אתם חייבים לראות איזה חרמנים איזה ס

pablo111

New member
אתם חייבים לראות איזה חרמנים איזה ס

סקר עשו בפורום טלנובלות כללי דווקא נחמד הפורום אבל יבש רצח שאלת הסקר : האם פונצ'ו ודולסה שכבו? כן ברור שהם שכבו עוד מהתקופה שיצאו ה406 18 69.23% כן ברור שהם שכבו בתקופה שהתחילת רבלדה 4 15.38% לא אין מצב שהם שכבו 4 15.38% הרב בטוחים שהם שכבו

m dulce

New member
../images/Emo45.gifברור שכן עוד מקלאסהה

הם חרמנים לא קטנים

m dulce

New member
הם שכבו מזמןןן נראה לכם שפונצ'ו היה

מחזיק מעמד עם חברה כוסיתתתתתתתתת רצח ויפה כמו דולסה הוא מחרמן אותה בכל היזדמנותת

סוכריה16

New member
חח לפי דעתי זה יותר ההפך..

נראה לכם דולסה הייתה מחזיקה מעמד עם הבן אדם הכי מושלם שיש !?!?

סוכריה16

New member
ומה זה "הוא מחרמן אותה בכל הזדמנות"

לא נראה לי שזה מה שעשוים כל הזמן.. באמת שלא.

סוכריה16

New member
הם לא חרמנים!!

חרמנים זה האיקר הזה.. פונצ'ו ודולסה ממש לא חרמנים.. שימו לב גם איך הם יכולים להיות יחד ולשמור את התשוקה לאחרי הצילומים, מאחוריי המצלמות.

TuTyBoP15

New member
כולם חרמנים בובההה

ושיא החרמנות זה בגיל שלהם.. אי אפשר לדעת עם הם שכבו...אם הם לא שכבו לדעתי זה אהבה אמיתית.. כי תראו דולסה שומרת את עצמה ופונצ'ו מרוב אהבה אליה מתנזר מהסקס... פשוט מדהיםםםםםם כאילו אבל מה מעצבן אותי?? שכולכם פה אומרים הם כן הם לא חרמנים וכל דבר אחר...אתם לא מכירים אותם אתם לא יודעים מי הם...לא הייתם איתם בחדר המיטות...כאילו בני אדם...רצינות וסוכריה16 זה לא מופנה רק אלייך...אלא לכולם...אהה וזו דעתי חהחהחה

shucina

New member
צר לי לאכזב אותך ..

אבל אין כזה דבר גבר בשנות ה20 שלו .. שמתנזר מסקס לא קיים על הכדור.. אולי דולסה באמת שומרת את עצמה (למה יש לה לשמור ת'צמה אם היא אוהבת אותו והיא לא ילדונת היא בידיוק בגיל שבו עושים סקס בלי סוף !) אז נגיד שהיא שומרת את עצמה זאת כנראה הסיבה שהם כל הזמן נפרדים וחוזרים (אם זה אמיתי ) כי הוא בוגד בה...

ג ב ש ו ש

New member
חחחח אתם שמים לב על מה../images/Emo88.gif

אתם מדברים
איזה שטויות..חיים שלהם שיואו הורגים אותי עם הסקרים האלה

כמה שאתה צודק!../images/Emo88.gif../images/Emo45.gif

כשאמרו פה שדולסה ופונצ'ו "חזרו" ישר אמרתי שדי כמה אפשר לחטט להם בחיים?! שיעשו מה שבא להם!!! ושם לא חייבים לאפ'חד כלום ורוצים קצת פרטיות

סוכריה16

New member
חחחח... נרא הלי הוא הראשון שלה

אבל לא נראה לי שהיא הראשונה שלו... ואם כן אני שמחה ... שהוא לא כמו כל השחקנים האלו שמה שהפעם הראשונה שלהם בגיל 13 14 חח

למעלה