אוךךךךךךךךךךךךך....................
אתם יודעים מה? נעזוב את זה שפרדי הוא ה-זמר ובלה בלה בלה... מה שמעצבן אותי בתוכניות האלה זה שאנשים אומרים, וווההההה איזה מוכשרים הם כל כך טובים אע אע אע אע. קודם כל, נתחיל עם זה שהם פוסלים את האנשים המכוערים. סבבה? אין אנשים מכוערים בתוכניות האלה. דהה. אנשים מכוערים לא מביאים רייטינג. אז אחרי שהם פסלו את כל האנשים המכוערים, הם ימשיכו ויבחרו לתוכנית את כל האנשים שיודעים לקרוא תו או שניים, וגם לשיר משמיעה זה סבבה. מפה והלאה כבר האנשים ישלמו בשביל לראות את הזבל, אם לא נגיד את החרא הטלוויזיוני הזה, שמביא אנשים אל ראש הפירמידה בלי לעבור את הדרך שהם צריכים לעבור. אם אדם מוכשר, הוא יגיע לפסגה בכוחות עצמו, ולא בעזרת תוכנית טלוויזיה זולה. נמשיך הלאה. יכול להיות שהוא שר באיזושהי רמה שמתקרבת לעקבים של פרדי מרקיורי (תנו לי שנייה להירגע מהצחוק הזה..), ואפילו אם הוא ביצע את זה בחיקוי מושלם לפרדי מרקיורי (זה כבר משעשע ברמות) - האנשים האלה הם זמרי קריוקי. זה מה שהם יודעים. "תנו לי את השיר, אני אנסה לעשות אותו". כי למה שהקהל בבית ירצה לשמוע שירים שהוא לא מכיר? זה גורם להם להיות "מחוץ לעניינים". לא!! תנו להם לשיר שירים שהוא מכיר!!!! שירים שהקהל מחשיב לשיר טוב!!!!!!! אז... איזה שיר הקהל מחשיב לשיר הטוב ביותר בכל הזמנים? הממ.. בוהימיין ראפסודי!!!!! אחלה!!! ניתן לזמר אחד לשיר את זה, למרות שזה שיר שנכתב, הולחן ועוּבּד בשביל ארבעה אנשים!! גאוני. גם אם הוא באמת עשה חיקוי נ-ה-ד-ר של המרקיורי האגדי, אני רוצה לראות אחד מהמתחרים האלה מגיעים לרמה כזאת של כתיבה, הלחנה ועיבוד לשיר. ובוהימיין ראפסודי, זה פשוט הרבה הרבה יותר משיר. הבנאדם הזה כתב אופרה שלמה של איזה שלוש מערכות, והלחין אותה בצורה שגורמת להשתאות. מי עוד עשה את זה? באך? שטראוס? קארל אורף? ואגנר? כן, הם עשו את זה. הם אפילו עשו את זה נהדר, ובהתחשב בכך שהיצירות של האומנים הנ"ל, כולל את פרדי עצמו, נכתבו בזמנים שונים לחלוטין לחלוטין ובתרבויות שונות, אני בהחלט מוכן להשוות את היצירה הספציפית הזאת של קווין ליצירות של המאסטרים הנ"ל. פרדי מרקיורי אפילו שכלל את זה קצת, ועשה מעברים חדים והדרגתיים בשיר הזה מבלדה לאופרה של ממש, ומשם למוזיקת רוק קצבית, וכל זה במופע שלא רואים כל יום. השיר הזה פשוט מראה גאונות לשמה. ומה הקונסטנטין מרוליס עשה? לקח את התבנית של היצירה המקורית, ושפך לתוכה את הקול שלו? אני מצטער להגיד את זה, אבל לא. זה לא באמת אומר לי "כישרון" בראש, זה אומר לי "מאבק להשיג רייטינג של הצופים בבית, שלא רוצים יותר מלשבת ולא לחשוב יותר מדי". אני רוצה להבהיר שהביקורת לא נעשתה על darklighter כלל וכלל, ואני מאוד מקווה שהיא, או כל אדם אחר שקרא את ההודעה, לא נפגע/ה בכל דרך שהיא מהתגובה שלי, שאני יודע שהיא קצת חזקה. המחשבות שלי לגבי התוכניות מהסוג של כוכב נולד או גלגל המזל היא חורצת ונוקבת, והתגובה הזאת לאו דווקא באה לדבר על השיר בוהימיין ראפסודי או על קונסטנטין מרוליס, אלא על תרבות תוכניות הבידור הללו בכלליות. *לובש שכפ"ץ*