אז אגלה לכם סוד יהיה פה יותר גרוע
אתה צודק,אלוהים אמר שלא יהיה שינוי,וכיון שעכשיו גרוע,אז אגלה לכם סוד יהיה פה יותר גרוע
אני חושב שאחרי שטראמפ ייכנס לתפקיד המצב בעולם כולו באופן כללי יהיה טוב יותר. לא, לא בהכרח מהיום הראשון (אם כי הניצנים כבר נולדים כעת בעקבות בחירתו) וכמובן שבהחלט יתכנו גם מצבים בהם יהיה רע יותר לפני שיהיה טוב יותר. אבל בגדול אני חושב שבחירתו היא בשורה טובה לשלום ובטחון העולם ובתוך כך המזרח התיכון וספציפית אכן גם המדינה הקטנה שלנו.אז אגלה לכם סוד יהיה פה יותר גרוע
אכן אחרי שביבי טען שלא מנע את חיסול סולימאני וזה שקר, הוא אמנם כיוון למערכת הביטחון, אבל המשמעות של דבריו הוא שטראמפ שיקר בפברואר 2024, וטראמפ לא אחד שיודע לסלוח.אז אגלה לכם סוד יהיה פה יותר גרוע
אתה רץ עם הדחקה הזאת מהבוקר. לא התעמקתי מספיק בדברים בשביל לדעת מה בדיוק הצגת במסגרתה. אבל סתם מעניין להיתקל באותו מניפסט שוב ושוב באותו יום אך בפוסטים שונים, ועוד בפורומים שונים .אכן אחרי שביבי טען שלא מנע את חיסול סולימאני וזה שקר, הוא אמנם כיוון למערכת הביטחון, אבל המשמעות של דבריו הוא שטראמפ שיקר בפברואר 2024, וטראמפ לא אחד שיודע לסלוח.
בזה אין שום דבר רע. אכן למנהיג מדינה (כלשהי) צריך להיות אכפת בראש ובראשונה מהאינטרסים של המדינה שאותה נבחר להנהיג. היה מאוד מוזר אם מנהיג (שוב, כלשהו) היה נוהג אחרת וטראמפ בתוך כך.אכפת לו מארצות הברית בלבד וברגע שיהיה ניגוד אינטרסים בין ארהב לישראל הוא לא יספור את ישראל וכיוון שיש לארהב כל כך הרבה בעיות כרגע יהיו הרבה ניגודי אינטרסים כאלה
אולי. אולי גם לא. זה לא משנה מאומה ממה שכתבתי.העולם במקום שונה מאוד כרגע ממה שהיה בקדנציה הקודמת
עובדה שישראל תמיד וויתרה על האינטרסים שלה למען ארה"ב, כמו שחזרה בה ממכירה מטוסים לסין שהשתלם לה מאוד, אבל כשראתה כמה זה פוגע ביחסיה עם ארה"ב, חזרה בה מהסכם עסקי כתוב.אז העולם שונה מאוד וטראמפ עדיין פטריוט אמריקאי מושבע וארהב נמצאת בהמון בעיות עם סין בעיקר ויש קרקע פורה להמון ניגודי אינטרסים עם ישראל לכן אמרתי יהיה פה רק יותר גרוע
כך אכן אמרת. אבל בינתיים לא הצבעת על שום ניגוד אינטרסים שיכול באמת להיגרם כאן במציאות, ברמה שהוא יהווה בעיה כל כך קשה שיחייב בחירה בין האינטרסים השונים. אישית כאמור, אני לא רואה כל סיבה לחשוש מכך. ניגודי אינטרסים יש לפעמים ומתמודדים איתם. ברוב העניינים האינטרסים האמריקאיים והישראלים די מתואמים. כך שלכתחילה אני לא רואה סיבה לחשוש מזה ואם כן תתעורר בעיה, ישבו לדבר ויפתרו אותה. זה נה שכיף (קרי חיובי וטוב) כשיש לך ממשל שרואה אותך כשווה מולו ולא ככפוף לו שניתן וצריך להכתיב לו דברים.אז העולם שונה מאוד וטראמפ עדיין פטריוט אמריקאי מושבע וארהב נמצאת בהמון בעיות עם סין בעיקר ויש קרקע פורה להמון ניגודי אינטרסים עם ישראל לכן אמרתי יהיה פה רק יותר גרוע
דווקא לא רק שאין ניגוד אינטרסים אלא גם אין ניגוד אינטרסים אפילו האירופאים כי איראן כרפובליקה אסלאמית גרעינית זה איום על האנושות כולה, זה שרוסיה וסין פועלות בניגוד לאינטרסים של עצמן כדי לעשות דווקא לארה"ב, זה כבר סיפור אחר.יש ניגוד אינטרסים מאוד ברור ישראל מחכה שארהב תסיר את האיום האיראני וטראמפ לא יעשה את זה משיקולים כלכליים
מי דיבר עכשיו על הפלת המשטר האירני (משהו שארה"ב מנסה כבר שנים אך -גם- היא לא מצליחה)? מה זה קשור לדיון שלנו או לדברי?אף אחד חוץ מארהב לא יכול טכנית להפיל את הממשל האיראני ההוכחה היא שאף אחד לא עשה את זה עד היום כולל ארהב וכולל ישראל וגם הם לא יעשו את זה אף פעם
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.