אתם הולכים לסקול אותי...

1Reebok

New member
אני רק יוצא מנקודת הנחה

שמטרת שתי התוכניות זהה - ליצור רייטינג וכסף.

michalQ

New member
אלון, אתה יותר מידי מושפע מתקשורת.

"מביא רייטינג", "זה מה שהקהל רוצה". הבגרות כבר מאחורינו..
עכשיו בהקשר למה שכתבת. אתה בהחלט צודק. אני ממש מסכימה. אהבתי את הדרך שבה כתבת.

Human Nature

New member
ממ.

אז בעצם אתה יוצא נגד כל תופעת הזמרים שלא-כותבים את החומר שלהם? מה עם אלה פיצג'ראלד? בילי הולידי? נינה סימון?

1Reebok

New member
לאלאלא

לאו דווקא יש זמרים שלא כותבים את השירים שלהם, ובכל זאת יצאו ענקיים, כשהם הוציאו את הקריירה המוזיקלית שלהם לפועל כמו שצריך, כשהם מתחילים מתחתית הסולם, ולא מהשלב האחרון שלו. את אלה שהזכרת אני לא מכיר, אבל אריק איינשטיין נגיד? סוס עולם.

Human Nature

New member
ובכן,

הן שלושתן זמרות ענקיות באמת. לא ברור לי מה העניין של איך הזמר התפרסם קשור לכשרון שלו. מאד לא קל לגרום לחברת תקליטים להחתים אותך, והרבה מאד אנשים, מוכשרים מאד, מנסים בעקיפין להגיע לרדיו. אני מבין את הסלידה שלך מתכניות כאלו, ולמען האמת גם לי יש, אבל אני מבין את האנשים שהולכים לשם. ויש ביניהם גם כאלו מוכשרים. לא צריך לתקוף כל אחד על היותו חזיר קפיטליסטי, ועוד יותר על כך שהוא עושה מחווה ללהקה שהוא אוהב. בסדר, הבנו את העניין (התמוה ממילא) שאף-אחד לא יצליח לשחזר את הקול של פרדי מרקיורי, אבל למה לתקוף את כל מי שמנסה לעשות גרסה משלו לשיר?

1Reebok

New member
העניין הוא

שאם באמת יש לך כישרון, אז מגיע לך להתפרסם (כמובן שתרבות הפופ הרסה גם את העניין הזה), ואתה לא צריך לקחת קיצורי דרך.

Tragic Kingdom

New member
מגיע לך להתפרסם

זו אמירה נאיבית מידי. כמה אנשים יש בעולם, שבאמת ובתמים מגיע להם משהו, והם לא מקבלים אותו?

I n n u e n d o

New member
צודק

בימינו לא מספיק כישרון בימינו מספיק אמרגן טוב ויחסי ציבור של ראש ממשלה כדי להצליח בחול ובארץ

דיתוּש

New member
אללי.

אחזור ואומר, פרדי מרקיורי הוא זמר נפלא, אבל הוא היה בן-אדם כמו כולם. אין צורך לשבת ולסגוד לו, וברגע שמישהו שר את השיר שלו גם, לרוץ ולהגיד "לא לא, חילול הקודש". דחילק, הבן-אדם נותן כבוד לרוק'נ'רול! לדעתי זה עדיף מאשר שישיר איזה להיט של הבקסטריט בויז או משהו
.

darklighter

New member
../images/Emo45.gifנכון ולReebok1...../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

אף פעם לא אמרתי שאני אוהבת ריאליטי להפך אני מתעבת את זה. אבל באמריקן איידול היו כמה מאוד מוכשרים, וקונסטנטין ביניהם. ועד כמה שאני מעריכה את היצירה בוהמיין רפסודי זה לא אומר שאף אחד לא יכול לשיר את זה... וקונסטנטין לידעתך שאת לא מכירה אותו וסתם ממהרת לבקר, לא התפרסם בזכות בוהמיין רפסודי הוא שר גם הרבה שירים אחרים חלקם מוכירם יותר ומוכרים פחות, אבל מחוץ למסגרת אמריקן איידול הוא גם כותב שירים בעצמו ומנגן בלהקה שלו pray for the soul of betty, שזה אמנם סגנון מטאל בעיקר שלא קשור בכלל לקווין אבל חובבי הז'אנר יסכימו שזה חומר טוב בהחלט!!! מי שרוצה מוזמן להיכנס לwww.prayforthesoulofbetty.com ושם בתוך music להוריד סמפלים של שירי הלהקה. חוץ מזה קונסטנטין גם שחקן תיאטרון, ועשה תפקיד מצויין במחזמר RENT. אבל זה סתם לידע כללי. וחוץ מזה זה שאתם חושבים שקונסטנטין לא שר ברמה של פרדי מרקיורי לא אומר שאתם צריכים ללכלך עליו!!!!

1Reebok

New member
על הניתוח לשינוי מין את תשלמי ../images/Emo3.gif

אני בן
מה שאמרתי אני כבר אמרתי, אני יכול רק לחזור על זה.. אני לא מכיר אותו בתור אומן, והדבר היחידי שאני יודע עליו זה שהוא שר קריוקי בטלוויזיה. נכון, יכולים להיות שם אנשים מוכשרים באמת, אבל אני מאמין שהם, ברוב המקרים, לא, וזה שהוא שר את בוהימיין ראפסודי טוב, לא אומר שהוא אדם מוכשר עד כדי כך בכל דבר אחר..

darklighter

New member
לריבוק הגבר../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

קודם כל מצטערת על הטעות במין
שנית כל-זה רחוק מלהיות קריוקי לפחות לגביו. שלישית כל-אני שמחה שהודית שהוא שר את בוהמיין טוב רביעית כל-אתה לא יכול להגיד שהוא לא מוכשר עד כדי כך בכל דבר אחר כי אתה לא מכיר אותו ובחיים לא שמעת אותו שר משהו אחר (אולי חוץ מבוהמיין)...אז לא נראה לי שאתה יכול לבקר סתם... חמישית כל ואחרונה-Constantine Rules!!!

1Reebok

New member
חחחחחח בע

על שינוי המין אני אסלח לך, אבל היה נחמד להיות בת ל-5 דקות
אמרתי, אני לא מכיר אותו, אבל נו הכללות הכללות אחוזים גבוהים סבירות גבוהה
אני לא יכול להגיד שהוא זמר טוב עד שאני אשמע אותו
אפשר לשמוע את הביצוע הזה איפשהו?

לידיעתכם כל משמיצי קונסטנטין

בריאן מיי (!!!) כתב באתר שלו שהביצוע של קונסטנטין היה מצוין והוא אפילו הביע עניין לעבוד איתו בעתיד, אז כולכם יכולים להירגע, כולם היו המומים מהביצוע שלו לשיר, ובצדק!!!

למעלה