אתם חוגגים והקדוש...

• פותח הנושא ey80
  • פורסם בתאריך
אלברט נשמה טהורה

חשבתי שהרופא הציל את המצב-עם כל הכבוד לך ולכוונות הטובות שלך-עדיין בוא לא נישכח שטיפל בו רופא. אני לא רוצה שתעלב לי חס וחלילה-אבל אני לא מכיר הרבה מצבים שהצילו אנשים עם אמונה בניסים ובתפילות ! בכל מיקרה אני יבקר אותו עוד כמה ימים ויביא לו כמה קילו בשר טלא-וקצת עשבים משיבי נפש לתה והכל יהיה טוב-הוא לא ימות לנו אל תדאגו-הוא בנוי מחומרים חסינים ! חג שמח ורפואה שלמה לקדוש !

אחי-מה אתה מחנטרש ?

תסתכל על מה שהולך בפורום ! ! ! כולם מיתפללים בשבילו ומדליקות נרות ואומרים תהילים ! ! ! אתה חדש ולא יודע כמה בפורום הזה כולם כאילו לא מאמינים באלוקים ! ותראה כמה אמונה עכשיו יש פה ! ! ! לפחות אל תקלקל אם אתה לא רוצה להתפלל עם כולם-זכותך-אבל למה לקלקל לכולם למה ? חב"לז כמה שהיציאות שלך עכשיו לא במקום כשכולנו פה משתגעים מדאגה לחבר שלנו ! ! ! תעשה טובה ותכנס למערה ולך לישון-תאמין לי יותר טוב ! ושיהיה גם לך חג שמח וכשר !

הבנתי נשמה יקרה !

לא שופטים אדם בשעת צערו אלברט-אני מבקש סליחה אם פגעתי במישהו -לא התכוונתי ובאמת צר לי אם מישהו נפגע ! לילה טוב וחג שמח ורפואה שלמה לקדוש ! חג שמח לכולם ! ושוב סליחה.

נראה לכם שזה הזמן לריב על דת ? !

תרגיעו שניכם עכשיו ! ! ! אלברט מאמי אתה לך להיתפלל ! מפחידני-אתה למערה ופיפי ולישון ! ! ! ממש מצאתם לכם זמן לריב על דת עכשיו ! ! ! איל 512 נשמה-יש עידכונים? איפה מיאמוטו ? הוא מבין ברפואה ויכול להסביר לנו קצת יותר לעינין מה המצב של הקדוש-אני קראתי באינטרנט על הכשות נחשים [ככה אומרים-הכשה-לא נשיכה] ונהייה לי חושך בעיניים וחררה בכל הגוף מימה שמסבירים שם !

חברה חברה

תראו יפה לראות את הדאגה שלכם ואת כל מה שאתם מוכנים לעשות נכון האדם לא בקו ישר ונכון שהיה עדיף יעשה מה שצריך לעשות ויפנה לטיפול אבל .....מדובר בקדוש ולהזיז אותו מדעתו יותר קשה מלהזיז חודשים עבריים שלמים מחצי הכדור הדרומי (מי שצריך להבין מבין ) הוא מדבר יחסית לעניין (מה שהוא יכול גבם ביום יום זה לא פשוט לו
) תאמינו לי אני מריכה אותו טוב ויכולה לזהות כשהוא עובר את הגבול הוא עומד עליו אבל עוד לא עבר ... יהי בסדר הוא עוד ישרוד אחרי כולנו . נכון שחשיפה לארס לא טובה ונכון שחשיפה רב פעמית יותר גרועה אבל הוא שורד ובאמת רק רוצה שקט וזמן להחלים לאט ובקצב ובדרך שלו .. להלחיץ לאיים (בטוב "אתה חייב ללכת או ש..." ) ממש לא הדרך ללבו . חכו בסבלנות . נשתדל לעדכן אתכם אם יהי מה רק כדי להתחשב בכם לאור התגובות (בלי ציניות ) ופנו דרך לנושאים אחרים די הוא לא אוהב להיות מרכז העינינים ונושא השיחה ביי חג שמח תרגישו טוב ותתרחקו מנחשים ועכבישים -

נשמות היא דיברה איתו ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

אני יודעת מי היא
הם מאותה מחלקה בגן החיות והיא הייתה אצלו בבית הלילה
עכשיו כולם יכולים להרגע וללכת למיטות
אלו החדשות הכי טובות שהיו לי כל היום
תודה נשמה שעידכנת אותנו
שיהיה לך ולכולנו חג שמח
לילה טוב

SINFULLY SEXY

New member
סוף סוף ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif../images/Emo221.gif

כבר גמרתי לבד חצי
לחגוג את החדשות הטובות
ניכנסתי לפחדים שאולי הבאתי לו מזל רע עם הנר שהידלקתי ושחס וחלילה
היתחלתי ליבכות מרוב לחץ
רק זה עוד חסר לי
הייתי הורגת את עצמי אם חס וחלילה הוא
אני לא רוצה ליכתוב את זה אפילו
וזרקתי את הנר לזבל-והבאתי אותו בחזרה אחרי זה כי פחדתי שמישהו אחר ידליק אותו
עטפתי אותו בניירות עיתונים ושמתי אותו אצלי בארון במיטבח בסיר שאני אף פעם לא מישתמשת בו-ככה אף פעם אני לא ידליק אותו שוב
לילה טוב וחג שמח

../images/Emo92.gifתעשי לעצמך טובה נשמה../images/Emo92.gif

ותעזבי את הבקבוק ותלכי לישון
ממש אין לך מה לדאוג עכשיו יותר
אני ועוד שני חברים יושבים להגיד תהילים ולהתפלל כל הלילה בשבילו-הכל יהיה טוב בעזרת השם יתברך
תגידי מרפא חולים ושמע ישראל מתוך כוונה מלאה ואמונה שלמה ותלכי לישון
לילה טוב ורק בשורות טובות

miyamoto

New member
כחובש, אני לא ממליץ לכם להירגע ../images/Emo31.gif

במקרים רבים מאד נראה כי הארס אינו משפיע, ישנה התאוששות ואז לאחר כמה ימים לפתע, התמוטטות חדה במצב הנפגע. ישנם שני סוגי ארס - נוירוטוקסוני; תוקף את מערכת העצבים. המוטוקסוני; תוקף את מערכת הדם. סכנות לטווח לא מידי בנוירוטוקסוני - *עקב פגיעה בעצבובים שונים של איברים, איבוד תחושה. *אימפוטנציה. *עוויתויות והתכווצויות כרוניות. *פגיעה בתפקוד המוטורי.לעיתים גם עלול להיווצר עומס על מערכת העצבים שיגרום להפגזת פולסים מצד המוח שתגרום להתקף פרכוסים מסוגstatus epilepticus, הסוג המסוכן ביותר... אי אפשר לשלול גם שהארס גרם לפגיעה שתעשה בעיות בעתיד, ישנם מקרים רבים של שיתוק כתוצאה מהכשות של נחשים ארסיים. וזה רק בתחום של הארס הנוירוטוקסוני, בתחום ההמוטקוני ישנן עוד סכנות - הרס רקמות שריר ועל ידי כך לגרום לשיתוק או זיהום, שעלול להוביל להלם ספטי ולמוות.גם, לעיתים לוקח לרקמת שריר זמן-מה להתפרק, בתהליך הפירוק אחד החומרים שמשתחרר לזרם הדם הינו מיוגלובין, שיכול לגרום להפרעות קצב (VF), ובכך למוות. גם לעיתים הארס הורס לאט לאט תאי דם, תהליך שנקרא המוליזה, ואז גורם להיפוקסיה - חוסר חמצון של הרקמות. לפעמים כתוצאה מכך צריכים לכרות איברים, או יותר חמור, מתים!!! אני לא יודע מה אתם כל כך נרגעתם!@! אני די לחוץ...
ידע הוא כוח, לפעמים הוא נטל...

TAINTED SAINT

New member
בשביל מה יש חברים ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

עכשיו בכלל אין לי מה לדאוג....אם לא חשבתי לבד על כל התרחישים הללו...ועוד כמה וכמה....הרי שעכשיו יצאתי "מחוזק" ממך עד אין קץ
בגללך אלברט יאמר תהילים שבוע שלם ולא יוכל להנות מהחג
תשתדל בטיול הבא לא לעמוד קרוב מדי לקצה על צוקים....אינני יודע אם אעמוד בפיתוי... TAINTED SAINT

למעלה