אתם חוגגים והקדוש...

• פותח הנושא ey80
  • פורסם בתאריך

ey80

New member
אתם חוגגים והקדוש...

אני מהאתר של הקדוש-אנחנו מנהלים ביחד-ובזמן שהוא מנסה להעמיד פנים שהכל בסדר אצלו הוא חצי מת בבית מהכשה של צפע !!!! פסיכי אחד הביא לו צפע שתפס בגינה שלו שהקדוש ישחרר והצפע הכיש אותו ברגל. מאתמול בלילה הוא עם רעידות ומזיע זוועה ופרפורים ולא מוכן להתפנות לבית חולים. אנחנו מנסים לשכנע אותו מהבוקר והוא כמו פסיכי לא מוכן לשמוע על בית חולים ! אני מבקש ממי שיש לו השפעה עליו כאן שידבר איתו שילך לקבל טיפול !!! ממש לא מצחיק כל מה שעובר עליו-הוא אפילו לא מסוגל לדבר כמו שצריך בטלפון הבנאדם יושב ליד המחשב עם הרגל בדלי עם מים וקרח ומתפתל מכאבים ! אפשר ליצור איתי קשר דרך תפוז ודרך פורטל הטרנטולה הישראלי תחת אותו שם-אני מנהל שם את פורום צמחים טורפים בתודה ארז יניב.

איל512

New member
מחר ילך לבית חולים (זוהי הודעתו)

אתה לא היחיד שמנסה לשכנע אותו ללכת לבית חולים... הוא מודיע שמחר הוא ילך.... נקווה שהמצב לא יותר מדי גרוע..

ey80

New member
מחר יהיה מאוחר מידי..

זאת לא הכשה ראשונה אצלו !!!!! כל המערכת החיסונית שלו הרוסה מכל הארסים שהגוף שלו ספג שוב ושוב-איזה מחר ?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את לא מבינה שהוא חצי מת? הוא משחק אותה במחשב גיבור ובטלפון כמעט והתעלף לי מכאבים פעמיים בחמש דקות !!! מעשן בשרשרת ולא הולך לישון בגלל שהוא מפחד לאבד הכרה ולהכנס לתרדמת !

אני הרגע רץ לבית כנסת

לסדר שיתפללו בשבילו !!!!!!!!!!! אני ניסיתי לצלצל אצלו בבית מלא פעמים ואין תשובה אצלו-אולי הןא כבר נסע לביתחולים-אני רץ עכשיו

../images/Emo206.gifמי גר הכי קרוב אליו חוץ ממני?

אני גם ניסיתי עכשיו לצלצל ואין תשובה מהבית שלו-יש למישהו את המיספר של מיאמוטו? הוא ואיל 512 הכי קרובים אליו ויכולים לפחות לעדכן -תעשו טובה תכתבו מה איתו ברגע שתישמעו משו חדש !!!!!!!!!!! אני ראיתי מה הוא כתב שהוא נישאר בבית בליל הסדר-הוא לא רוצה שההורים שלו ידעו מה קרה לו באמת-מי יודע מתי זה קרה אתמול בלילה ???? יש מצב שאישתו היזמינה אמבולאנס בלי שהוא ירצה ופינו אותו בכוח לטובתו?

עדכון:להדסה עין כרם הוא לא הגיע !

בדקתי טלפונית עם בתי החולים בי-ם.נכון ללפני חמש דקות לא הגיע אף אחד שניפצע מהכשה אליהם עדיין היום-ואצלם נמצא המרכז לטיפול בארסנים וברעלים בירושלים-בדקתי בכל בתי החולים-כולם הפנו אותי לבדוק בהדסה עין כרם-והוא גר כמה דקות ברכב מהדסה-ככה שהגיוני שיפנה אלהם.אם תוך חצי שעה אין חדשות אני יוצא לירושלים לחפש אותו בבית או בבתי חולים ואני אהיה בקשר טלפוני עם מיקי והיא תעדכן.מישהו יודע מה המספר של סויה? תשלחו לי בפרטי בדקות הקרובות אם יש למישהו פה -לא בהודעה בפורום-תודה.

סויה 1

New member
חברי הפורום היקרים....

אל תכנסו לפאניקה! זה הדבר האחרון שהקדוש צריך עכשיו!!! אם הוא לא עונה לטלפונים,זה סימן ש-1הוא אושפז בבית חולים,או 2 הוא אינו רוצה לענות לטלפונים וסיבותיו עימו. כבדו את רצונו. הבנתי שהוא הוכש פעמים רבות.אני לא מסכימה עם ארז יניב ש-"כל המערכת החיסונית שלו הרוסה" בדיוק ההפך כל הארס שהוא ספג בנה את המערכת החיסונית שלו... הגוף שלו נלחם עכשיו.......נכון יש כאבים והרגשה כללית רעה מאוד,אבל הוא יתגבר על זה. כמובן הוא יכול לקצר את סיבלו ולהתפנות לבית חולים,ואני מאוד מקווה שכך הוא עשה. קדוש אם אתה קורא את ההודעה הזאת ליבי איתך
באהבה סויה

איל512

New member
הוא ישן..

רופא טיפל בו בביתו והוא ישן עכשיו. בבקשה אל תתקשרו אליו יותר כי הם בכוונה לא עונים, זו הטרדה. הוא יהיה בסדר אם כולם מתפללים בשבילו... וכולנו אוהבים אותו הוא לא יכול למות ככה אל תדאגו.. יהיה טוב. שישן טוב.. ויהיה בסדר

SINFULLY SEXY

New member
תודה על העידכון ויש לי שאלה

אני רואה שכולם מיתפללים בישבילו-אוסנת אומרת שאלברט לא זמין ב
יש למישהו דקה להגיד לי איזה תפילה מהסידור צריך להיתפלל בישבילו? יש לי פה סידור תיקני אבל אני היסתבכתי עם לימצא תפילה מתאימה ! אנא -עזרה ! ! ! תודה ואני מיתפללת בישבילו והדלקתי
בישבילו.

אחותי הוא ישן-לא מת תכבי את ה../images/Emo16.gif

אחותי אני מבינה שאת בלחץ אבל תרגיעי קצת-ותעשי טובה-תכבי את הנר שלא תהרגי לנו אותו בטעות
כולנו בלחץ אחותי-אל תכניסי אותנו לסרטים עם נרות-מביא מזל נאכס-שאלתי עכשיו את אמא שלי.תיתפללי מהלב-לא צריך שטויות ותפילות מהסידור-אין תפילה לכאלו שנשך אותם נחש- אם זה מה שמרגיע אותך אז תיתפללי למה לא? עם או בלי תפילות הוא יהיה בסדר עם כל האהבה שלנו אליו !

SINFULLY SEXY

New member
את בטוחה ? ! זה לא נר נשמה

הידלקתי נר דקוראטיבי גדול עם פולי קפה ועם ריח מגניב ! את חושבת שאני כזאת מפגרת להדליק נר נשמה ? ! ! !

ey80

New member
תתפללו

כל פרק תהילים יעזור , גם לי הוא לא עונה כרגע אני מקווה שהוא שורד שם בביתו ...תמשיכו להתפלל..

סויה 1

New member
להתפלל.....

is not his cop of tea הוא יהיה בסדר אבל אם זה מרגיע אתכם תתפללו.

בטוחה מאמי בטוחה ! ! !

שאלתי עוד פעם את אמא שלי- 100% מביא מזל רע
תכבי את הנר עכשיו ! ! !את גנובה לגמרי אחותי ! נר עם פולי קפה ! ! ! נשבעת לך לא יודעת מאיפה באות לך היציאות האלו-הוא יהיה בסדר ונעשה אצלו ביקור חולים-הכל יהיה טוב-את תיראי !

SINFULLY SEXY

New member
כיביתי אחותי כיביתי ! ! !

לא היו לי נרות אחרים בבית ! מה את רוצה ? ! העיקר הכוונה ! תודה ארז על ההדרכה-אני עכשיו קוראת מיספר תהילים-ותענה לי רק על שאלה אחת בבקשה-באמת יכול להיות שעשיתי לו מזל רע שהידלקתי נר בישבילו? ! היתפללתי שיבריא ! לא משהוא אחר חס וחלילה ! ! !

ey80

New member
לא עשית מזל רע סקסי..

שיר למעלות בתור תפילה בהחלט יעזור ויעשה את העבודה!!!

איל512

New member
בבקשה - תכנסו דחוף

תשמעו לי עכשיו-הוא יהיה בסדר. הוא קיבל חיסון מרופא שהגיע אליהם הביתה, ואשתו מתחננת שתפסיקו להתקשר מי שמתקשר, כי באמת זה מפריע. רק תפסיקו בבקשה כי הוא לא יענה. אני מודיעה לכם עכשיו שהכל בסדר איתו והוא ישן עכשיו.

סליחה ! ! ! לא התכוונתי להפריע !

אני מתנצל ומבקש מחילה ! באמת לא הבנתי שזה מפריע ! כולנו התפללנו בבית הכנסת בישבילו-היה שם קטע קצת לא נעים כשכבוד הרב שאל מה השם של החולה ואני אמרתי בטעות מרוב לחץ-קדוש-והוא חשב שקוראים לו קדוש-והייתי צריך ללחוש לו את השם האמיתי שלו באמצע התפילה ואנשים חשבו שהתחרפנתי או משהו כזה-ממש לא נעים-וגם ראו שאני אדום מהריצה לביתהכנסת-פדיחות בקיצור ! תגידו תהילים מתוך כוונה מלאה והכל יסתדר. ארז אתה חבר טוב ובאמת השם שלך מתאים לך ! אני שמח שגם אתה מאמין וירא שמיים ! רק אנשים עם אמונה תמיד מצילים תמיד את המצב !

למעלה