים גדולים (שאמנם הם לא הטעם שלי אבל בכל זאת) כמו מריה קארי, וויטני יוסטון וכו'.

I n n u e n d o

New member
אני אגן עליך

שלא יסקלו אותך
אנשים תהיו פתוחים לביצועים אחרים לא צריך להיות נעולים
למרות שאמרתי בעבר ואני עדיין מסכימה עם עצמי[?] שרק קווין ופרדי ידעו לעשות את רפסודיה בוהימית בצורה נכונה

darklighter

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

ו-
למרות שהגירסא של קונס די התקרבה למקור אבל הקיצור של השיר נורא קילקל...

1Reebok

New member
אוךךךךךךךךךךךךך....................

אתם יודעים מה? נעזוב את זה שפרדי הוא ה-זמר ובלה בלה בלה... מה שמעצבן אותי בתוכניות האלה זה שאנשים אומרים, וווההההה איזה מוכשרים הם כל כך טובים אע אע אע אע. קודם כל, נתחיל עם זה שהם פוסלים את האנשים המכוערים. סבבה? אין אנשים מכוערים בתוכניות האלה. דהה. אנשים מכוערים לא מביאים רייטינג. אז אחרי שהם פסלו את כל האנשים המכוערים, הם ימשיכו ויבחרו לתוכנית את כל האנשים שיודעים לקרוא תו או שניים, וגם לשיר משמיעה זה סבבה. מפה והלאה כבר האנשים ישלמו בשביל לראות את הזבל, אם לא נגיד את החרא הטלוויזיוני הזה, שמביא אנשים אל ראש הפירמידה בלי לעבור את הדרך שהם צריכים לעבור. אם אדם מוכשר, הוא יגיע לפסגה בכוחות עצמו, ולא בעזרת תוכנית טלוויזיה זולה. נמשיך הלאה. יכול להיות שהוא שר באיזושהי רמה שמתקרבת לעקבים של פרדי מרקיורי (תנו לי שנייה להירגע מהצחוק הזה..), ואפילו אם הוא ביצע את זה בחיקוי מושלם לפרדי מרקיורי (זה כבר משעשע ברמות) - האנשים האלה הם זמרי קריוקי. זה מה שהם יודעים. "תנו לי את השיר, אני אנסה לעשות אותו". כי למה שהקהל בבית ירצה לשמוע שירים שהוא לא מכיר? זה גורם להם להיות "מחוץ לעניינים". לא!! תנו להם לשיר שירים שהוא מכיר!!!! שירים שהקהל מחשיב לשיר טוב!!!!!!! אז... איזה שיר הקהל מחשיב לשיר הטוב ביותר בכל הזמנים? הממ.. בוהימיין ראפסודי!!!!! אחלה!!! ניתן לזמר אחד לשיר את זה, למרות שזה שיר שנכתב, הולחן ועוּבּד בשביל ארבעה אנשים!! גאוני. גם אם הוא באמת עשה חיקוי נ-ה-ד-ר של המרקיורי האגדי, אני רוצה לראות אחד מהמתחרים האלה מגיעים לרמה כזאת של כתיבה, הלחנה ועיבוד לשיר. ובוהימיין ראפסודי, זה פשוט הרבה הרבה יותר משיר. הבנאדם הזה כתב אופרה שלמה של איזה שלוש מערכות, והלחין אותה בצורה שגורמת להשתאות. מי עוד עשה את זה? באך? שטראוס? קארל אורף? ואגנר? כן, הם עשו את זה. הם אפילו עשו את זה נהדר, ובהתחשב בכך שהיצירות של האומנים הנ"ל, כולל את פרדי עצמו, נכתבו בזמנים שונים לחלוטין לחלוטין ובתרבויות שונות, אני בהחלט מוכן להשוות את היצירה הספציפית הזאת של קווין ליצירות של המאסטרים הנ"ל. פרדי מרקיורי אפילו שכלל את זה קצת, ועשה מעברים חדים והדרגתיים בשיר הזה מבלדה לאופרה של ממש, ומשם למוזיקת רוק קצבית, וכל זה במופע שלא רואים כל יום. השיר הזה פשוט מראה גאונות לשמה. ומה הקונסטנטין מרוליס עשה? לקח את התבנית של היצירה המקורית, ושפך לתוכה את הקול שלו? אני מצטער להגיד את זה, אבל לא. זה לא באמת אומר לי "כישרון" בראש, זה אומר לי "מאבק להשיג רייטינג של הצופים בבית, שלא רוצים יותר מלשבת ולא לחשוב יותר מדי". אני רוצה להבהיר שהביקורת לא נעשתה על darklighter כלל וכלל, ואני מאוד מקווה שהיא, או כל אדם אחר שקרא את ההודעה, לא נפגע/ה בכל דרך שהיא מהתגובה שלי, שאני יודע שהיא קצת חזקה. המחשבות שלי לגבי התוכניות מהסוג של כוכב נולד או גלגל המזל היא חורצת ונוקבת, והתגובה הזאת לאו דווקא באה לדבר על השיר בוהימיין ראפסודי או על קונסטנטין מרוליס, אלא על תרבות תוכניות הבידור הללו בכלליות. *לובש שכפ"ץ*

Ocean Spirit

New member
בטח שיש מכוערים!!!

רק זה שקונסטנטין החמוד הלך וסקוט נשאר שובר את התיזה הזאת! כל מה שאמרת פה נכון מאוד - ל"כוכב נולד". לא ל"אמריקן איידול".

למעלה